כדאי לקרוא בבלוגיה 22.8.10

איך קשת מטפלת בתלונות על תקלת הSMS? ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

מדובר ברשומה שכבר המלצתי עליה וקודמה כבר לעמוד הראשי, אך כיוון שהיא נערכה מספר פעמים מאז ועברה עידכונים, ובעיקר בגלל שהוסף קטע חשוב המתעד את שיחת הטלפון שלי עם חברת קשה על נושא התקלה בפלאפונים, אני חושב שימצאו עניין לקדם אותה שוב. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1772444 חלק משיחת הטלפון: אני : "אה, זה התנתק משום מה". הפקידה : "אוקיי. אז אמרתי לך את כ-ל מה שהם אמרו לי להגיד." אני : "ו-יש אפשרות לדבר עם מישהו מעלייך, או משהו כזה?" הפקידה : "לא. לא." אני : "כלומר, לך נתנו טקסט קבוע להגיד ולא משנה מה התגובה שלי?" הפקידה : "זה..אתה יכול..אם אתה..מה, כאילו מה, מה, רצית..הייתה לך שאלה וקיבלת תשובה, נכון?" אני : "לא, אבל הייתה לי שאלה נוספת על התשובה." הפקידה : "הכל כשר, הכל טופל." אני : "אבל אני מסביר: בזמן שהקווים היו פתוחים נורא נורא רציתי לסמס לאור ואני קיבלתי תגובה שאין באפשרותי לעשות את זה."

wranger

New member
למיטב ידיעתי, זה טרם קרה

כלומר, שאותה רשומה קודמה פעם נוספת לאחר שקודמה בעבר. אם אתה מעוניין בקידום תוכן העדכון, לדעתי כדאי לך להעתיק אותו לרשומה חדשה.

ע מיש

New member
לבד בברלין מאת הנס פאלאדה

האם לבד בברלין הוא ספר טוב. תוכלו לקרא היום בבלוג שלי

מלחמות היצר שבקרבנו!

בס"ד לפנ' ערב נעימים חברים יקרים שבוע טוב קודם כל לא קל מול ייצרנו, לפני שעושים משהו פיזי, או רק בדיבור וכל תכנון אחר שרוצים לעשות אז חושבים, יצר הרע הוא הצד האנוכי תעשה רק מה שטוב לך ונוח לך, ולעומת הטוב שאומר שזה זמני ובסוף מתחרטים על זה ואז גם לאותם אלה ששמעו לרע בסוף רע להם ומפסידים מפה ושם, גם גאווה זה יצר הרע שמביא את האדם למעשים רעים שלא מאמין שהוא מגיע אליהם, מנסיון אומר את זה. חברים לא קל להילחם ברצונות זה קשה, חשוב להתחשב באחרים ולא להזיק ובטח לא על חשבונם בעבור האינטרס, סוף מעשה במחשבה תחילה כתוב במקורותינו, אז להיזהר הלשון מזיקה במידה ומדברים לא טוב, השומע, המדבר ועלול וגם ניזוק האיש שמדברים עליו. מוזמנים לקרוא את השיר שברוך ד' נולד לפני מספר ימים על: מלחמות היצר שבקרבנו

lmnor

New member
כוכב נולד בשידור חי

שידור חי מחדר החזרות של כוכב נולד והמון המון סרטוני וידאו מהופעות של כוכב נולד מרוכזים במקום אחד תהנו

lmnor

New member
מתנצל

נכנסתי לקישור ולא מצאתי מה לא בסדר האם צריך להוסיף את הקישור בגוף ההודעה ולא למטה? תודה

wranger

New member
לא, לא -

הרעיון הוא להקליק על "הוספת תגובה" להודעה הראשית, שמתחילה במילים "כדאי לקרוא בבלוגיה", ולא על "הוספת הודעה", כמו שאתה עשית (ואז ההמלצה שלך הולכת לאיבוד ברחבי הפורום).

למעלה