כדאי לקרוא בבלוגיה - 23-25/8/07

חיה 2סרט

New member
אני מבינה שזה מטריד אותך...

גם להביא דברים צריך לדעת להביא ולדעת איך לשים. ואין לי כוח להמשיך לדון על הנושא. שבת שלום לך

../images/Emo41.gifמדהים../images/Emo70.gif מדהים../images/Emo70.gif מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לפני שעה קלה סיים שייע, רוכב ישראלי בן 57, תחרות אופניים לאורך 1200 ק"מ בפאריז! הוא עשה את זה בקצת למעלה מ 84 שעות!!! התחרות החלה ביום שני בלילה, ועומדת להסתיים ב 16:00 היום. נשארו עוד שני ישראלים שעומדים לסיים, האם הם יעמדו בזמן. בואו לקומונת אופני כביש להחזיק להם אצבעות, ולהתעדכן.(דיווח ישיר) PBP 2007

xamin99

New member
שאלות שאין להן תשובות

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1067670 עכשיו יש להן

siv30

New member
הפוסט כמובן לא שלי

אלא של הבלוגרית המוכשרת אלן האחת

האיוב המודרני -מרטין גריי / חלק ב'

המשך סיפורו האמיתי והמדהים של יהודי ניצול השואה מרטין גריי, בספרו"בשם כל בני ביתי". מרטין שרד את מחנה ההשמדה טרבלינקה, היה בגיטו זאמברוב ומאיידנק, נלחם עם הפרטיזנים, השתתף במרד גיטו ורשה. נלחם עם הפרטיזנים, הצטרף לצבא הסובייטי וראה את ברלין נופלת. התעשר באמריקה, התחתן ועבר לגור בצרפת שם נולדו לו 4 ילדים. כעבור 10 שנים פרצה שריפה באחוזת ביתו שהביאה לשואה נוספת על ראשו. מרטין לא וויתר והמשיך לחיות, התחתן בשנית ובשלישית והביא עוד ילדים לעולם. הוא חי בשביל כל בני ביתו, כדי שכולם יזכרו אותם למען יכבלו זכרונותיהם בצרור החיים.

למעלה