כדאי לקרוא בבלוגיה 24.11.2009

Master Stav

New member
מדהים למה ניתפשת ....

במילןים אחרות חייכת אותי

לשונאי10

New member
אתה מתכוון: נתפסת

אני לא בא לאלץ אותך לומר "גרמת לי לחייך",, ממש לא, רק להבהיר ש"חייכת אותי" זו טעות לשונית. מי שרוצה להמשיך לטעות בה - שיטעה, רק שיביא בחשבון שבכך מרים תרומה נכבדה לאובדנהּ של העברית. יום נעים. העצבת אותי (ואת העברית בעיקר).

Master Stav

New member
תודה על שיעור הלשון ....

מזכיר לי שיחה עם גיל קומר לפני כמה שנים יש ברית תקנית ויש עברית עכשווית ...

Master Stav

New member
סיפורמתכון ../images/Emo238.gif אבן

בערב הלך להביא את הנסיך מאחד החברים שלו, כבר בחצר שמע את תחנוניה של האם אל הילדים למה שלא תאכלו את הקוטג' ?, אולי גבינה לבנה ? , חביתה ? משהו ? אוףףףףףףףףףףף היא רטנה פתחה לו את הדלת , תגיד גם אצלך זה.....כול כך קשה ? הוא חייך ... הלא אצלו למרות המגבלות, הילדים איכשהו תמיד עם חיוך באוכל ...בואי יהיה בסדר .....יש לך כלים לעוגית את יודעת כאלו חותכנים בצורות ?

הפתעה100

New member
המצאתי תרופה חדשה,שמה: "חריזה"

כפי שקרה לרבים,גם אותי "ביקרה" השפעת.ומכיוון שהרופא אסר עליי לצאת מהבית מחשש שאדביק עוד אנשים,החלטתי שבמקום לרחם על עצמי עד כמה אני חולה,מסכנה ויושבת בחושך,אחרוז להנאתי. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1590378

ira m

New member
שאלו אותי מס` חברים איך להכין ריבת חלב..../images/Emo3.gif

בבקשה צעד אחד צעד + הפתעה טעימה
- כאן

seymore butts

New member
מי מאיתנו לא פינטז על סקס בשחקים?

לדיילות, מן הסתם, קל גם לממש. רציתי להביא ציטוט מהרשומה הלוהטת בעניין של אורחת בבלוג של החוזרת בתשוקה, אבל לא הצלחתי למצוא אף משפט שאפשר לצטט במסגרת הפורום שאינו מוגבל בגיל, אז כל המעוניינים נא לבקר כאן אזהרה: הבלוג והרשומה מיועדים למבוגרים מעל גיל 18 בלבד !!

Master Stav

New member
למען הגילוי הנאות היחס של חצוי לעניין ההמלצה

הבלוג עצמו מצויין אבל הסיפור של האורחת ....רדוד וקלוש ....

למעלה