כדאי לקרוא בבלוגיה, 24-25/12/10

Suger5

New member
<<< נטע מימי

משום מה אני לא יכולה להגיב בפורומים (וגם לא לדווח על זה בפורום משוב). אבל בכל מקרה, יש לי רשומה חדשה שאני רוצה להמליץ לכם עליה...

B a 7 a K

New member
33 שנים למותו של צ'ארלי צ'פלין.

ממש היום (שבת). פוסט חגיגי בבלוג שלי מסכם את מפעלו ואת המפגש שלי עם היצירה שלו מנקודת המבט שלי.

Purple Mushroom

New member
שרביט סיכום העשור 2000-2010שנות האלפיים+

שרביט סיכום העשור 2000-2010 שנות האלפיים+סיכום שנת 2010 " ג'רי סיינפלד אמר בפרק המילניום בסדרתו, בשנת 1998, שאם לא היתה שנת 0, אז המילניום לא מתחיל בשנת 2000, אלא רק ב 1.1.2001." המשך בבלוג. קראתי את מה שכתבתי היום, החל משעות הצהריים, וכנראה היישות הדיגיטלית והוירטואלית שלי, מפתחת שפה, ודיבור, שפת כתיבה, שאני לא מכיר ולא מזהה, זה לא ממש אני כותב, זה משהו חזק ממני. למרות שכל מה שנכתב זה אמת לאמיתה, על החיים האמיתיים שלי. זרמתי עם הכתיבה, ויצא משהו שונה ממה שאני מכיר. + 3 שירים שכבר מזמן תיכננתי לשים כאן בסוף העשור. 1. the end -The beatles 2. Nirvana - All apologies 3. Champion Supernova - Oasis (בלי הטמעה, כי אי אפשר, וחבל מאוד) שירי סיום, שירי הומאז' לפוסט שלי בסוף יוני 2010, עם הכותרת :מוסיקה. לילה טוב
ושבוע טוב, ובתקווה מאוד גדולה, להתראות בליל שני, במפגש ה-10 ,הכנס הרשמי של תפוז אנשים, מקווה שכל מי שאני רוצה יגיע, ויעשה אותי שמח (לפני הסרט). עובדים של תפוז, ובלוגרים נבחרים, ומנהלים, ויישויות דיגיטליות, שרוצה לפגוש שוב, או פעם ראשונה פנים אל מול פנים. שבוע טוב ולילה טוב, אלון :)
=] ...

למעלה