כדאי לקרוא בבלוגיה, 24-25/9/10

ע מיש

New member
הרפתקאות עמיש באיר העורות חלק IV

רב לאומית, רב גזעית, רב צבעית, רב דתית, רב תרבותית, רב לשונית, פריז היא רבת פנים באמת, לא בדיבורים ולא בססמאות ולא בקשקושים. ולא רק תיירים. תושבי פריז הם מכל האומות, מכל התרבויות ומכל העולמות. הם לובשים ברחוב את בגדיהם הלאומיים מהודו ועד כוש, הם מדברים בשפות האם שלהם, הדתיים שביניהם מתפללים בבתי התפילה שלהם וכולם צרפתים. הרעיון של בעלות לאומית או דתית על מדינה נראה לפתע מיושן ומטופש. משהו מהעולם הישן שגוסס לנגד עינינו ורק אנחנו תקועים בעידן תחיית העמים של המאה ה 19 וגלות בבל של המאה השישית לפני הספירה. בעיר הבירה שלנו אי אפשר להסתובב בשום רחוב. כאן איזה חרדי ירק על אשתך, שם איזה ערבי ישליך עליך אבן ובמקום אחר איזה מאבטח מבוהל ירצח אותך ויגיד אחר כך שהוא הרגיש שחייו בסכנה. אירופה ואמריקה כבר נמצאות בפלנטה אחרת ולא פלא שהם לא כל כך מבינים מה אנחנו רוצים מהחיים שלהם. מאמר חדש בבלוג

אני תוהה אם הנהלת הבלוגייה הבחינה ברשומה

המעולה של הבלוגר הותיק והמצוין לשונאי 10. עד לא מזמן כמעט כל רשומה שלו קיבלה את אות בחירת העורך,ובצדק. כתיבתו רהוטה ומתובלת בהומור ובציניות חיננית ,ואשרי הבלגייה שהתברכה בכותב מוכשר כזה. להתרשמות ורענון הזכרון לחצו כאן

לשונאי10

New member
תודה ירושלמית

ואלף תודות על ההמלצות שהמלצת כאן לרשוומת שלי. ת ו ד ה ! מועדים לשמחה!

זה היה ביתי

ביה"ח היה הבית שלי תקופה ארוכה כל-כך. בסוף, עזבתי עם איזה טעם מר בפה, טעם כזה של נמאס, של "ללכת כבר ולהסתלק מפה", כי כולם נהיו כל-כך... קרים פתאום. אולי כדי שלא אתגעגע.

למעלה