כדאי לקרוא בבלוגיה, 24-25/9/10

rulios

New member
סוכת שלום...

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1798993 נדמה שהכל נאמר על הנושא. כולם כתבו על כך, דנו בכך ויש כאלה שבצעד אמיץ ויוצא דופן הלחינו על כך שירים. לא משנה באיזה מקום בעולם, או באיזו תקופה בהיסטוריה העולמית , הנושא בו אפשר לדון עוד ועוד, הנושא החם הוא :

y י ר י ת

New member
כבר התחברתם ל"מחוברים"? [זהירות חומר ממכר]

"אני עמוק בסם" כתבתי לפנות בוקר לפנלופית,,, צפיתי בהם ואהבתי אותם, ושנאתי אותם, ורציתי לחבק ורציתי לאמץ ורציתי לחנוק ורציתי לבעוט ולצעוק ולנשק,,, ורציתי מהם עוד עוד עוד,,, ובעיקר, בעיקר לא נותרתי אדישה. שזה, מבחינתי, כל מה שאני צריכה מסידרה.

Purple Mushroom

New member
בחזרה לעבר:

החפירה השבועית שלי: סתם חפירה? או יצירת מופת, תחליטו אתם: החלק הארי, שמסכם 3 עשורים, נכתב בדירה של האקסית שלי, ע', ולמי שרוצה לדלג על שפיכת תוכן המחשבות שלי, יכול להכנס רק בזכות המוסיקה הנהדרת: אני יליד 1976 (שנת הדרקון), וב שנת 1994, סיימתי תיכון, ולפי דעתי, אחת התקופות של המוסיקה הכי איכותית לועזית ועברית גם, היתה בסוף שנת 1994. שילבתי ברשומה שלי כ-5 יו-טיובים שונים. והטובים שבהם הם : 1. זקני צפת - יום הבוחר (שישי שבת). 2. הבלדה לשוטר אזואלי - אושיק לוי (מרגיש קצת כמו השוטר אזולאי). 3. הכל עובר חביבי -עודני ילד (השמים יפה התכלת) , מרגיש קצת כמו ילד, כמו פיטר פן, כמו רובין ווילאמס. (שיר משנת 1980, שהייתי באמת ילד בן 4 ) 4. Amazing - Aerosmith - 1994, אחד השירים,
לסיום, כשעוד חשבו שהמחשב יהפוך לכלי למציאות מדומה, לפני 16 שנים. תבלו, תהנו, שבת שלום, ושבוע טוב, אלון
=] ...

למעלה