כדאי לקרוא בבלוגיה, 25/10/10

motior

Member
אם הייתי זבוב על הקיר

אולי הייתי יודע איך הגענו להצעה המדהימה שסטודנטים בעלי שלושה ילדים ומעלה יקבלו קצבאות - כדי להצדיק את מתן הקצבאות לתלמדי ישיבות. אבל מכיוון שאני לא זבוב, נאלצתי לדמיין את השיחה שתוביל להצעת ההמשך המדהימה לא פחות. רוצים לדעת מהי? קראו בבלוג שלי...

imahit

New member
טיפים ללידה קלה

והפעם במדור "טיפים ללידה קלה"- על שימוש בקול בזמן לידה.

../images/Emo41.gifמה בין קוגל וכביש עוקף דמוקרטיה ובג"ץ

הגיע הזמן לצאת לרחובות. זה לא רק מאות מיליוני השקלים לריפוד כייסי החרדים, אלה זה מליארדי שקלים היוצאים מכיסינו לריפוד כסא החרדים, ולהקמת ישבות אנטי ציוניות ואניטי ישראליות, וליצרת דורות רבים שלך עלוקות המשמנות וטופחות ומתרבות על עורקינו .בצורפת המסיון לגעת בפנציה הוציא מליונים לרחובות שנלחמו שכם אחת .בישראל צריכה להיות מהפכה תודעתית ומחשבתית שצריכה להבהיר לכל החרדים שנסגרו הברזים של כסיינו .הם לא תורמים לנו לא נתרום להם. ונקנח בקוגל ירושלמי העולה בשבת על כל שולחן בבית חרדי.

בחורה נעדרת מירושלים שבוע

בס"ד ערב טוב מזה שבוע בחורה מירושלים כפי שתראו בתמונה ברשומת הבלוג נעדרה מביתה ואיש לא שמע ממנה המשטרה מבקשת את העזרה באיתורה, אח"כ יש המלצה חשובה והחתמה נגד הקמת חוות גז שיוזמת אשת העסקים שרי אריסון בצומת קסטינה בקרית מלאכי חשוב להיכנס לרשומה שלפניכם בקשת עזרה על היעדרות, ועצומה!

למעלה