פוסט פוסט + Google
פוסט (רשומת) סיכום השבוע שלי, שמתחיל במוצ"ש הקודם, בדייט מספר 2 בתל אביב, עם מישהי (שומר על האנונימיות וכבודה) שהכרתי דרך הפורום הסמוך (פורום עשרים פלוס ) . בתל אביב, במסעדת\בית קפה: olive ברחוב בוגרשוב, עם ליווי פס-קול מצויין (בחרתי לשים את Lemon של להקת u2 ) ולפני זה שמתי את The Cranberries - Just My Imagination עוד להקה אירית מגניבה (שהלוואי שתיהיה בתל אביב) ביום שני, הייתי במשרדי Google בתל אביב, ולמי שפספס את ההודעה שלי בטוויטר\פייסבוק\סנוז, אז הכנסתי את זה גם לבלוג שלי. + עידכון על הקבוצה שלנו, (שכנראה תכבוש את העולם, קודם את תל אביב, אחר כך את מנהטן ואת ברלין ) ברביעי, וחמישי, ובחמישי, עידכון על המסיבת 7 שנים לבלוג שלי, שהפכה להרפתקאה גדולה ומעניינת, עם חוויות והחמצות, ברחבי תל אביב, יפו וגבעתיים. כדאי ושווה מאוד לקרוא. אגב, היו טיוב השלישי, זה "מה פתאום?" קישקאשתא.מהסבנטיז. הצבר האחרון: (תקשיבו לב לתכנים : אני אני אני , עצמי עצמי לבד " ואל תתפלאו עם המבוגרים היום מתנהגים באגואיסטיות כזאת. ) נ.ב: יש גם סיפור על יום ראשון, והמשחק כדורגל של יום ראשון, (איזה בלאגאן). שווה מאוד לקרוא על חיי המעניינים, שהופכים כל פוסט כל שבוע, למעניינים יותר, הרתפקאותיו של קישקשתא (אלון), הקטן בעיר הגדולה

אושר, בריאות ,ושלווה לכולם, מהמורה למדיטציה שלכם, אלון
=] ...