כדאי לקרוא בבלוגיה 27-10-10

האשה שילדה.. 17 ארנבות

אנגליה של המלך ג`ורג` (1660-1727), התפקעה ממוזרויות, כזבים ושרלטנים. בכלל המלך ג`ורג` היה עוף מוזר במקצת, לעולם הוא לא טרח ללמוד אנגלית וכלא את אשתו במשך 32 שנה. אך עבור דברים יוצאי דופן, שום דבר אינו יכול להאפיל על הסיפור המפורסם של מרי טולף גודלמינג ותינוקיה הארנבות.

Leia Organa

New member
את מדהימה והבלוג שלך מדהים.

אוהבת לקרוא אותך כדרך קבע. רק הערונת, כי זה חוזר אצלך הרבה: כשמתייחסים לאירועי עבר, המילה הנכונה היא "מעולם" ולא "לעולם". "לעולם" מתייחס לאירועי עתיד (או הווה, במקרים מסוימים).

../images/Emo140.gif הרבה הרבה תודה על הפירגון!

כייף תמיד לקבל פידבקים חיוביים :)) ותודה על ההערה, אני שמחה מאוד כאשר מתקנים אותי כי זו הדרך היעילה ביותר ללמוד לכתוב נכון עברית. (כן, כן, עברית בהחלט שפה קשה), יש לי המון קשיים בכך, אך עצם הכתיבה משפרת את הלמידה. ככה זה כשחושבים בספרדית וכותבים בעברית :) שוב תודה ויום נפלא!

מודעות לסרטן השד

בהמשך למשחק הסודי לנשים בלבד שהסתובב בימים האחרונים בפייסבוק ("אני אוהבת את זה על...") ומידת יעילותו שנויה במחלוקת, הרשומה הפעם בבלוג הפרסומות ללא פרסומאים "יופי, לתלות!" מביאה מספר דוגמאות לקמפיינים מהעולם להעלאת המודעות למלחמה בסרטן השד: והפעם: הורוסקופ ישראלי, ציורי גוף מסינגפור, להטוטי ידיים מפרו, בלונים מכוויית ועוד... (אזהרה קטנה: ייתכנו שדיים ברשומה. אמנם הנושא חשוב ואין כאן פורנוגרפיה, אבל שתדעו, אם אתם ילדים, או משהו). לא לנשים בלבד - בואו לקרוא!

למעלה