כדאי לקרוא בבלוגיה 27-10-10

mraboy

New member
"מנצחים את הסרטן בהליכה" ו.. בחסימת רחובות.

שוב חסימת רחובות בירושלים. הפעם לרגל צעדת ארגון "ג'י קומן" לעידוד המודעות למאבק בסרטן השד. האם אין דרך אחרת לחזק את התודעה?

בשעת הצהריים שיר חדש ועוד.

בס"ד צהריים נפלאים שיר חדש נולד ברוך ד' היום בצהריים אחרי חבלי לידה קשים לאישור הרשומה שלא היה קל ישנם גם קישורים לסרטוני שמע שהעלתי מהיוטוב ובהם שיר חדש שביצעה הזמרת אפי בן ישראל, שזוכרים אותה מתקופת ילדותנו כשצפינו בפרפר נחמד ממליץ להאזין לשיר הנפלא, וכמובן לקחת קצת אתנחתא ולקרוא את הרשומה בשעת הצהריים

Purple Mushroom

New member
החיים בלי טלויזיה.

רוצה להמליץ על פוסט שהוא לא שלי (שנים שלא המלצתי על פוסט שלא שלי). מפרי עטה של בחורה מאוד מוכשרת והומוריסטית. שהיא גם בלוגרית די ותיקה בתפוז ש... וזהו. פוסט קצר ! (מאוד התחברתי) (ומקווה שאני אצליח לסיים את הפוסט שלי, עוד הלילה, ואם לא הלילה, אז בסוף השבוע , עד מוצ"ש בלי נדר !) א.א.
:)...

השרים לא עובדים, אז שיכינו מרק חמציץ

אין אכיפה, אין הרתעה, אין תקצבים ללימודי תרבות נהיגה ןלחינוך. אין תשתית כבישים ראויה לרכבי שנות האלפיים ולכמויות כלי הרכב הנעים בארצנו. חינוך? אין תקציב. תחבורה? ברור שאין, רווחה, מה זה?, בקיצור, אין תקציב. אין מנהיגות ש"מתאבדת" להשגת תקציב ראוי למטרות משרדה ומובילה הנהגה ראויה לשמה. יש, כיסאולוגיה, יש, קניית קולות החרדים, יש, שחיתותולגיה יש. לזאת יש תקיצבי ענק. הכיס פתוח והיד רושמת צ'קים. המשלמים? אלו אתם ואני. הנה, התוצאה מחרידה. שלושה קטינים משתוללים ברכב. ללא רישיון נהיגה ובמקרה ותודה לאלת המזל, רק הם נהרגו. אכן, ליבי על משפחותיהם. לא עליהם. אז מרק חמציץ הוא גם בריא וגם טעים וטוב כנגד הבחילה שאני חוטפת כשאני צופה ושומעת את שרי העבודה והרווחה, ביטחון הפנים, התחבורה והפנים ובמנהיגם רפה הידיים וחזק בהשרדות. ההמשך בבלוג...

אם אין מנוס אז אורי גרוס

על התקרחות גברית, חתול שחור, חיי נישואין, ורגעי חסד בבית השימוש. אישית לטל: הכותבת היא קשישה נטולת כישורי מחשב בסיסייים, ואם ההודעה לא במקום או הלינק שוב התחרבש - אל בזעפך עליי

למעלה