כדאי לקרוא בבלוגיה 27/11/07

wranger

New member
ערב קסום, אורית

רואה את השרשור שכותרתו "כדאי לקרוא בבלוגיה", עם התאריך של היום? לשם צריך לשרשר המלצות על בלוגים/רשומות. הנה, כמו שכתוב כאן

זה ממכר

New member
מצטער עדיין לא יודע מה קורה פה

הרבה זמן לא כתבתי הודעה בפורום ונראה שעכשיו את המומלצים פותחים כל יום ולא כל שלוש ימים עד שהשירשור לא קופץ אז למנהל סורי על העבודה הקשה שאני עושה לך בשביל לשרשר את זה למקום הנכון זה עדיין כואב השכלתי... למדתי, עכשיו אני יותר חכם. עכשיו אני יודע שאסור לכעוס, זה סתם ביזבוז אנרגיות... העצבים משתלטים והראש אינו צלול. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1138927

suki da yo

New member
היי

אני משרשרת לשרשור של היום, כי היום בעצם כבר נגמר. להבא- אני מניחה שלא מאוד קשה להבין שאם יש בכל יום שרשור עם תאריך של היום- אתה אמור לשרשר אליו. ומה שלא משורשר אליו- משורשר על ידי (או על ידי בצלאל) לשרשור של היום לפני. לילה טוב

זה ממכר

New member
כן אבל אנחנו כבר ב28 :p

ולא רציתי לשרשר לפה כי זה תחתית השירשור ומחר זה נשכח חחח

suki da yo

New member
זה נחמד...

אבל הייתי יכול להיכנס חר ולשרשר כמו שצריך. או לפתוח את שרשור היום הבא, כמו שעושים אחרים. תסלח לי על הבוטות, אבל אף אחד לא עובד בשבילך.

זה ממכר

New member
לא חלילה

וגם אני הייתי מנהל פורום בתפוז, ויודע כמה זה מעצבן הדברים הקטנים האלו, אבל פשוט ראיתי שכל הזמן את פותחת את השירשורים אז לא ידעתי אם מותר

זה ממכר

New member
חחח רואה למה פותחת?

תהיי חיובית תביאי גם לנו, אני זוכר עוד שהשירשורים היו עוד בפורום האחר ואז כולם היו מחכים שהשלוש ימים יעבור ואי אפשר יהיה להקפיץ את השירשור בשביל למהר לפתוח שירשור נוסף אז פשוט תנעצי את השירשור ובין אם הייתי פותח שירשור חדש והיית משרשרת לשלך לבין זה ששירשרת לפה או שהיית פותחת חדש ומשרשרת לשם זה לא משנה, גם ככה העובדה שלך נשארה אותו דבר :p חחח

למעלה