כדאי לקרוא בבלוגיה 29/1

allonhaas

New member
הבוקר החתימה שלך לא מותאמת

מה עם "כשקמים בבוקר ומבחוץ הכל לבן"

suki da yo

New member
אממממ...

היות ומעולם לא התעוררתי לראות את הכל לבן בחוץ, מבחינתי היא עדיין בסדר

allonhaas

New member
שווה היום להגיע לצפון

אני לא יודע מאיפה את כותבת, אבל כאן החל מראש פינה צפונה, פשוט הכל לבן. בתי ספר סגורים, בונים בובות שלג ומשחקים בכדורי שלג. הרגע אני חוזר ממסע בשלג, ממש הרגשה של חו"ל היינו בטוחים שגם במרכז התכסה לבן, בבוקר שמעתי שאפילו בפתח תקווה היה מושלג - זה אמיתי או סתם מתיחה ?

suki da yo

New member
אני בחיפה

ירד קצת שלג אתמול, לא משהו שנערם.. הייתי נוסעת לצפון, אבל יום ראשון בחינה בפיסיקה1.

allonhaas

New member
יצאתם מקופחים

דווקא באוניברסיטה אני זוכר שירד כמה פעמים כשהייתי סטודנט. די מפתיע שביום כזה, שיורד בפתח תקווה הכרמל מקופח... במידה וזה אכן נכון השמועה הזאת.

allonhaas

New member
סיפורו של דסלקט מפוצה - לא רק לדסלקטים

הבלוג "סיפורו של דסלקט מפוצה" הוא סגנון חדש - מעין ספר וירטואלי - הספר שמעולם לא יצא לאור, פורק לפרקים פרקים - פוסטים לפי נושאים. כך בשונה מספר מודפס, הרי שהאורחים מעצבים את הספר - בכל פעם נוסף פרק לבלוג, האורחים מגיבים מציעים איך לכתוב, מה לצנזר ומה להוסיף ולפעמים אף רוצים להוסיף פרקים משלהם. עד כה בקרו למעלה מ 10,000 מבקרים בבלוג. היום נוסף הפרק "סינגור עצמי - ערר מול כביש 6" בואו ותגיבו

אלון

בס"ד אם יש לך תכנים שקהל היעד שלו הוא הנכים, הרי שאשמח לפרסם את שמך / אתרך / בלוג שלך תחת התכנים שאפרסם בבלוג שלי. הבלוג שלי, אני מניח שבשונה משל אחרים, מכיל תכנים שקהל הגולשים שולח אלי

allonhaas

New member
לקות למידה ונחות

הנושא המרכזי של הבלוג הוא לקויות למידה. ביטוח לאומי החל להכיר בלקויות מסוימות כנחות. אז, יש אפשרות למצוא קווים משותפים. באופן כללי, יש די הרבה שירותים שבהם יש חיבור - למשל הספרים המוקראים שמיועדים גם לעיורים וגם לדסלקטים. אני אכנס ואראה בהזדמנות במה מדובר ועד כמה זה מתאים.

אני עצמי משתמש בספרים מוקראים בשל הנכות

בס"ד בבלוג תוכל למצוא מסיקור מאבקים בירוקרטיים ועד יעוץ מקצועי כדוגמת יעוץ משפטי. אנו מדי פעם מחליפים את המאמרים ואת אופיין כך שזה בהחלט מתאים, יכול לעזור לנו ויכול לעזור לך כנותן השירות. ובכלל, כולם מוזמנים

למעלה