כדאי לקרוא בבלוגיה, 29.12.10

תולי01

New member
מדריך הציפורניים השלם - חלק 2

שימו לב גם לחלק הראשון - שם כתבתי איך גם אתם נכנסים לתמונה במדריך

יש לי שאלה, שאלה, שאלה שאלה!!!

יש לי חברה שעברה במשך שנים רבות התעללות ואלימות מצד בעלה, אלימות פיזית ונפשית כאחד. כמה שנים לאחר הגירושין החליטה (היום הזה) לפתוח את ליבה ולהוציא את כל החוויות הקשות שחוותה בצל בעלה.. אך קודם, היא רוצה לקרוא בבלוג אחר העוסק בעניינים הללו כדי לדעת איך לכתוב ולהתרשם איך עושים זאת בכלל... מי יודע ומכיר בלוג כזה (לא פורום!) כדי שאפנה אותה לקרוא שם??? ♣♣ערב טוב לכולכם ותודה למשיבים♣♣

שרביט 2011

המיזנטרופית מרימה את השרביט של בצלאל, ועונה בכנות לא אופיינית לה על כל שאלותיו

הזכות להציל חיים

כאשר אדם כותב צוואה נהוג להתחשב ברצונו ולכבד אותו לאחר מותו. כרטיס אדי הוא כעין צוואה האומרת כי החותם מעוניין/מוכן לתרום את איבריו למען הצלת חיים, לאחר מותו. למה במקרה כזה היחס הוא שונה מאשר בכל צוואה אחרת? הגיגים בעקבות פטירתו של אבי כהן ז"ל http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1868788&r=1

עינבלית

New member
אוסף פרפרים לחדר ילדים

בלימודי האנטמולוגיה היה עלינו להקים אוסף חרקים מכובד. היינו פחות מ10 בקורס של פרופסור מאיר ברוזה ומושיק ענבר (ככה זה בחטיבה האוניברסיטאית אורנים, למרצים קוראים בשמות חיבה ואין דיסטנס). מאיר סיפר איך הוא מקפיא את החרקים בתבניות קרח, ופעם אחת היתה הפסקת חשמל ואשתו פתחה את דלת הפריזר בכדי להוציא את הבשרים לצידנית. ורחש וזמזום עלה מתבניות הקרח. תוך כחצי שעה כל הבית התמלא בדבורים, צרעות, חגבים, עכבישים (פרוקי רגליים ומאיר אוהב אותם) ועוד. בואו ללמוד איך מכינים אוסף פרפרים לחדר ילדים שכולו אהבה

seymore butts

New member
איזה טיפ מעולה !

מהיום אני מוסיף תמונה בכל פעם שאני מפרסם פוסט חדש. תודה !

למעלה