כדאי לקרוא בבלוגיה 3.6.2010

קהל הכלבלבים-וספר מומלץ על עולם הכלב!

בס"ד צהריים נפלאים שיר השראה חדש וספר מומלץ בחום על הכלבלבים באופן כללי, מוזמנים לראות אותם בתמונה אחת אנימצית מגובשים ומופיעים ביחד מסוגים שונים, לפני כן ברשומה בקשה לעזרה הכל ברשומה שזה עתה פורסמה קהל הכלבלבים שבת שלום ומבורך

seymore butts

New member
זהירות מנסיעה גם באור ירוק

תראו מה קרה לאופנוען שלא העלה על דעתו שנהגים אחרים מצפצפים על רמזור אדום. פוסט משובח מבית היוצר של הניק זיקוקית תפוס.

2 קילו ספרים ב 40 שקלים

"המשווקים משתמשים בטכניקות רבות, כדי שנשתכנע לבקר אצלם בחנויות"... "רשתות הספרים אינן חורגות מקו הגימיקים המבצעיים, ואצלן זה בולט אפילו יותר. לאורך כל השנה יש להן מבצעים של 4 ספרים ב100, קנה ספר קבל שניים, קנה קפה וקבל ספר בחצי מחיר".

לעצור ברמזור אדום זה החוק אך לאחרונה נדמה לי

שזו המלצה בלבד. "....ספרתי 2 מכוניות שנסעו באדום מלא ולכן למרות הציפצופים העצבניים של הנהגים שמאחורי נשארתי לעמוד כרגיל שאלתי את עצמי איפה המשטרה כשצריך אותה והזכרתי לעצמי שאני מתלוננת יותר מדי. הוא כנראה לא היה מספיק עירני אחרת הוא לא היה נוסע למרות הרמזור הירוק, הוא כנראה סמך על אלה שהיו אמורים לעצור באדום שבאמת יעצרו, הוא כנראה האמין שבמשוואה של חיי אדם מול לחסוך 30 שניות ולגנוב ת'רמזור, חיי אדם לוקח בקלות, הוא נתן גז ושניה אחר כך נשמעו הקולות המצמררים האלה שמאז אני מנסה לשכוח, צליל צורם של מתכת נמעכת, זכוכית שנשברת, הצעקות והחבטה האיומה הזו של גוף שנחבט באספלט...." http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1716350

perhay

New member
המלצה בדקה ה-90

על תערוכת הזכוכית בגלריה ליטבק שננעלת בשבת הקרובה.

למעלה