כדאי לקרוא בבלוגיה 30-06-10

bob68

New member
רשומה שנייה – שווקים בפרובאנס

אמנם השווקים אינם מיוחדים לפרובאנס דווקא אבל ניתן למצוא בחבל ארץ נפלא זה עשרות שווקים צבעוניים ותוססים. מידע נוסף , תיאור החוויות ותמונות ניתן למצוא בבלוג : בוב ממשיך במסע

braininyair

New member
גם הילד שלך יגדל להיות טיפש.

שר החינוך גדעון סער יאלץ את ילדכם ללמוד סידורי תפילה על חשבון מקצועות חשובים יותר, החל מהשנה הבאה.

פרסומת שלישית גלידה../images/Emo135.gif

הקיץ כבר כאן, ואחרי שבשבוע שעבר לקחתי אתכם לחוף הים, השבוע אנחנו הולכים לאכול גלידה! כן, השבוע בבלוג הפרסומות ללא-פרסומאים, "יופי, לתלות" - ספיישל פרסומות גלידה:
מה זה גלידת מעצבים?
האם תזהו פרצוף מוכר בפרסומת הגלידה הנוסטלגית המסיימת?
מי זה בניסיו דל טורו, ואיך אתם, כן, ממש אתם, יכולים בתוך כמה דקות להופיע לצידו בפרסומת?
אז הכינו את הלשון (
) ובואו להציץ!

פנומן 72

New member
סינג'ר אותך הילד, הא ?

הוא כבר לא יכול לכתוב בעצמו על עצמו או שזה ייראה יותר מדי פאתטי ?

wranger

New member
לא.

פשוט אהבתי את הרשומה שלו, לשם שינוי, והתחשק לי להמליץ עליה כאן.

זה לא משהו אישי ...

אבל אצלך זה - (47,976 כניסות מה- 7/2006) ואצלו זה - (3,240,214 כניסות מה- 7/2009) ככה שאם יש לי שאיפות להגיע לאן שהוא, זה לאן שהוא הגיע.

פנומן 72

New member
את פותחת תיבת פנדורה מלאת שרצים

רוצה לדבר על רייטינג ? יאללה. (אפעס נראה לי כמו דה-ז'ה-וו כי כבר כתבתי על זה לא מכבר) אם רק הייתי רוצה, ואני לא, הייתי מצליח להגיע ל-10 מיליון כניסות. כל המרכיבים של העוגה הזו זה 1. זמן והרבה כדי לכתוב על אייטמים שאנשים אוהבים. 2. לדעת מה אנשים אוהבים וזה בעיקר זבל - והרבה זבל. ולראיה מה זוכה לרייטינג בטלויזיה המסחרית. 3. להיות מקודם על בסיס קבוע ע"י המערכת. זה בערך כמו להעריץ בחורה שהשיגה הרבה גברים ללילה אחד. זה סגיד זה ? מי אמר שזה הטופ ? שזה הדבר הראוי להתעסק בו ? ממך זה נשמע כאילו אני מקנא בו ...
אגב, אני בכלל שאלתי מה זה סגיד כי לא מצאתי את המילה הזו במילון. נ.ב. וואלה ? 50,000 כניסות היו לי כבר ? RESPECT ! חחחחח

זה ממש אבל ממש לא נכון

מה עם אמנון כרמל? מה עם צפניה? אתה מדבר על הצלחה כאילו זה משהו נגוע. היו אנשים שעברו את סף ההצלחה שאני סוגדת לו ועשו את זה בצורה איכותית. שמא שיש לך משהו נגד הצלחה, לא אומר שכולנו כאלה. אשמח להגיע לרמת החשיפה (וגם לרמת נגיעה בליבם של אנשים) כמו עומרי חיון.

פנומן 72

New member
תהיי לי בריאה עם הסגידה שלך ...

אמנון כרמל ? הליצן הזה שחושב שהוא חוקר עתידני ? אם כבר הזכרת אותו - הנה דוגמא מצויינת לאיפה ואיפה של עורכי התוכן של תפוז. בזמנו כתבתי 4 מאמרים על סוף העולם 2012 ואף אחד מהם לא קודם. הוא כתב מאמר אחד שמבטל את כל הנבואות והגיע לעמוד הראשי. לא פלא שאנשים שהם חביבי עורכי התוכן מגיעים למיליוני כניסות. אם הייתי צמא לכניסות הייתי עושה הכל כדי להגיע לכמה שיותר קוראים. ומי זה צפניה ? בקיצור - אם אלה האנשים שאת סוגדת להם .. חבל לי עליך.

למעלה