כדאי לקרוא בבלוגיה 30-06-10

Ronit FL

New member
אאל"ט, אין מילה כזו: סגיד.

בן יהודה עושה הולה-הופס בקיברו... אין לי מושג מי זה אמנון כרמל, SCI-FY זה לא הקיק שלי בחיים. ועומרי חיון, שמצליח, אי אפשר להתווכח עם הצלחה ושיצליח בכייף, אבל הוא לעולם לא יהיה צפניה. צפניה החל את דרכו כאן בתפוז עם בלוג על תכניות טלויזיה, בעיקר ריאליטי. ההבדל בין השניים אינו ניתן לגישור, ייתכן שזה הגיל, אבל בעיני, הבדלי האינטליגנציה בין השניים הוא מה שישאיר את צפניה עם קהל מסוים ואת עומרי חיון עם קהל אחר, גדול יותר... ועומרי חיון יצא מהארון. ייפי!

Bezalel P

New member
למרות שאני לא נצר למשפחת בן יהודה

סגיד, על משקל אכיל, כלומר ניתן לסגידה. מה, לא?

פנומן 72

New member
עדיף מבלוגר שהוא חסים

כזה שחוסמים אותו מהבלוג שלו והוא לא יכול להגיב.

Bezalel P

New member
זה כבר לא מדויק

כי בלוגר שהוא כפית (בפ' רפויה) הוא בלוגר שאפשר לכפות אותו.

פנומן 72

New member
תודה.

האנושות מתחלקת לשניים - אלה שמודים שהם מסכימים איתי ואלה שלא מודים שהם מסכימים איתי.

בּני

New member
לא יודע למה

אבל הזכרת לי את האחים מרקס, שזה מצויין לצהריים
זאת הבננה השניה... תביא לי את הבננה הראשונה...

Ronit FL

New member
חייכת אותי.

וגם צירוף המילים הזה אינו תקין, אגב. לדעתי גדל כאן דור שלא יודע עברית מה היא.

מה? כמה שטויות במשפט אחד !

על עקרון של מילה אחת הכללת ואמרת שדור שלם לא יודע מהי עברית? אז ה"תלמידה" מתעלה על ה"מורה" ומציינת שאין דבר כזה "אאל"ט". ככה שנמצא פה דור שאינו יודע עברית מהי. כל מילה שנותנים לה משמעות (כדוגמת המילה אאל"ט) יכולה להיות מילה, כל עוד מבינים על מה מדובר. אם את לא מבינה את המילה - "סגיד", אז אני מציעה לך לחפש במילון את המילה סלנג.

Ronit FL

New member
קודם כל, תרגעי.

עצבים לא עושים טוב לעור הפנים. דבר שני, אאל"ט, זו לא מילה, זה ראשי תיבות של: אם אני לא טועה. דבר נוסף, סלנג הוא לא שפה. סלנג הוא סלנג. ואם אני אחפש במילון את המילה סלנג, זה יעזור לי להבין את פירוש המילה סגיד או שרק אבין שסגיד זו מילת סלנג? וכן, אנשים שגדלים על סלנג, שחושבים שסלנג זו בעצם השפה, לא יודעים את השפה. JEEEZ, WASSAP Y'ALL???

למעלה