כדאי לקרוא בבלוגיה, 30.12.09

wranger

New member
../images/Emo45.gifצילומים מרהיבים של נוף מדברי. כדאי להציץ.

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 30.12.09../images/Emo118.gif

כי אני נעשה קטנוני לקראת סוף השנה, בסדר?

wranger

New member
אוי ואבוי, ההיטל הזה.

ואיזה סכום מטורף קיבלת לתשלום! גרמת לי לחשוש מהרגע שבו יגיע החשבון שלנו...

המלצה נדירה על הבלוג שלי ../images/Emo43.gif

הבלוג "סגל זוטר" ממליץ מידי חודשיים על בלוג מתפוז. החודש, בעלת הבלוג מצאה את הבלוג שלי - "תמונת מצב" - ראוי להיות מומלץ במסגרת מדור ההמלצות היוקרתי והותיק. כך נכתב: אני ממליצה על בלוג מצויין שחי את האינטרנט באופן שפוי ומעניין. אתם בתפוז כרגע ממש, משמע אתם ברשת. ואם ככה, אז הבלוג המומלץ הזה כבר מעניין אתכם. תושב חוץ כותב על כל מיני נושאים שמעניינים אותי מתוקף היותי אזרחית WWW (ונא לא להתמם יקירי, גם אתם כאלה. לא יעזור). אז איך מנהלים כמה שמות משתמש? האם כדאי לי להפוך את הבלוג למקצוע? ענייני טויטר, זה בשבילי? תהיות על פיירפוקס, תוספים לפיירפוקס, ועוד כל מיני שאלות שמטרידות אותנו כשחלק מחיינו מתנהל בסייברספייס הישראלי וטיפים שמשפרים את החיים האלה. תמיד יש מה לקרוא כאן. באמת! אני מודה ל"סגל זוטר" על ההמלצה (שום דבר לא תואם מראש. אין לי קשר לבעלת הבלוג). כבוד גדול להיות מומלץ במדור ההמלצות הזה.

חתול שגדל בבית-השראה

|בס"ד צהריים נעימים השראת שיר חדשה נולדה לפני חצי שעה בשם חתול שגדל בבית, הרבה פעמים אומרים בשביל מה לגדל דבר שלא מועיל והוצאותיו מרובות אך כשרואים שהוא מועיל נניח וקצת נח וחוקר לא כיף שהוא חי על חשבוננו שיעשה משהו גם ולא רק התבטל ויאכל מוזמנים להיכנס לשיר החדש והטרי:חתול שגדל בביתחתול|

למעלה