כדאי לקרוא בבלוגיה 4.10.2009

אות חיים

אות חיים מצולם ראשון. כיצד יתכן שחבורת טרוריסטים תופסים מדינה שלמה בביצים ואנחנו רוקדים לצלילי החליל שלהם, מודים על כל עצם שהם זורקים לנו. לדעתי צריך להשוות את תנאי האסירים הבטחוניים בישראל לתנאי שליט. מה דעתכם?

mraboy

New member
התרגיל של "נערי האוצר"

הקיצוץ הרוחבי בתקציב המשרדים אושר בממשלה. שר הביטחון השיג את שלו. הוא מקבל תוספת של מיליארד וחצי ₪ לתקציב משרד הביטחון ל"צרכים חשובים". אנשי אגף התקציבים לא התווכחו הפעם. הם גם לא הכינו הצעות נקודתיות לסעיפי קיצוץ על מנת לאזן את התוספת כפי שנהגו בעבר. הם נהגו באופן שונה.

הקלטת המרגשת שגלעד מדבר אלינו

בס"ד מועדים לשמחה אחרי יותר מ-3 שנים, רואים לראשונה איך נראה גלעד שליט הקלטת מרגשת, כולנו מצפים לשובינו הביתה לא רוצה להוסיף מילים מיותרות, וגם אין מקום, רק שיחזור הביתה לקריאת הרשומה:מצפים לשובו של גלעד שליט

Jhony K

New member
שלום לכולם, אני חדש פה

אני חדש פה בתפוז , ובכלל בכל עולם הפורומים והבלוגים . אני רוצה להמליץ לכם להכנס אליי לבלוג שנפתח הלילה , להתרשם ולהגיב . ואני מקווה שאני אסתדר פה עם כל הפרטים הטכניים ומקווה לראות אתכם אצלי בבלוג , אני כותב בעיקר בפורום 20 + לכל המעוניין .

Jhony K

New member
אופס

נ.ב השם של הבלוג שלי הוא : בראשית ברא אלוהים אותי, ואז התחרט . והמאמר הראשון נקרא בראשית והכתובת הזריזה לבלוג היא : blog.tapuz.co.il/golon

למעלה