כדאי לקרוא בבלוגיה 4/2

מה תעשי אם משהו פגע בך? בגדו בך פעם? כנס/י

אני האחרונה ששותקת.. מי שמתעסק מתרסק!! חיחיחי .. כנסו כנסו קניון סטלה.. כאפה בעיטה וברד לקינוח :) !

goldy

New member
להבא פשוט תימחקי

כי רק ככה אנשים זוכרים.

אבל זה היה רק רבע שעה לפני..

וגם ככה את מעלה את זה יום אחרי לא?? .. טוב אבל נקח לתשומת ליבייי :p

מי ישרוד את "הישרדות"? ../images/Emo109.gif

בניגוד לכולם, אני דווקא ממש לא מחבבת את התוכנית. בואו לקרוא נקודת מבט קצת שונה על תוכנית הריאליטי שמשגעת בימים אלו את המדינה...

sitvaniyot

New member
למטיילי כורסא ולמחפשי יעד לטיולים../images/Emo160.gif

אם אתם רוצים לשוטט בעולם ובארץ, בפועל או בלי לצאת מהבית, תמצאו עניין בבלוג הטיולים שהקישור אליו בתחתית ההודעה. מסלולים, חויות וקצת תמונות.

גאמי

New member
../images/Emo197.gifתפילת הבלוגרים../images/Emo197.gif

הצימאון לנושא לכתיבה, משהו קטן רק שיגיע כבר הנושא המיוחל.... נוווווווווו!

goldy

New member
היתמודדות מיידית עים חוב דחוף../images/Emo221.gif

ניקלעתם לחוב? אתם במצוקה פיננסית ולא יודעים איך לצאת מימנה? הלוואה נוספת לא באה בחשבון? ככה מיתמודדים עים רשימת הוצאות שיצאה מכלל שליטה: http://www.tapuz.co.il/Blog/viewEntry.asp?EntryId=1186537

מכתב מאבא - כדאי להציץ

מכתב מרגש ביותר ששווה לקרוא על הימצאות אבא מבוגר בשלבים מתקדמים ומוגבלים בחייו המבקש מבנו להזדהות עמו.

דנטל

New member
גם אני קיבלתי את זה במייל

אבל בגרסה של אמא, למיטב זכרוני. (מה הקטע של אנשים להמליץ על רשומות שהם העתיקו מהמייל?)

אם להיות כנה אתך...

קבלתי את זה בכלל על נייר. האמת? לא ידעתי שהיה דבר כזה במייל אבל זה לא מפתיע אותי במידה וכן היה. בכל מקרה, אני מקווה שזה לא מפריע (ולא אמור להפריע) לך שפרסמתי את זה בכל זאת. אם כן התנצלותי. תודה על תגובתך בבלוג מאמי

דנטל

New member
במייל היתה מצגת פאואר-פוינט

אותם דברים, אבל מכתב של אמא. על גבי הרשת מופיעה גם הגרסה שלך, כך שיכולת לעשות העתק-הדבק במקום להקליד
. מה שמפריע לי (ברמות מטורפות) זה כשלא מציינים שזה לא תוכן מקורי ולוקחים על הדברים האלה קרדיט. במיוחד אם זה מגיע לשער על חשבון תכנים כן מקוריים, כך שלא רק שמופיעים בשער תכנים לא מקוריים, זה בעצם אומר שמופיעים בשער תכנים שעוברים על חוקי קנין רוחני. ואתה יכול להגיד גם על זה "לא אמור להפריע לך, אם יתבעו מישהו על זכויות יוצרים זה את תפוז ולא אותך?". זה נכון, ובכל זאת אכפת לי!

למעלה