כדאי לקרוא בבלוגיה 4/2

לא ברור לי כמה רחוק הלכת...

וזה שזה ע"ג הפורום לא מפריע לך? שלחי מסר נדבר על זה באופן מעמיק יותר. בכל מקרה לא תבעתי אף קרדיט ולא יודע איזה מהומה עשית הלא מאומה, לא מכיר אותך, לא מעניין אותי ממך ובקיצור שיהיה לך אחלה לילה טוב וחיים עוד יותר. סלמאת :) >מי שלא תהיי<

נ.ב

אני ממש לא בודק היסטוריות של מכתבים שמגיעים לידי, במייל או במציאות. הסיבה לכך מאד פשוטה: אם אתחיל לברר לא אגיע ליד או לרגל. את מעולם לא יכולה לדעת של מי באמת הזכויות. חבל להתחסד.. ולגבי זה שלא מקורי? לדעתי אם הייתי מוסיף מרכאות לרשומה שלי זה לא באמת היה משנה כ"כ. ועדיין, רשומות כאלה והבאות דומות, ועוד-איך אמשיך להפיץ ולו רק כי העלת לי ת'מוטיבציה שיש בהן מתעניינים ואת ועוד-איך מוזמנת להיות גם המנויה שלי. כבר עכשיו... לל"ט

נוריתהה

New member
לא צריך להתנפל על דנטל

כל מה שהיא ביקשה שתציין שלא אתה כתבת את זה. אף אחד לא ביקש לעשות חיפושים ארכיאולוגיים , למי שייכים המכתבים, המיילים או הסיפורים. אבל כאשר מפרסמים דבר מה, שאינו מקורי שלך מן הראוי (וגם לפי החוק) לא לקחת את הקרדיט לעצמך, לא לתת רושם מוטעה רק לציין , שהחומר לא שלך. זה הכל. פרט לענין החוקי, בעצם של אי גילוי נאות אתה מזלזל באנטליגנציה של אנשים. (שלי, של דנטל), זאת ההרגשה שלנו. פשוט כך. הדברים לא נכתבו בכעס, רק לידע.

אני התנפלתי עליה? חחחחחח

אני? מאמי אם הייתי יורד פה לליגה שלה תאמיני לי הייתי פותח עליה כזה פה שספק אם היתה כותבת פוסט משך חודשים רק בתור תזכורת כואבת. אני ממש אבל ממש התייחסתי אליה יפה לפי דעתי והיא זו שהתערבה, התקיפה, וזילזלה באינטלגנציה שלי אני. וברוך השם, יש. ולגבייך את? לא זכור לי שכלל פניתי אלייך עד שהחלטת לשרברב עצמך לכאן אבל אוקיי תרגישי בבית. זה הרי דבר ידוע, שכולכם יחד, טבעי שתהיי בעדה. לגלות לך משו לסיום? אני בטוח שדנה בחורה עשר (שתתחתן כבר!) אבל היא ממש לא צריכה לחפש על מי להוציא תסכולים. בייחוד לא על מי שהיא לא מכירה. אגב, מאוחר יותר אעלה שוב את הקישור ל"קניין הרוחני" שלי
שיהיה לנו רק טוב ובתקווה שלא אצטרך להזדעק לפה שוב אנ'לא מרגיש כ"כ טוב גם ככה

אני חייב רק לציין משו שלא ציינתי קודם

לגבי הנייר. הרי.. כתבתי ממנו על המקלדת (לא העתק-הדבק) והנייר היה ריק מלבד התוכן של הסיפור. ממש כך, לא לוגו\שייוך\שם או כל דבר כיו"ב. לפיכך, אני לא רואה צורך לרשום שזה לא שלי, כי זה לא שלי. אם מישהו ישאל, אספר בדיוק באיזה נסיבות מצאתי את זה. יותר מכך? אני מוכן לפנים משורת הדין, לצלם המסמך ולהראות אותו לכל מי שיבקש על מנת שייווכח. המסמך ריק, מלבד תוכן. אישית אני לא מרגיש חובה להוכיח עצמי בפני מישהו, בטח לא בפני מישהי שלא מכיר ומצאה לה לנכון להתערב בעניין לא נוגע אליה, אבל אני מוכן מתוך נדיבות. אם זה מה שיפתור לנו ת'בעיה? ת'פאדל. למרות שלי אישית אין :)

suki da yo

New member
די ../images/Emo124.gif

אם היית פותח עליה פה, ההודעה שלך היתה נמחקת, כמו שיקרה לכל הודעה נוספת בשרשור הזה.

mameliga

New member
הספירה לאחור-מרגש וחודר ללב ולנשמה

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1186648

למעלה