כדאי לקרוא בבלוגיה 6.10.2009

עוד יום במשרד

חמש בבוקר, השעון המעורר מצלצל, מרעיד את התקרה. היא קמה בעצלתיים, משפשפת את עיניה שכבר מזמן נהפכו אדומות. היא לובשת עליה את החלוק ונכנסת לאמבטיה, בוהה בעצמה במראה ונאנחת, "עוד יום מתחיל". יד אחת אל המברשת, השנייה אל האיפור. אבל אפילו האיפור לא יכול להסתיר את השקיות שנוצרו מתחת לעיניה. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1561768

matanot10

New member
התרשמות מביקורי בסימילאק בייבי קולג'

אתם מוזמנים להתרשם ולהתעדכן גם בהמון מבצעים חמים,נופש,קופונים,הופעות,דוגמיות ועוד..הכל בבלוג שלי!

matanot10

New member
איך בדיוק?

אשמח להדרכה...נכנסתי לקישור שצרפת,אך הצלחתי לקרוא רק את הטיפים לפרסום הבלוג ולא לגביי השרשור...

wranger

New member
בקישור שהבאתי, התמונה משמאל.

אם התמונה לא מספיק ברורה, נעביר את זה למסרים, בסדר?

matanot10

New member
התמונה לא ברורה

אשמח לקבל במסר הדרכה וגם לגביי טיפ לפרסום הבלוג, נרשם בכרטיס האישי לסמן:"פרסם את הבלוג שלי" איפה זה ?

wranger

New member
טוב, נעשה את זה כאן, למען יראו ויראו: ../images/Emo8.gif

לגבי "פרסם את הבלוג שלי" בכרטיס האישי, אני חושב שזה טיפ מהעולמות הישנים של תפוז, ומה שמקביל אליהם בעולמות הנוכחיים זה אם תיכנסי לעולם שלך
ניהול
הגדרות פרטיות
שליחת עדכונים, ושם תוכלי לבחור, בין השאר, אם להציג את הבלוג שלך בעולם שלך. לגבי איך לשרשר נכון, ובכן, זה פחות או יותר כמו שעשית, רק שבמקום להקליק על "הוספת הודעה חדשה", צריך לחפש את השרשור שמתחיל במילים "כדאי לקרוא בבלוגיה" עם התאריך של היום ולעשות שם "הוספת תגובה". אני מצרף שוב את התמונה ומציע שתציצי בה ותקראי שוב בתשומת לב את ההסברים, כי מאז מאי 2008 את הראשונה שאומרת שהתמונה לא ברורה...

למעלה