כדאי לקרוא בבלוגיה 6.12.2010

abbale2

New member
בושה שתפוז מקדמים כזה דבר

לפחות היית רושם קצת יותר על האדם ועל פועלה פשוט ביזיון צר לי
 

עינבלית

New member
../images/Emo45.gifבהחלט בושה שפוסט כזה מקודם

בלי מילים עליה בלי שום דבר. סתם ידיעה חסרת עומק.
 

abbale2

New member
מקווה שמי ששם למעלה יבוא לכאן

וייתן הסבר לקידום ההזוי הזה
 

abbale2

New member
אם זה קווים לדמותה

אז צר לי אתה לא יודע מה זה לתאר דמות. לקחת חומר מאתר אחר כנראה ופשוט העתקת את זה לבלוג בלי שום קשר אחד לשני. אפילו לא רשמת מאיפה לקחת את זה ואני לא חוזר מדבריי כי זה דבר כזה אבסורדי שהיינו צריכים להגיד את זה בכלל ואני לא בא בטענה אלייך. זכותך לרשום מה שאתה רוצה הטענה שלי היא לתפוז שבכלל חשבו לקדם רשומה כזו רדודה (לטעמי)
 

shlomi1990

New member
אתה מוזמן לקפוץ לי חתיכת צר עין קנאי

ברור שנעזרתי בחומר מאיזה אתר,אני לא אמור לתאר דמות. פועלה זה מה שחשוב אבל בקצרה
 

Ronit FL

New member
זו אף לא תרבות האינסטנט...

כל כך רדוד שזה עצוב. הילד ביקש שיכנסו לבלוג להביע תנחומים. למי בדיוק? למשפחה או כדי ליצור טראפיק בבלוג שלו כדי שירויח עוד 8 שקל?... הערת לו על העדר תוכן, העתיק והדביק מבלי לתת קרדיט לאלו שעמלו על התוכן. התגובות לך אליו, אלו שמנסות קצת ללמד אותו דרך ארץ ודרך נאותה ומכובדת לכתוב דברים, הושבו על ידו בתוספת איבחון פסיכולוגי עליך. הוא ימשיך לכתוב 2 משפטים ויחשוב שזה פוסט בעל תוכן ועניין... שיחשוב. הוא גם חושב שהוא יהיה הילד הבלוגר הבא. ג'סטין ביבר של הבלוגיה... שיחשוב. והוא כלל לא ידע מי היא אהובה תומר עד לפני ארבעה ימים... אבל כנסו מהר מהר להביע תנחומים. עצוב.
 

abbale2

New member
צריך לקרוא את הרשומה הקודמת

שמקודמת כאן בשביל להבין כמה רדודה דרך המחשבה שלו פשוט בושה שיש כאלה נערים שזו דרך המחשבה שלהם
 

Ronit FL

New member
בעיקרון אני לא נכנסת לבלוג שלו.

כאמא אני נחרדת לדעת את "עומק" התובנות של הילדים האלה. וקידומים בעייתים זה לא דבר חדש כאן. מה שכן, אני חושבת שיש מספיק קידומים בעלי עניין ועומק ששווים קריאה וזה מה שחשוב בעיני. עם הזמן לומדים להבחין ביניהם.
 

פנומן 72

New member
לכי על זה

זה גם לא ממש ציטוט שלי ... זאת אומרת, אני הפכתי לציטוט מושג שהוא די פילוסופי. כשמנסים לחשוב על יקומים אחרים שלא ידועים לנו, אז תמיד אומרים שבשביל האמבה שחיה בשלולית, אז השלולית זה כל העולם שלה, היא לא יודעת שיש מחוץ לשלולית חיים אחרים מפותחים הרבה יותר. מטריקס ? זוכרת ? אז אני עיבדתי את זה קצת לכדי משפט אבל זה ממש לא רעיון שהגיתי
 
למעלה