כדאי לקרוא בבלוגיה 7.3.2010

בּני

New member
דברים משמחים

אפשר גם לשמח חולה סרטן? הרשומה הזו היא כקונטרה לרשומה "דברים מעצבנים" שזכתה ליותר מאלף צפיות! מעניין אם אנחנו יותר עצבניים או יותר שמחים... דברים משמחים

המעמד הגבוה של מורים בקוריאה

כתבתי על המעמד הגבוה של המורים בקוריאה, נראה שבישראל יש מה לקנא. אשמח לשמוע תגובות, ונקודות ראות אחרות.

Purple Mushroom

New member
מתראיין בתוכנית "המקצוענים"

לא, לא אני. אלא המורה,מדריך ו"גורו" שלי, אב רוחני, בתחום שלא בחרנו להיות בו בחיים האלו, צביאל רופא. רצונות, סיבות , ושאיפות כלליות טובות ויוצאות מהכלל, למען חברה ישראלית טובה יותר. השידור יהיה ביום שלישי, ה 9.3.2010 בשעה 10 בערוץ 10. הרשומה יצאה הבוקר. כל הפרטים ברשומה הקצרה והתמציתית, של צביאל, בקישור אחרי ההודעה הזאת :

motior

Member
היום יום מיוחד בשבילי

גם פרסמתי רשומה ואני גם מפרסם אותה בפורום הבלוגיה! ובמה עוסקת הרשומה שלי? אולי שמעתם על הצעתו של שר התחבורה להתיר נסיעת משאיות רק בין 21:00 ל-06:00. שקלתי את ההצעה והבנתי שהיא מהפכנית ועומדת להוביל לשינויים גדולים בהרגלי החיים בארץ. אם אתם רוצים לדעת כיצד בדיוק, תיאלצו לקרוא בבלוג שלי.

Ronit FL

New member
העברתי את הרשומה

לדובר שר התחבורה אותו אני מכירה אישית (את הדובר). לך תדע, עם כל התאונות שיש בזמן האחרון, אולי זה יעזור במשהו.

motior

Member
תודה, אבל לא חשבתי שיש ברשומה

שלי משהו רציני... רק ציניות

Ronit FL

New member
אתה יודע ממה ציניות נובעת, נכון?

העברתי את הרשומה מכיון שמה שקורה בארץ בשבועות האחרונים הוא מטורף. הגיע הזמן שמישהו יעשה משהו, יחשוב על משהו. שמישהו יקום ויעשה מעשה. אנחנו אנשים קטנים, לא מפורסמים ולא יכולים להזיז הרים בקנה מידה ארצי, אז אני משתמשת במה שיש לי וזה קשרים. יכול להיות שהרשומה תיפול על אוזניים ערלות, אבל יכול להיות שהרשומה תדליק ניצוץ אצל מישהו ואולי לעולם לא נדע, אבל השפענו. אתה בכתיבה ואני בשיתופה. חוצמזה, יש לך דרך אחרת להגיע לשר התחבורה?

seymore butts

New member
האם יכול להיות דבר מביך יותר עבור אישה

משיברח לה פלוץ בזמן שיש לה אורחים בסלון בזמן שישבנה מופנה אליהם, ואחד מהם הוא הבוס שלה ? פוסט משעשע מתוך הבלוג "הסודות של אימא". אזהרה: הפוסט והבלוג מיועדים למבוגרים מעל גיל 18 בלבד !!

למעלה