כדאי לקרוא בבלוגיה- 8.12.10

לשונאי10

New member
עבודה זרה

הישראלים הם עם עצלן, עם שלא אוהב לעבוד. הישראלים רוצים תמיד להרוויח כמה שיותר כסף בכמה שפחות זמן ומאמץ. אז למה העובדים הזרים צריכים לסבול מזה?

מסביב לפריים טיים: פרק 1 - בני בשן

הראשון מבין סדרת פוסטים חדשה בשם "מסביב לפריים טיים". בסדרה זו אתמקד בתופעות תרבותיות שלא נכללות בזרם המרכזי (מיינסטרים) העכשווי אבל לא מנותקות ממנו. הפרק הראשון מתמקד בקליפים של בני בשן ומכיל את הסינגל החדש של קוואמי, שיר ישן של יגאל בשן וקליפ יפה של דאנה איבגי: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1851586

ויתור על הפרטיות

בס"ד ערב טוב וחג אורים שמח איזה אור בחיים יש לאדם שמוותר ברצונו על הפרטיות ומוכן לעשות צחוק מעצמו בעבור כסף, וחושף את עצמו חודשים בתוך הבית, בלי לצאת, מסביבתו חוץ מהחצר, ולהיות מנותקים מהעולם החיצון, והליצן המנחה מיידי פעם מגיח בשידור חי לראות מה מתפתח באותו ניסוי, שיר ביקורתי חדש על הבידור העלוב והצהוב, ליצנות במיטבה ויתור על הפרטיות

אורמש

New member
האח הגדול-נפסל לשידור!

האח הגדול מתחיל היום ואיתו הדילמה האם לשלם על השידורים? האם גם אחרי שנתמכר בחודש הראשון חינם נוכל להפסיק ולא לשלם בחודשיים שאחרי? האח הגדול חוזר

אני מוכנה להישבע שזה היה משורשר

וכשראיתי שזה נפתח בתור הודעה חדשה, ידעתי שאצטרך לצפות להודעה כזו... רק חבל שאתה נופל מבחינתי בכל הנוגע לשרשורים (הרי זה לא שאני חדשה/ לא מכירה את החוקים/ אעשה את זה שוב, וכרגע עלית לי בכ-9 שעות פרסום בתחילת העמוד, ודנת את הרשומה שלי לשוליים, ככה שמבחינת פורום הבלוגיה זה כאילו מעולם לא פירסמתי את הרשומה הזו)

פנומן 72

New member
אני מאמין לך

אני משוכנע שבצלאל הוציא את ההודעה שלך מהשרשור כדי לעצבן את ריינג'ר... לפעמים יש להם את הקטעים האלה ...

למעלה