כדאי לקרוא בבלוגיה 8-9/2/2008

wranger

New member
שני המנויים החדשים לבלוג שלי

מדי פעם הייתי מספר להורים שלי, ככה בקטנה, שעוד משהו שכתבתי "פורסם איפשהו באינטרנט", אבל מעולם לא נתתי להם לקרוא. לא ידעתי אם הם יבינו בכלל את המושג "בלוג". בכל זאת, ההורים שלי לא ממש יודעים, עדיין, איך לתפעל שלט של מזגן, אז מושגים מתחום האינטרנט זה בכלל אמור להיות אתגר בשבילם. ... אמא התיישבה על קצה המיטה. אני ישבתי על הכיסא שמול המחשב, העיניים שלי היו נעוצות במסך - והתחלתי לקרוא בקול.

suki da yo

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 8-9/2/2008 ../images/Emo124.gif

אני לא מוחקת שרשורים, כי אנשים שרשרו אחד לשני, ואני לא רוצה לדפוק את מי ששרשר לשרשור לא נכון. משבוע הבא, גם אם בתום לב שרשרתם לשרשור שנפתח אחרי שכבר היה אחד, גם אתם תשורשרו לאתמול.

יום הולדת לבלוג "מאבד מידע" ../images/Emo48.gif

בשמיני לפברואר בשנה שעבר החלטתי לפתוח בלוג בתפוז. היום, שנה אחרי, החלטתי לסכם בפוסט את השנה שחלפה בבלוג שלי ולספר קצת על עצמי ועל מאחורי הקלעים של הבלוג וגם להגיד תודה. אז אתם מוזמנים להכנס להכיר קצת יותר. מאבד מידע - אל תאבדו את זה

ואני כבר לא יכול להראות את הפרצוף שלי../images/Emo7.gif

- הלו, זו חמותך. אמי נפטרה והיינו בלוויה הבוקר. - אני מבין שהתכוננת הרבה זמן ליום הזה. - אתה יודע שההורים שלי לא השאירו לי שום ברירה חוץ מלהחרים אותם בשנים האחרונות. לא היה קל להגיע לשם. מה קורה אצלכם? - בִּתך בפגישה בבית הספר של הבכור בגלל תלונה של איזה ילדה שהוא כביכול נגע בה (ראו הרשומה "חינוך מיני"). - אני בטוחה שזה לא נעים. - אני יושב כל הימים בבית על התיזה שלי והאנשים היחידים כמעט שאני רואה הם ההורים של הילדים האחרים. עכשיו אני מתבייש לראות גם אותם. כשאני ממתין לילד מחוץ לבית הספר, אני תופס מרחק מהאחרים ושם לב פתאום לכל מה שיכול להסיח את דעתי: ציורים על השלג שהמפלסת הִדְקה אל הקיר, ילדה עם שיער גולש בגוון אדום נדיר עם בובה בעלת שיער זהה. אל תשאלי. ניגשה אלי איזו אמא אתמול ושאלה אם אני אבא של... - מה היא רצתה? ..... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1190035

bigjack

New member
לחמאג'ון טעים אצלי בבלוג

לחמאג'ון שהבן ביקש ואני לא מסרב כשמדובר באוכל

חדשה כאן

הבלוגיה נראית כמו עיר חדשה.. אליה מגיעים ובהתחלה קצת בדד.. מתחילה מסע חדש. בדרך להורות. התלוו אותי? היום זה היום

../images/Emo41.gifחינוך מיני לאוטיסט בן 7../images/Emo111.gif

...אישתי נקראה השבוע לישיבה בבית הספר בעקבות תלונה של ילדה על תקרית בשיעור מוסיקה. המורים למדו, וטוב שלמדו, לא לבטל על הסף תלונות כאלה. כשאישתי שאלה מה בדיוק קרה, התברר שהסייעת האישית הצמודה שהילד מקבל כדי להשתלב בבית הספר, ראתה את הילד אך ורך נועץ מבטים בחולצה של אותה ילדה. מאוחר יותר הילדה אמרה למחנכת שבמהלך אותו שיעור... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1190019

למעלה