כדאי לקרוא בבלוגיה 9-10-7-10

wranger

New member
"התשיעי והעשירי ביולי אלפיים ועשר"

הדרך המשונה שלי לגוון בכתיבת תאריכים.

wranger

New member
אתה מוזמן לפתוח שרשורי "כדאי לקרוא" בעצמך

אבל כשאני פותח אותם אני אעשה זאת כראות עיני, תודה רבה.

לשונאי10

New member
לא לי הייתה בעיה להבין את מה שכתבת

לא לפנומן. אני רק הבהרתי מדוע הוא התקשה להבין, מצדי תעשה מה שאתה רוצה. "ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה". תהיה בריא.

wranger

New member
אבל כבר הסברתי את עצמי, והוא לא שאל שוב.

אז לשם מה הרגשת צורך לספק הסבר נוסף?

לשונאי10

New member
כדי להסביר ממה נובעת אי ההבנה שלו

אם זה לא מעניין אותך, זה לא ענייני. אם לא אכפת לך שלא מבינים אותך ואתה צריך להסביר את דבריך - בעיה שלך. יום טוב!

פנומן 72

New member
ריינג'ר, בשביל מה העצבים ?

אני באמת לא הבנתי כמה שניסיתי לדוש, רק שידעתי שזה קשור לתאריכים ולא הבנתי את הלוגיקה שאותה הסברת. עכשיו אני מבין ותעשה מה שאתה רוצה עד שיבוא הבא בתור שישאל אותך. לא צריך להתעצבן מכל דבר.

דנטל

New member
זה באמת נראה לך?

גם כשאני ראיתי את זה לראשונה תמהתי. זה לא נראה טוב וזה לא פועל על פי ה"כללים" של מקף מסמל עד, בעוד הסמלים להפרדה בין ימים וחודשים ושנים הם נקודות או לוכסנים.

wranger

New member
בסדר, בסדר, לא משתעשע יותר בכותרת.

למרות שאני לא רואה שום דבר כיפי בנקודות ולוכסנים.

dgbox

New member
פוטושופ - מדריכי וידאו בעברית

שלום לכולם פתחתי בלוג המציג סרטוני הדרכה בעברית לפוטושופ שאני מעלה לעיתים לרשת להנאתי. מוזמנים להציץ ולהתחבר
blog.tapuz.co.il/dgbox שבוע מוצלח אורן

ניצוצות של אור

ב22 לחודש בשעה 10 בבית החולים שיבא יערך ארוע למען ילדים חולים " ניצוצות של אור" לזכר חברתי ורד צור שנפטרה ממחלת הסרטן כל מי שרוצה לקחת חלק במיזם חיובי זה ולת כבוד אחרון לחברתי ולשמח תילדים מוזמן לפנות - [email protected] הנה הבלוג- http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1741289 סירטון לצפייה מאחד הארועים באונקולוגית טיפול יום- http://www.youtube.com/watch?v=gE7Se4sKDvI הארוע מתקיים בבתי חולים מזה 6 שנים בכל רחבי הארץ. (לבוא עם גיטרה, עם שקיות ממתקים לארגן צעצועים, לא מתקבל סכום כספי, המטרה שכל מתנדב יביא משהו לילד חולה ויתן אישית את התרומה, ניתן להכין ברכות החלמה מהירה ולעשות אלבומים וכ) שלכם באהבה- המוסיקאית אור הילה גל

למעלה