. כשאנשי אגף התקציבים חורגים מתפקידם לקבוע את מסגרת התקציב ומתחילים לעסוק בקביעת מדיניות על מנת "להציל את המשק" , הם צריכים לזכור את תנועת המטוטלת שמכה עכשיו ב"אקטיביזם השיפוטי" . קיצורו של דבר – חכמת האיזון יפה גם ל"אקטיביזם הכלכלי". רשימה חדשה - ניצולי השואה והאקטיביזם הכלכלי של נערי האוצר
לחיצה קצרה על הכפתור והמגש נפתח בציפייה... אתה מכניס דיסק חדש למערכת וחושב לעצמך שאתה יודע מה אתה הולך לשמוע... לוחץ שוב על הכפתור שסוגר את המגש... לוחץ על Play - סקרצ`ים (מהנהן), כינור וצ`לו (אתה עוצר לרגע) תופים ובס (אתה באוויר)... אתה לא מפסיק לשמוע עד התו האחרון של השיר האחרון... כשזה נגמר אתה לוקח עוד נשימה ולוחץ שוב Play... התמכרת.... מוכר? זה מה שקרה לי עם אלבום הסולו של שאנן סטריט - הבזק אור חולף. בואו לקרוא על האלבום המעולה והמפתיע! מאבד מידע - אל תאבדו את זה. סופ"ש מעולה!
ל400 ויותר הגרלות לוטו אחרונות? ,אולי מי יודע, מזה תוכלו לבחור בחוכמה מספרים ולזכות בלוטו? http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1169944 מצורף גם צימצומים שיטות ללוטו. אני לא מעודד הימורים , ואין אחריות ובהצלחה. ואל תחשבו שאני סתם מדבר, להוכחות ניתוחי לוטו קודמים שלי וקצת של אחרים נא להסתקל בחתימה שלי(רק לפני שבוע היה לי 6/6 בתחזיות הלוטו שלי.)
מה עוזר להיות פסימי המינוס נשאר אותו דבר הגברים נשארים אותו ברוך לפחות בחיוך מתקנים דברים הנה לך עוד אחד יפה כשאתה מפסיד אל תפסיד את השיעור רק כך הפסד הופך לרווח