כדאי לקרוא בבלוגיה10-11/1/2008

thehila1

New member
עידן הדלי - היכולת להיות אופטימית למרות ולהתח

רצוי וכדאי לקרוא את הבלוג עידן הדלי החושף אותך לנושאים שקשורים בעולם הרוחני, הפנימי שמעטים האנשים שנחשפים אליו ואני זכיתי לחוות אותו ולראות ולחוות הרבה ניסים ונפלאות שאני נתקלת בכמותם מסופרים רק בספרי הקבלה המספרים על מקובלים ואני מספרת עליהם בבלוג שלי. כנסו ותקריאו מאחלת לך קריאה נעימה. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1170163

מי אני???

יאללה מי אניי?? אתם מכייריםם אותתיי? ? http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1170093 אולי לאא? כנסו כנסו

הלוואי שזה יגיע לעיינים הנכונות! =/

הלוואי שיום אחד תקראי את זה. אולי את משוטת פה אבל לא נראה לי .. בכל אופן.. זאת הכתובת ..

zek

New member
איך מורידים קליפים מהאתר YouTube? - מדריך

כאן סוף שבוע נעים לכולם

כתבה עליי כעת בחדשות וואלה

אשמח אם תיכנסו ...לבלוג שם העליתי את הכתבה....כל הכוח שלי וההתעצמות היא בזכות הקוראים במיוחד כאן בתפוז שמצטרפים אליי לדרכים ומעצימים אותי....מהעצרות והמקומות שאליהם מצטרפים אנשים שהופכים מהוירטואלי למציאות הניק ניים הופף לדמות.. לכן אני חושב שתפוז צריכים להרים את הכפפה ולתת ביטוי לבלוג החברתי הזה שפועל למען מטרות חברתיות ואני מתעצם בזכות הפלטפורמה הזאת....תפוז יצא נשכר...והנושאים שאני מטפל בהם יועצמו משדרות חיילים חטופים קשישים נכים עוני שחיתות, וכל פעולותיי... להתראות בדרכים מגן דהרי-אופנוען בדרכים

ArcanumS Pen

New member
ס-ק-ס, סמים ורוקנרול בצפון תל אביב,

... או מה באמת עשיתי בליל שישי האחרון (חלק א`) הגרסא האמיתית ולא זו שמספרים לאמא. תמיד חלמתי לפתוח הודעה בטיזר "סקס!"... בכל מקרה, החלטתי לפצל את הסיפור בשל אורכו. סקס (בעיקר), סמים (קצת מהצד) ורוקנרול (ישן שכזה) מובטחים לקוראים המתמידים
סקס, סמים ורוקנרול בצפון תל אביב, או מה באמת עשיתי בליל שישי האחרון (חלק א`)

קנה ארוחה במקדולנדס וקבל ספר בשקל תשעים

קנה ארוחה במקדולנדס וקבל ספר בשקל תשעים יש תיקון חדש לחוק הספריות הציבוריות.צעתה כל אחד יוכל להשאיל ספר בחינם, אבל בעצם האם התקון הזה בכלל מוצדק? ======== האשה מאחורי המנהיג הדגול כולנו תהינו שנים מה קורה שם אצל שמעון וסונייה, סוף סוף היא יוצאת לאור הזרקורים. האם זה מה שציפינו לשמוע?

למעלה