http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1733669 חלמתי שאני נמצאת במקום מלא באנשים מלוכסני עיניים המדברים "באופן מפתיע" שפה אותה אני לא מבינה והדרך היחידה לתקשר איתם היא דרך האוכל. האוכל הוא שפה אוניברסאלית ומסתבר שאני שולטת בה היטב.
מסתבר שהיום יש לו יום הולדת 50 (גיל עגול ומתקרב לחצי החיים) והבוקר קראתי שתי רשומות המברכות אותו - של סבא של דנדן ושל micka0011 וחוץ מזה, למי שמרגיש עדיין צעיר אבל רוצה להתעדכן, פרסמתי את גרסת 2010 לסיפור הקלאסי "איה פלוטו"
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1734349 אני משוכנעת שבגלגול הקודם הייתי כותל ולפחות פעם ביום מישהו היה עובר,טומן פתק וממשיך לעיסוקיו. מצד אחד זה יכול להסביר את הפחד אותו פיתחתי לפתקאות קטנות , במיוחד כאלה שמשאירים אנשים שחיפשו אותי ומודעיים שלא הייתי בבית