כדאי לקרוא בסופ"ש, 25-26.6.2010

עגלשון

New member
תעשה לי עם האצבעות היא אמרה לי ../images/Emo226.gif

החלטתי, אני רוצה אותך, רוצה שתעשה לי עם האצבעות, אני רוצה לראות אם אתה תרגיש טוב, אם אתה מדהים במיטה כמו שאתה טוען. אני רוצה לראות אם אתה רק מילים או שאתה יודע גם לעשות כמו שאתה כותב. נפגשנו יום אחר כך, נפגשנו במקום בו פגשתי אותה כבר בעבר, מקום מוכר בו רק דיברנו בפעם הראשונה והאחרונה שנפגשנו, כחברים כידידים. היא נכנסה לרכב שלי, התחיל להחשיך לאט לאט ואנחנו חיכינו לחושך מלא שיסתיר אותנו מעיני העוברים והשבים. המקום היה פרטי ומבודד אבל לך תדע מי יחליט להגיע אליו פתאום. אינני זוכר בדיוק איך זה קרה אבל פתאום מצאתי את עצמי מנשק אותה, נשיקות עמוקות ומענגות, לשוני חוקרת את לשונה, לשונה חוקרת את שלי, נשיקות שונות קצת, אחרות ממה שאני מכיר אך נעימות לא פחות מכל נשיקה אחרת שהיתה לי.

Serendipity1802

New member
../images/Emo104.gifאיפור בכחולים../images/Emo104.gif../images/Emo27.gif

החלק השני מתוך זוג רשומות שלי, שעוסקות בצבעים הקשים יותר לאיפור, כחול וסגול. והפעם - איפור בכחולים. בבלוג
"מיומנה של מאפרת"
תהנו

מנגנת בנבל והמלצות חמות-שבוע טוב חברים:)

בס"ד שבוע נעים לכם שיר חדש נולד ברוך ד' מהשראה תמונה נחמדה על בחורה יפת תואר ומראה שמנגנת בנבל המלצות על בלוגרים ושיר קלאסי שממליץ ועוד דברים אין כמו הנבל הכלי הקלאסי שנחמד לנגן בו מנגינו עם צלילי מיוחדים במינם קריאה נעימה על בחורה שהיא:מנגנת בנבל בלב ים

Purple Mushroom

New member
מוסיקה

פוסט עם 3 חלקים : 1. סיכום השבוע - כולל חמישי, ביום כיף, של יוצרים עם קשת בדימונה (המון סלבס, כולל אני) 2. מוסיקה, או הטעם שלי במוסיקה (מאוד אישי),התחלות של שירים ראשוניים של 3 להקות משפיעות (רק 3 יו-טיובים) : 2.א. She loves u - The beatles 2.ב. Smells like teen spirit - Nirvana 2.ג. WhatEver - Oasis 3. שרביט השאלון של תיכון גליי - מאליזרין, שמקווה שיתפתח גם כאן.
השרביט הראשון שלי לשנת 2010 (ומקווה שגם האחרון, שרביט 1 בשנה זה מספיק) ונסתפק בזה, ששששבוע טוב.
אלון
=] ...

למעלה