כדורסל סוסים

gili600

New member
כדורסל סוסים

בטיול שהייתי סיפר מישהו שהוא שיחק פעם כדורסל סוסים.. שמעתם על זה פעם? מה דעתכם על זה? זה התעללות או הנאה פשוטה? תוסיפו עוד וזה לא שאלון.. עוד מידע על כדורסל סוסים

The Bitter End

New member
ברור!

מה התעללות בזה? ספורט מגניבD: החבר'ה מנצר ומניר דוד יוכלו לספר לך יותר.

שמעתי על זה.

אבל לא ראיתי במו עיני. מה שאני חושבת, זה שזאת הנאה פשוטה. אם הסוס לא פוחד מהכדור, ולא מכאיב לו כשהרוכב מרים את הכדור, אז זה מעולה. מה שלדעתי זאת נקודה למחשבה, זה מה קורה אם הכדור פגוע בסוס. בטוח שלא כל רוכב תופש את הכדור שיר על הפעם הראשונה, אז מה קורה אם הכדור פוגע בסוס?. אחרי הכל, הכדור עם רצועות, בנוסף לזריקה. אבל לא, אני לא חושבת שזאת התעללות.

שאלה בנוגע לנושא הכדורסל סוסים.

פעם קרה שהכדור פגע בסוס? אם כן איפה? איך הסוס הגיב? האם הוא נפגע? אם כן איזו פגיעה?

horse 1212

New member
הממ

פעם קרה שהכדור פגע בסוס? אם כן איפה? בכל מיני מקומות.. איך הסוס הגיב? או שהוא נבהל קצת או שהוא נשאר אדיש. האם הוא נפגע? אם כן איזו פגיעה? לא שזכור לי,הם רק נבהלים.

segev 007

New member
רגע אבל.....

תחשבי על הזה בטח לוכחים בחשבון את זה שהסוס יקבל מכות מהכדור או מסוסים אחרים או כל מיני דברים בסיגנון אז תחשבי על זה בטח לוכחים סוסים ממש ממש רגועים שלא מפחדים מכדורים וכל מיני דברים כאלה....... ארי יודעים שהסוסים הבעלו אז לוכחים בטח סוסים ממש ממש רגועים....

חשבתי על זה.

ברור שלא ייקחו סוס שמכל כדור שעף יתחיל לפחוד ולהיבהל. אבל אם כדור יפגע חזק בסוס בפרצוף, איך הסוס יגיב? זה מה ששאלתי.

קוסמת4

New member
לפי דעתי זה הורס לסוסים את הגב

כל פעם שמתקופפים להרים את הכדור זה פוגע לסוס בגב(מות אותו).... לא לתקוף אותי זאת דעתי...

אם זה היה מותח לסוסים את הגב

בכל פעם שמתקופפים, היו רואים הבדל ברכיבה שאחרי הרמת הכדור. וגם אותם סוסים היו עוברים הרבה טיפולים שזה היה ידוע, כי זאת לא עובדה שאפשר להסביר. לכן הגב שלהם לא נמתח.

favory

New member
אוהו ה-דבר!

הורסבול.. בקורס קיץ..היו כמה מחזורים. בכל מחזור הביאו לנו את אודי ועשינו משחקים עם הפונים וזה..היה כ"כ כיףף!! זה מאתגר וממש לא התעללות זה בערך הדבר הכי שווה שיכול להיות..

horse 1212

New member
הורסבול../images/Emo99.gif..

הורס(סוס)בול(כדור) אני פעם התאמנתי בזה למשך תקופה ארוכה,והתמונות באתר זה הקבוצה שהייתי בה מנצר מול ניר דוד. זה החלט כייף,מגבש ומצחיק.חלק מהסוסים מפחדים מכדורים,אז מאמנים אותם. בהתחלה זה קצת מפחיד,בכל זאת,להרים כדול מהקרקע ולהזהר לא להתהפך
.

למעלה