כדורסל סוסים

doron225

New member
חחח כן אצלנו בחווה אנחנו משחקים

בזה זה מאוד מצחיק ><" אנחנו מנסים לקלוע לאיזה פח ואז מפספסים וזה פוגע במדריך!! D: זה נורא נחמד וזה לא התעללות בכלל.

202ריני

New member
משחק מעולה!!

זה משחק ממש מגניב ובעיקר עם הרבה צחוקים (לפחות אצלינו בחווה זה היה..) בקיצור הסוסים ממש לא סובלים מזה לדעתי.. לדעתי הם אפילו נהנים מהמשחק למשל אצלינו אז היה סוס שהיה נושך את מי שלקח את הכדור מהרוכב שעליו... חחח זה היה ממש מצחיק.. אני ממש אוהבת את המשחק הזה למרות שאני כבר לא משחקת אותו כי פשוט.. אמממ סיבות אישיות אממ אממ
אבל בעיקרון זה משחק ממש מעולה ועוד עם אודי שהוא בכלל מדריך מדהים
כדי לכולם לנסות לשחק!! זה דורש את זה.. וברוב המקרים לא רוצים להפסיק לשחק בכלל את המשחק הזה אם אתם תנסו אז לדעתי יהיה לכם ממש כיף ומהנה בהצלחה למי שינסה

SoosKatan

New member
שיחקתי כמה פעמים..

וזה ממש נחמד.. :) לא מתחברת יותר מידי, אבל זה בסדר אם משחקים נכון זה לא התעללות, אבל אם לא יודעים ממש לשחק אז זה יוצר מצב לא ממש טוב..

segev 007

New member
אני לא ממש בטוח...../images/Emo4.gif

מיצד אחד זה ניראה דווקא מגניב ונחמד כל עוד זה לא פוגע או מכאיב לסוס....... אבל מיצד שני זה ניראה לא ממש נעים כי בטח מושכים להם מלא בפה ומרצים אותם מלא ויכול להיות שהכדו פוגע בהם ולי זה לא ניראה כל כך יתעללות אבל לאנ יראה לי הדבר הכי כיף לסוס אני חושב שזו נקודה למחשבה

כמו שאני אגיד

שבשיעורי רכיבה אז מושכים לסוסים הרבה בפה ומריצים אותם (תלמידים שעדיין לא יודעים לשלוט על זה). או שבריינינג מריצים אותם מלא. אז זה לא הדבר הכי כיף לסוס. אני בטוחה שכל רוכב ששיחק פעם הורסבול יכול להגיד לך שלא מושכים כל הזמן לסוס בפה. וגם, כשמריצים סוס זה לא כזה לא כיף לו, אל תשכח שסוס מעוצב לריצה וכשמריצים אותו זה לא כזה מפריע לו כל עוד מריצים כמו שצריך (למשל בווסטרן זה יד קדימה ולא למשוך בפה). ואם יש רוכבים שמושכים, אז זה הכל עניין של לימוד ואימון.

זה לא אותו הדבר...

בהורסבול את משתמשת בסוס ככלי רכב, רצה מצד לצד כשהעיקר הוא הכדור, המטרה היא התוצאה של המשחק. בספורט כמו ריינינג או כל רכיבה אחרת במגרש- צורת הרכיבה היא העיקר, הסוס הוא המטרה. בספורט הרוכב עובד עם הסוס ולא בעזרת הסוס. הורסבול יכול להיות נחמד, אבל זה צד אחר של רכיבה על סוסים... צד שמשתייך אליו גם הפולו ועבודה עם מחרשה בשדה לצורך העניין. רכיבה על הסוס ככלי לביצוע מטרה- משחק או עיבוד אדמה, ולא כמטרה- שליטה ביכולת הפיזית של הסוס, אורך צעד ושאר דברים שנדרשים ברכיבת ספורט.

אבל הוא דיבר על זה שזה לא נראה

הדבר הכי כיף לסוס בגלל שמריצים אותו ומושכים לו בפה. גם ברכיבה מריצים את הסוס ומושכים לו בפה. כך שגם הרכיבה היא לא הכי כיפית לסוס. מכאן שאפשר להשוות בענייןה זה לרכיבה. אם מישהו מתייחס רק למטרה- לנצח- ולא לסוס שהוא רוכב עליו, אז זה לא בסדר. ואז הוא צודק כשהוא אומר שזה לא כיף לסוס. כשהשוותי לרכיבה לא דיברתי על המטרה, אלא על העניין של ההרצה והמשיכה בפה, כי שני הדברים האלה קורים בכל רכיבה, לא רק להורסבול או פולו.

segev 007

New member
את צודקת.....

וגם יתכוונתי לזה שיש רוכבים באותו ספורט ( כדורסל סוסים ) שמיתיחסים לספורט בשביל לנצח ולא לוכחים בחשבון את הסוס וזה מה שמפריע לי שאחד הרוכבים שמע עולה על הסוס והוא מישתמש בסוס כקלי רכב כאילו שהוא אמור לחשק איתו כדורסל ושהסוס כמו רכב שככה אפשר לרוץ איתו כאילו כאילו הבעיה לא שירוץ זיכך את הסוס בחשבון ושידע שהוא רוכב על חייה וזה סוס לא רכב שמתניעים ויש ברקס ועוצרים מתי שרוצים!!!!

segev 007

New member
בסדר

אני לא מדבר על הריצה ואת יודעת מה עזבי את המשיכות בפה אבל הכדו בטח פוגע מלא בסוסים ואת יודעת כמוני שזה לא הכי נעים להם!!!

תראה, כמו שאמרו כאן

לא מפוצצים במסירות. ולמרות שלא ראיתי הורסבול אני בטוחה שזה נכון, כי אחרי הכול המטרה היא גם לתפוס את הכדור והפצצה לא תעזור בזה. אם כדור פוגע בתחת או בכתף זה בטוח לא מזיק לסוס. אבל אם בפנים, זה כבר עניין אחר, אז אני לא אכתוב לך סתם דברים כי בקשר לזה אני לא יודעת.

segev 007

New member
כנסי....

שמעי לא אמרתי שכדורסל סוסים זה יתעללות וזה לא טוב נכון זה יכול להיות מגניב וכיף מה שבטוח אני לא יודע כי בחיים לא ראיתי את זה ושאמרתי שפוגעים בסוס עם הכדוד לא אמרתי שזה כואב לא והוא ממש סובל אמרתי בטח שזה לא נעים להם ושאמרתי את זה יתכוונתי לפרצוף כתף ותחת זה באמת לא ממש מזיז להם אז הפרצוף זה ממש לא נעים כניראה לסוסים אני לא חושב שהספוט הזה התעללות אבל לא יודע כמו שאני לא אוהב מרוצים ופולו סוסים טז גם את זה אני לא ממש אוהב לאמרות שכדורסל אני דווקא אני ממש אוהב אבל בלי שום קשר אני לא מת על זה...........

למעלה