כדור בשם טריל

RomiVais

New member
כדור בשם טריל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התבקשתי לברר איתכם, האם מישהו שמע משהו על כדור בשם טריל? כל מידע יתקבל בברכה, ובינתיים גם אני אחפש ברשת... תודה מראש ולילה טוב רומי

אורית...2

New member
רומי יש לי.........................

זה נגד אפילפסיה ,שיכוך כאבים,נוגד דיכאון והפרעות פסיכוטיות ! השם הגנרי שלו ...קארבאמאזפין. את רוצה עוד....הוא מפחית את הסיכון של התקפי פירכוסים הנגרמים עקב התפרצות אותות עצביים לא תקינים במוח. משתמשים בו בעיקר לאפילפסיה אצל ילדים כי הוא לא מרדים. כמו כן נותנים אותו להקלת כאבים חזקים המופיעים כתוצאה מנזק לעצבי הגוגולת-למשל כאב העצב המשולש או כאב עצבי בגרון ובלשון. לעיתים נותנים אותו בהפרעות פסיכיאטריות או התנהגותיות מסויימת, לדוגמא לייצוב מצב הרוח בהפרעות דו קוטביות, את צריכה גם את המינון ???בין 1-4 פעמים ביום.. רומי להמשיך ולהעתיק לך מהספר תרופות שיש לי ?????????? אם תרצי אני אסרוק לך מחר את הדף מהספר........... עכשיו אני הולכת לישון. !!!לילה טוב !!! אה יש אותו רגיל ובדגם sr למה את צריכה את זה אם מותר לשאול???? (ואת לא חייבת לענות ,כמו שאת אומרת..............)
מקווה שעזרתי...

ODED99AA

New member
אורית רומי כתבה את זה בישבילי

כי אני לא יכולתי ליכתוב פה והייתי חייב הסבר בישביל הידידה שלי שכתבתי עליה פה תודה רבה לך אורית אני מקווה שזה ירגיע אותה טיפה

אורית...2

New member
עודד !!!../images/Emo4.gif

מקווה שמה שהעתקתי לך מתוך שינה הספיק לידידה שלך.. אם תרצה שאני אסרוק את הדף רק תגיד , ויש לי עוד ספר(תרופות) לחפש גם שם ??? ביי..........

SiAmmit

New member
../images/Emo35.gif מה רע בקסנקס¿

האם ידידתך מתיעצת גם עם פסיכיאטר? שילא יצא שממליצים לה על תרופה פסיכיאטרית סתם כך...

ODED99AA

New member
אז זהו שלא

הרופא רשם לה את הכדור והטיח לה שזה יעזור לה נגד כאבי הראש החזקים שלה והנימול בפנים וזה לא ניראה לי הגיוני ביגלל זה ביקשתי קצת פרטים על הכדור הידידה שלי רחוקה מלהיות בטיפול פסיכיאטרי

אורית...2

New member
עודד !!!אולי הרופא התכוון.....

אולי הרופא התכוון לחלק של הקלת כאבים המופיעים כתוצאה מנזק לעצבי הגולגולת??? אם מותר לשאול מי זה הרופא ???? וממה הידידה שלך סובלת ???!!!

ODED99AA

New member
תאמת?

אני לא ממש יודע פרטים בקשר לרופא אני רק יודע שהיא מיתלוננת על כאבי ראש חזקים ועל נימול אז הוא שלח אותה לעשות סיטי שיצא תקין ואז רשם לה תכדור הזה בטענה שזה יעזור לה עם הכאב ראש והנימול תוך שבועיים לטובתו הוא צודק

סיאמית

New member
רק ש-

טרפצת מאבחנים בד"כ עם m.r.i ולא שום c.t. לפעמים מגלים בסי.טי שמשהו לא נראה כל כך טוב ואז שולחים לאמ.אר.אי... ורואים מיד. לפעמים לא רואים כלום בסי.טי. וקורה שגם באמ.אר.אי לא. כי יש מקרים שהנגעים הם כמעט מיקרוסקופיים... בקיצור - כיף חיים

RomiVais

New member
עד כמה הרופא מבין ויודע???

אולי כדאי להתייעץ עם עוד רופא לפני.... זה מדאיג קצת שממה שאורית רשמה, הכדור לא נשמע מתאים למה שיש לה, אבל הכל יכול להיות. אף אחד מאיתנו כאן לא רופא, רק צריך להיות בטוחים. עודד, אם היא לא סומכת לחלוטין ברופא הזה, שתלך לעוד אחד, ואולי גם עוד אחד אחריו... מחזיקה לה אצבעות!! רומי

סיאמית

New member
מה שמדאיג אותי...../images/Emo11.gif

זה שאני יודעת על די הרבה מיקרים שרופאים שלחו חולי טרשת, לפני שאובחנו, לפסיכיאטרים שנתנו להם תרופות פסיכוטיות שלא עזרו כמובן. יש נטיה לרופאים מסוימים לא להאמין לחולה שמתאר תחושות וסימפטומים האופיניים לט.נ ולחשוד בחולים אלה שהם פסיכוסומאטיים. וזאת מכיוון שהטרפצת הזאת היא די קשה לאיבחון. אני ממש ממש ממש ממש (ממש) ממליצה לידידתך להתעקש על עוד חוות דעת.

אורית...2

New member
סיאמית כמה שאת צודקת !!! ../images/Emo7.gif

במשך השנתיים שעברתי עד לאיבחון...היתה לי שקית מלאה בכל תרופות ההרגעה שרק קיימים בשוק ! מכל רופא הייתי יוצאת עם התרופה ש"תציל" אותי שולחת מהר לבית מרקחת להביא לי את "ההצלה...שלי" לוקחת אחד ו... אספתי את כל הכדורים בשקית, וכשהיגעתי ל"רופא !!!" באתי עם השקית ביד ,הוא שאל אותי מה את הולכת לעשות איתה ??? שאלתי אותו מה אתה ממליץ לי לקחת ??? וכשהוא אמר כלום !!! אמרתי לו טוב איפה הפח זבל שלך ??? אתם יודעים מה התשובה שלו ..."בבקשה תשאירי לי את השקית, יש לי מחר הרצאה באוניברסיטה ואני רוצה להראות את השקית שלך.... אני צריך אותה להראות לסטודנטים...מה נותנים לחולים עם "טרפצת..." במקום אבחנה !!!
|

סיאמית

New member
זה נורא...../images/Emo5.gif

אני מכירה מישהי שכמעט התעוורה עד שהרופא שלה הואיל לקלוט ברוב טובו שאולי בעיות הראייה שלה לא נובעות בגלל "היסטריה" ואז שלח אותה לנוירולוג. זה היה כמעט מאוחר מדי... היום היא חיה בטקסס, מגדלת כלבים וטפלת בחיות חיות בר פצועות באיזו שמורה...

אורית...2

New member
"מיגרנה של העין...".../images/Emo122.gif

אני הסתובבתי שנתיים עם "מיגרנה של העין........." האבחנה היתה של רופא עיניים מומחה מתל השומר !!! זאת האבחנה והטיפול כדורי הרגעה...!!!

סיאמית

New member
מזל שלא...../images/Emo123.gif

אמרו ל~א~ שמה שיש לו זו ציפורן חודרנית בכף רגל, ואו-טו-טו הוא יוכל ללכת שוב

אורית...2

New member
אם זה לא היה כל כך עצוב....../images/Emo7.gif

אם זה לא היה כל כך עצוב...הייתי מתגלגלת מצחוק עכשיו
זה רק נותן לנו לחשוב..בידי מי הבריאות שלנו.....???
הזכרת לי לצלצל לחברה שהרופא אמר לבעלה שהוא הולך למות...סתם לשמוע מה שלומם, חיים ושלמים (ובריאים ) !!!

סיאמית

New member
אבל תודי שבכל זאת צחקת ../images/Emo8.gif

שמעתי אותך עד לפה!!!
וגם לי זה מזכיר שכשהכלב שלי היה גור, היו לו תופעות משונות של נשירת שיער ופצעים על כל הגוף... שני וטרינרים בחיפה המליצו לי להרדים אותו כי הוא "נולד עם מערכת חיסונית פגומה" (טרפצת כלבים?) ושהוא לא יפסיק לחלות עד שימות. כששאלתי אם הוא סובל כרגע, אמרו לי שלא. אז לקחתי אותו הביתה ובדרך קניתי משחת סינטומיצין לעיניים (היו לו דלקות איומות), ויטמינים בבקבוק לילדים, בטעם הדרים, ובקבוק שמן זית. ישבתי לידו במשך שבועיים וכל בוקר הוא היה מקבל כף שמן זית וכמה טיפות של ויטמינים לילדים. ובמשך היום עשיתי לו מסאז´ים בכל הגוף הקטן והשברירי שלו. בוקר צהרים וערב הוא אכל כמה כפות של מרק עוף (מפולקעס שהורדתי מהן את העור לפני הבישול) עם מעט מהעוף של המרק. ובלילה הוא ישן איתי במיטה. על הכרית. כל היום אמרתי לו שאני אוהבת אותו והסברתי לו שלא ישתלם לו למות בכלל כי אנחנו נעשה כיף חיים ביחד. היום הוא בן 7.5 ובריא כמו שור!

אורית...2

New member
עכשיו שמעת............/images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

סיאמית למה את לא ווטרינרית ???????? אם הכלב של הבת שלי לא היה ניגנב לה מליד הבית (חודשיים ו3 ימים...) הייתי מביאה אותו אליך לטיפול, גם הוא סבל מבעיות עור....ביי

למעלה