כדור בשם טריל

סיאמית

New member
ג´יימס הריוט../images/Emo99.gif

הוטרינר הכפרי מאנגליה, הוא גיבור ילדותי האמיתי (חוץ מטרזן ובילבי כמובן
) ועצוב לי לשמוע שגנבו לבתך כלב... גפ אני מתנתקת עכשיו, אולי אחזור מאוחר יותר. נשיקות לכולם!!!

RomiVais

New member
איזה יופי וכמה מרגש!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

אין כמו האהבה כדי לרפא כל מכאוב - ככה זה!!! אני מאמינה בלב שלם שאין כמו אהבה. אני חושבת שאמא שלי משיגה שיפורים בעזרת האהבה שיש לה מסביב, למרות שיש מה שיחליש את טענתי: היו לה גם התקפים, עם כל האהבה והכל.... אבל עדיין, הכלב שלך הוא הוכחה מחזקת... כל הכבוד לך!!! על האהבה שהשקעת בו ועל ההתמדה - את נשמה טובה!!
אין מה לעשות, רופאים טועים!!! ולצערנו הרב טעויות שלהם יכולות לעלות לנו ביוקר!! ולא חסרים מקרים.......... העיקר, לא לוותר אף פעם, ולהילחם על כל פיסת בריאות שיש לנו!! לילה טוב לכולם!! רומי

סיאמית

New member
רומי´לה ../images/Emo20.gif

אין ספק בכלל שלאהבה שאמך מקבלת ממכם יש תפקיד חשוב. זה שהיו לה התקפים דווקא לא מחליש את הטענה הזו... לעולם לא נדע מה היה עלול לקרות אם לא היה לה אתכם. זה כמו עם קופקסון למשל, לכי תדעי מה היה אם לא היינו מזריקים?!?! טרפצת היא מחלה כל כך אינדבדואלית שהמחקרים והניסויים בעניין התרופות יכולים גם להטעות. אני בחרתי להאמין ולאמונה יש גם כן תפקיד חשוב... בנוגע לכלב שלי, הוא היה הגור הכי מתוק שאי פעם ראיתי! ועד היום, הוא כל כך נחמד וטוב לב שזה ממש תענוג להיות איתו. לצערי, הוא (וגם אמא שלו, כלבה מתוקה שאימצתי מצער בעלי חיים לפני כ9- שנים) נשארו עם החבר הקודם שלי כשעזבתי... (כי הייתה לו גינה והם היו מאושרים איתו) אבל אני בקשר איתם עד היום ורואה אותם לפחות פעמיים בחודש!!! הם תמיד יהיו הכלבים שלי.
.

SiAmmit

New member
../images/Emo35.gif מה רע בקסנקס¿

האם ידידתך מתיעצת גם עם פסיכיאטר? שילא יצא שממליצים לה על תרופה פסיכיאטרית סתם כך...

SiAmmit

New member
למה פעמיים תוכי

ברור שלא יצא לי תוכי אלא רק המילה®®® מקפחים את המקינטוש¡¡¡

RomiVais

New member
למה מקפחים?? ../images/Emo2.gif ../images/Emo22.gif

למה כל הסימנים המוזרים ואי אפשר לכתוב עם המקינטוש רגיל?? בכל מקרה, העיקר שמבינים, לא?

ODED99AA

New member
תודה אורית

אני חושב שמה שכתבת זה הרבה יותר ממה שקיוויתי לימצוא מודה לך בשמי ובישמה

RomiVais

New member
תודה רבה אורית... ../images/Emo13.gif

זה אכן היה לבקשתו של עודד, ואני מודה לך מאוד על המידע!!! שיהיה לך לילה טוב ויום נפלא ביותר מחר!! רומי

אורית...2

New member
עודד ההודעה שלי הלכה לאיבוד........

שאלתי במה הידידה שלך חולה ומי הרופא שמטפל בה ???? (בעצם אם תחפש למעלה תמצא את השערתי למה הוא נתן לה את התרופה.) עכשיו חיפשתי בספר השני שיש לי בבית ושם גיליתי שזאת תרופה שקוראים לה גם טגרטול ! זה היה מוכר לי...ונזכרתי שכשעבדתי הבבית חולים שלוותא (עבדתי !!!) נתתי את הכדור הזה לחולים שהיו מאושפזים במחלקה ! אז תגיד לה שתבדוק טוב למה הוא רוצה לתת לה את זה ????? ביי !!!!!!!!!

למעלה