כדי להעביר את השיעמום..

TiNiErBeiL

New member
כדי להעביר את השיעמום..

וסתם כדי להכיר יותר טוב..-שאלון: שם: גיל: השיר שהכי מרגש אתכם: סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת: מעשן/ת? איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם? אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך? מה הכי מצחיק אותך? מה את/ה לעולם לא תעשה/י? האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים? אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?! זהו.. יאלהה צ'אוו..

TiNiErBeiL

New member
זאת התשובה שלי..

שם: איב גיל: 12 ומשו.. השיר שהכי מרגש אתכם: אממ.. 1> "מותק שלי"- גלעד שגב 2> "יש לי סיכוי"- אביתר בנאי 3> "Wake me up when september ends"- גרין דיי סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת: רוק/פופ, היפ הופ.. מעשן/ת? ממש ממש ממש ל=א! איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם? "מה שנשאר"- בוטן מתוק בקרקס אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? בילי..
מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך? אממ... אין ממש, פעם היה לי הרבה מה לשנות.. אבל עם השנים למדתי להכיר ולאהוב את עצמי.. אבל בינתיים מה שהכי מפריע לי זה הגשר =[, וזה רק עניין של זמן..! מה הכי מצחיק אותך? לא יודעת.. כמעט כל דבר.. מה את/ה לעולם לא תעשה/י? לא יודעת.. אממ.. אולי אסתפר קצוץ ויחורר את כל הגוף.. חחח.. אבל בינתיים אין דבר שאני חושבת שאני לא אעשה לעולם.. האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים? ממש לא! אף אחד לא הביא הוכחה.. אז זה סתם בולשיט!!! אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? אני בספק.. אני חושבת שאם אין להם כבוד אלינו.. אחרי כל מה שעברנו כל השנים האלה.. עד שתהיה לנו מדינה עצמאית משלנו, אני לא יכולה לתת להם כבוד ולשמוע ת'שירים שלהם.. אבל בינתיים זה לא נכון.. ואין שו הוכחה.. אז אני אוהבת אותם (אפשר לציין שאפילו.. מאוד מאוד מאוד..) טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?! 9

ChrisCole

New member
היפ-הופ?!

אני רואה שגרין דיי חדרו יותר מידי למיינסטרים =\

י5דה רעה

New member
עונה

שם:נינה גיל:יהיה לי בת מצווה בספטמבר... השיר שהכי מרגש אתכם:וויק מי אפ וואן ספטמבר אנדס סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת:רוק וכל התת ז'אנרים שבו מעשן/ת?לא... איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם?יש שלושה:Give Me Novacaine ,whatsername ו-Brain Stew אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת?בילי ג'ו מה היית רוצה לשנק בגוף/פנים שלך?כנ"ל מה הכי מצחיק אותך?מייק וש לו פרצופים מצחיקים... מה את/ה לעולם לא תעשה/י?אהיה זונה/חשפנית...ואשמה אופרה... האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים?לא... אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם?לא יודעת..אולי אני אמשיך אבל פחות... טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?!1

י5דה רעה

New member
אוי אופסי..

חשבתי שזה לנשק אבל זה לשנות.. אמממממ...אולי להיות יותר גבוהה...

עונה...

שם: נעמה גיל: 16 השיר שהכי מרגש אתכם: וויק מי אפ... סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת: פאנק מעשן/ת? פסיבית איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם? אין לי מושג. אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? בילי..יש לי טעם גרוע בדברים האלה... מה היית רוצה לשנות בגוף/פנים שלך? אפשר להיות קצת יותר חיוורת? מה הכי מצחיק אותך? כל מיני דברים. מה את/ה לעולם לא תעשה/י? אני בחיים לא אלך עם חולצה ורודה/בז' האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים? לא אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? כן,כל עוד הם לא ירדו על יהודים בשירים שלהם טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?!4

Sum41xGiRL

New member
נשמות

בטח היא שומעת גוד שארלוט ובלינק 182 אחרי מחתרתי שהיא שומעת!

WiseL

New member
איני

שם: מור גיל:16 השיר שהכי מרגש אתכם: לא יודעת סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת:רוק חחחחחחחחחחח מעשן/ת?לא איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם? אממ לא יודעת אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? בילי אבל שהיה בסביבות גילי כמובן.. מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך?את האף שילי מה הכי מצחיק אותך?דברים טיפשיים מה את/ה לעולם לא תעשה/י?לא יודעת.. האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים? לא אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? אני ימשיך לאהוב את השירים שלהם טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?! 1

bast girl

New member
תשובה

שם:ירדן גיל:11 וחצי השיר שהכי מרגש אתכם:time of youer live סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת:רוק מעשן/ת?לא איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם?של גריין דאי?? אם לא אז i not ok אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת?לא יודעת... נראה לי בילי מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך?האף מה הכי מצחיק אותך?אה... לא יודעת מה את/ה לעולם לא תעשה/י?אתאבד האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים?לא יודעת חלק טוענים שכן וחלק לא אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? כן, כי זה לא משפיע על המוסיקה שלהם טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?!1

ChrisCole

New member
לא,כי אתן מתנהגות כמו גרופיות

בגלל שהוא מפורסם אתן אוהבות אותו ורק בגלל שהוא הסולן שתמיד מקבל את רוב התהילה.

rebel girl

New member
ME ME ME!!!!!

שם:גיאנה,כדי לחסוך לכם את הטרחה בלשאול אין לי מושג מה השם אומר,אני רק יודעת שזה שם ארמני שההורים שלי התלהבו ממנו גיל:13 השיר שהכי מרגש אתכם:WMUWSE ו-THE GHOST OF YOU סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת:פאנק רוק מעשן/ת?חס ונרגילה,טפו טפו טפו,סיגריות עושות לי בחילה איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם?לא יודעת נראה..... אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת?אפחד מה היית רוצה לשנות בגוף/פנים שלך?כלום מה הכי מצחיק אותך?אמממ...אין ספציפי כל דבר שמצחיק מצחיק אותי מה את/ה לעולם לא תעשה/י?באנג'י צניחה חופשית ולרוץ ערומה ברחוב (הגוף שלי הוא רק שלי!!!נה נה נה נה נה ) האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים?עד שאין לי הוכחה חותכת אני לא מאמינה למילה מזה אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? אני אפסיק להעריץ אותם כמוש אני מעריצה עכשיו אבל נראה לי שאני לא אפסיק לשמוע שירים (אבל אני לא אקנה יותר דיסקים,אני אוריד
) טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?! ~0~ זה היה קצר ולעניין

למעלה