כדי להעביר את השיעמום..

olgosh

New member
נימ..נימ

שם:אולגה גיל:13 עוד קצת השיר שהכי מרגש אתכם:וואק מי אפ ואין ספטמבר אנדס סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת:מטאל כזהה.. מעשן/ת?פיחס לא!! איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם?הבינד טהיז אנזל אייז אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת?או בילי או מייקי
מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך?אממ.הכל מה הכי מצחיק אותך?אנשים מצחיקים וצינים!!..
מה את/ה לעולם לא תעשה/י?הלך למשחק כדורגל האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים?אולי אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם?כן , אני אוהבת אותם בזכות המוזיקה שלהם ולא בזכות עצמם טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?!4 שאלון חביב ביותר=]

whatsername 234

New member
.....

שם: יוליה גיל: 13 השיר שהכי מרגש אתכם: אמממ...כל מיני P= סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת: רוק..פאנק כזה מעשן/ת? לאפ איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם? אמ.. in the shadows אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? מייק או טרה או בילי...לא יודעת
מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך? את הצבע שיער
שונאת בלונד... מה הכי מצחיק אותך? כל מיני מה את/ה לעולם לא תעשה/י? אמ...אוכל צפרדעים? האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים? חלאס עם זה
אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? בטח... טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?! לא שיגעת...סתם עצבנת

I LOVE M5

New member
עונה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה

נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה רק שימי נר על החלוןןןןןןןןןןן בעעככס מויאל.... שם:עדן גיל:13 השיר שהכי מרגש אתכם:יש מלא סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת:כמעט הכל מעשן/ת?לללללללללאאאאאאאאאא....בעכס איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם?לא יודעת אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? בילי דה מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך?כלום מה הכי מצחיק אותך?הרבה דברים מה את/ה לעולם לא תעשה/י?לא יודעת האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים?אני בספק אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? לא יודעת קשה לוותר עליהם....זה סתם יבאס אותי...אם הם אנטישמים אני אנטינאצים טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?!2 זהו.. יאלהה צ'אוו..בה-בייייי

GreeNevo

New member
שלייייייייי....

שם:נבו רוזי גיל:12 השיר שהכי מרגש אתכם:אין סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת:רוק כבד מעשן/ת?לאאאא איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם?אמממ לודע אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך?כלום... מה הכי מצחיק אותך?זה קרה לפני שנה בערך , ראיתי את אחותי במקלחת עם משקפת חחחח מה את/ה לעולם לא תעשה/י?אשקר האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים?לאאאאאאאאא ! אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם?לא טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?!10

TiNiErBeiL

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

יוו המקרה שלך קרע אותי..

greenday girl

New member
...

שם:כרמל גיל:11 השיר שהכי מרגש אתכם:ghetto gospel סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת:פאנק וראפ מעשן/ת?לאאאאאאאאאאאאא איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם?מינוריטי אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת?מייק מה היית רוצה לשנות בגוף/פנים שלך?גובה מה הכי מצחיק אותך?לאדעת מה את/ה לעולם לא תעשה/י?אעשןןןןןןןןןן האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים?אולי אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם?כן טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?! -700

חכעטאדגכעיחלך

שם:לא חשוב גיל:מסווג
השיר שהכי מרגש אתכם:טיים אוף יור לייף סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת:פאנק\גראנג' מעשן/ת?לא איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם?של גרין דיי, בלוד סקס נ'בז אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת?טרה מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך?כלום מה הכי מצחיק אותך?סיטואציות שאנשים נתקלים, בילוי וכאלה צוחקים הרבה
מה את/ה לעולם לא תעשה/י?אני מקווה שאני לא יעשן\יסניף\יזריק האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים?נופ אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם?כן אבל ישנא אותם טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?!5-4

חסבי

New member
לףפ

שם: טל גיל: 18 אוטוטו השיר שהכי מרגש אתכם: אין שיר כזה סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת: פאנק מעשן/ת? לא איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם? שום שיר אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? מזה שאלות למין אחד?!?!?!?! מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך? כלום מה הכי מצחיק אותך? כלום מה את/ה לעולם לא תעשה/י? ישמע אימו =] האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים? ברור אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? ברור טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם? אמ 0 [משעמם לי]

Sum41xGiRL

New member
זיוזיהסבף

שם: כלב בן יפונה גיל:12 השיר שהכי מרגש אתכם: Descendents - hope סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת:פאנק רוק,הארדקור פאנק, פאנק בקיצור מעשן/ת? אני מעשן המון דברים, תגדיר מה זאת אומרת 'מעשן'. איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם? נירא לי english dogs - walls of steel אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? שאלה קשה, כולם הומואים מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך? כלום מה הכי מצחיק אותך? המון דברים, ביחוד אחרי שגומרים כמה באנגים מה את/ה לעולם לא תעשה/י? אורגיה עם גברים האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים? הם בעד הנאציזם אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? כן. למה לא? טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?! 1

ChrisCole

New member
אני

שם:אמיר גיל:12 וחצי השיר שהכי מרגש אתכם:הרבה...זה יותר מידי כללי. סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת:גראנג',פאנק רוק(אני מתכוון לפאנק רוק אמיתי וטהור לא לפופ פאנק ממוסחר),רוק כבד,רוק ישן מעשן/ת?לפעמים איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם?Hunger Strike של טמפל אוף דה דוג אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך?אני לא הולך לענות על זה. מה הכי מצחיק אותך?לפני שנתיים הייתי עם אחי במקום של מגלשות מים ואני יצאתי מהמגלשת מים לפני אחי ואני מחכה לו שיצא הרבה זמן,אחרי המון זמן אני קולט אותו שהוא בדרך לצאת מהמגלשה אבל הבעיה שילד בן 4 עם לבוש של צוללן עם סנפירים משקפת ענקית ושנורקל שוחה בתוך המלגשה שחיית חזה(והוא עיכב שמה אתה כולם)...בנאדם,זאת מגלשה!. מה את/ה לעולם לא תעשה/י?יכרות מעצמי איבר או תחביב שאני טוב בו. האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים?לא...אבל כל הקטע של הפאנק זה להיות נגד הממסד אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם?כן ברור... טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?!10 אבל רק בגלל שאת בסדר נשים לך 9 ;)

Sum41xGiRL

New member
האנגר סטרייק זה אחלה שיר

איזה להקות גראנג', פאנק-רוק את אוהבת?

ADCMAN

New member
מצטרף לשאלה של גדעון

אילו להקות פאנק אתה שומע?

Pink Pig

New member
אבל רק בשביל להעביר תשיעמום ../images/Emo41.gif

שם: פיגי גיל: 18 שיר שהכי מרגש אתכם:Dead Poetic - Glass in the trees סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת: פאנק מטאל מעשן/ת? כה איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם? Dark tranquillity - Feast of boddom אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? טוב לי עם חבר שלי. תודה. מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך? שיער. שיהיה ורוד. מה הכי מצחיק אותך? ציניות ואנשים טיפשים שחושבים שהם חכמים. מה את/ה לעולם לא תעשה/י? אגלח תראש. האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים? הם כן. אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? לא אוהבתותם לא שיגעת. לא קל לשגע אותי

עוד?

שם: יהושוע בן נון גיל: 3452 השיר שהכי מרגש אתכם: NOFX- I gotta pee סגנון מוזיקה: פאנק מטאל והתת-ג'אנרים שלהם (רובם, לא כולם) מעשן?: חחח איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם?: Stratovarius- Pheonix אם הייתה לך אפשרות להיות חברה בלה בלה בלה: אני באמת צריך לענות על זה? ... מהיית רוצה לשנות בגוף/פנים שלך?: אני רוצה לברט וספטום מה הכי מצחיק אותך?: לראות את ההתנתקות בטלויזיה. חבל שזה נגמר. מה אתה לעולם לא תעשה?: אכה חיות/בנות הם אתה חושב שגרין דיי הם בעד הנאצים?: הם לא בעדם, הם נאצים בעצמם אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם?: אני בכל מקרה לא אוהב אותם, רק את המוזיקה שהם עשו לא שיגעת אותי, ירדן אמרה לי לענות לשאלון

barboshkiss

New member
בדיוק משעמם

שם: שחר גיל: שנתיים וחודשיים השיר שהכי מרגש אתכם: יש כמה סגנון מוסיקה שאת/ה כי אוהב/ת: פאנק רוק והארדקור P: מעשן/ת? לא איזה שיר יזכה להיות של השבוע שלכם? problems אם הייתה לך אפשרות להיות חברה של אחד מחברי הלהקה.. (גרין דיי..) במי היית בוחרת? באף אחד מהם [שאלה דפוקה] מה היית רוצה לשנו בגוף/פנים שלך? כלום מה הכי מצחיק אותך? ג'קאסס, יש המון דברים בעיקרון מה את/ה לעולם לא תעשה/י? לא יודעת האם את/ה חושב/ת שגרין דיי הם בעד הנאצים? למי אכפת אם (חס ושלום!) גרין דיי יצהירו בטלוויזיה שהם שונאים יהודים.. תמשיך/י לאהוב אותם? כן טוב.. ואחרי שסיימתי ב"תחקיר" הזה.. תגידו.. מ-1 עד-10 כמה שיגעתי אתכם?! 2

למעלה