כדי להעיר את הפורום...

Hypnotise

New member
כדי להעיר את הפורום...

בוקרררררררררר טובבבבבבבבבבב אנשים!!
מה המצב איתכם? יאללה, קומו כבר... מה דעתכם על שרשור תמונות (באסטד או מקפליי.. זה לא ממש משנה..) כדי שיהיה לנו יום מצויין
לא משנה מה דעתכם, אני מתחילה... תמונה ראשונה - קלטו את מאט עם הסגול בשיער...

Hypnotise

New member
באסטד עם קרניים של שטן איך אפשר..

לא לאהוב אותם? פשוט גרר...

Hypnotise

New member
אני לא ממש נהנת פה לבד ../images/Emo10.gif

אבל בשביל גיוון עכשיו מקפליי.. קלטו את דני מסתכל על הדובי שזרקו לו על הבמה... וקלטו את הארי המתוקקקק שותה לו מים מאחורה.. חחחחחחחח.. ועוד עם קש.....

Hypnotise

New member
בעצם עכשיו שכאני מסתכלת..

אני לא ממש רואה קש. מה דעתכן? האם יש קש או אין??????? ועכשיו.. דאגי המקסייייייייייייייים בחיוך ממיס לבבות...

fight star

New member
אני פהההה

את לא לבד! אבל אני מנסה לשלוח קובץ וזה לא עובד אז...
אבל בוקר טופ לכולם!

חחח

אני מצטרפת לכמות הענקית של האנשים פה... גרר באסטד גררר דאגיייייייייייי הבנאדם הכי מושלם שקיים! איך אני אוהבת אותווווו =]

Hypnotise

New member
יאייייי.... אנשים....

שמחה לראות אותכם!!! לא נורא שאת לא מצליחה לשלוח קובץ... העיקר שאת פה... כן... גרררררררר באסטד.. וגרררררררר מקפליי.. קבלו את באסטד ב... תחתונים!!

גררררררר...אוייייייי חומטים שהםםםםם

ארררררררר...
*לא לשים לב אליי...ההתחרפנות הרגילה יו נואו*

אמממ..יש לי שאלה..

מישו יודע את הגובה של כל אחד מהם? אני אשמח לדעת..אז שמישו יענה לי...תודע מראש

הגבהים שלהם---:)

צ'ייס- 1.94 כזה, גבוהההה מושלםםםםם! מאטי 1.80 וג'יימס 1.78 וזה בטוח. אני מנסה לברר ת'גבהים של מקפליי...בעעע בלתי ניתן להשגה אבל יש לי שיטות ומהן הסקתי שהם ממש קטניםםםםםםם כאילו הארי שהוא הכי גבוה שם הוא כזה 1.73-4 פחות או יותר...בעעע..מה שאומר שדאגי הפיצי הוא איזה 1.60 ומשו...1.67 אולי..אוף:/

DesertRose7

New member
גם אני!! חחח..

אבל זה עצוב שאני יותר גבוהה מדאגי!! הוא גדול ממני רק בחצי שנה או משהו כזה!!

חחחחח נאאכון בגלל זה אני-

תמיד בודקת גבהים של אנשים כי גם אני עץ
1.70..לפחות הוא טייייפה יותר גבוה אבל דאגי הפיצי הזה..גדול ממני בחודש וחצי בערך אוף איסה נמוך הוואא..נו לפחות צ'ייס מפצה עליהם

הא?!?!?!?

האאא??! איפה רשום הגבהים של מקפליי? אתן לא רשמתן!! פליזז מה הגובה של כל אחד מהם? ובמיוחד של דאגי... אני 1.70 חח אני מקווה שהם יותר גבוהים ממני

בכייף..

העתקתי ממישי שענתה לי..מקווה שאלו הגבהים הנכונים: הארי שהוא הכי גבוה שם הוא כזה 1.73-4 פחות או יותר...בעעע..מה שאומר שדאגי הפיצי הוא איזה 1.60 ומשו...1.67 אולי..אוף:/ לודעת את של דני וטום..איים סורי

נו כתבתי באותו שרשור

ואמרתי מה לדעתי דני וטום מה קשה להסתכל סנטימטר למטה?!

למעלה