כדי להעיר את הפורום...

חחח חמודה תרגעי-

אמרתי שאין לי מושג ואי אפשר למצוא ת'גבהים שלהם אבל לפי כל מיני השוואת שעשיתי הארי הוא 1.74 בערך..מה שאומר שטום הוא איזה 1.73 ודני בערך 1.70..ודאגי 1.65 או משו כזה..נו סה:/ הם קטנים.

בעצם אפשר להוסיף איזה סמ' לדני חח

והגילאים?! איך אפשר לא לדעת כאילו..ידע בסיסי י'נואו. דאגי בגיל שלי...16..כאילו יותר קרוב ל17 כבר. טום בגיל של צ'ארלי והארי&דני קטנים בשנה מהם..או ליתר דיוק- טום-17/07/1985 דניל'ה חח-12/03/86 הארי המושלםםם-23/12/85
מזל גדי רולזז:) דאגוש-30/11/87

lee3008

New member
וואאי קטלה!!!!!!!!!!

אז הם לא גדולים ממנו כמעט..... הכי הרבה בני 18 שזה גדול רק בשנתיים וחצי ממני[[[[[[= איזה יופי...

תודה

ואני רגועה... חחח דאגי 1.65 אלוהים ישמור חחח זה נמוךךךךך בשביל בנים...זה ממש ממש נמוך! כולם שם נמוכים! חחח לא טוף =/

M o T e K 16

New member
וופיייייייייייייייייי

דאגי נמוך!! גמני נמוכה! נמוכים רולז!!! הוא רק טיפהההההה יותר גבוה ממני! יאיייי

מה הקשר?!

גם אם הייתי נמוכה (I WISH) לא הייתי רוצה גבר נמוןך..כאילו כמובן שדאגי יוצא מן הכלל
אבל 1.65?! ג'י...כאילו פאק גם 1.75 זה נמוך לגבר אז 65? נקווה שבשנתיים שנותרו לו הוא יתפוס קצת גובה ואמממ רק לפני כל זה- זה רק המסקנות שלי אפחד לא אמר שהוא במת 1.65...אפשר לתת לו 1.67 חח:/ ממילא איי וונט הארי דה מוסטטט מיי סקסאאאי דראמר בויי

Hypnotise

New member
אחרי חיפושים רבייייייים...

מצאתי שהגובה של דני הוא 6ft tall. נכון זה במידות אחרות ולא במטרים אבל מה שאני יודעת שזה מעל 1.70 ולא בקצת!!!! ולפי מה שאנחנו יודעים הארי הוא הכי גבוה והכי נמוך הוא דאגי (ולא בהרבה!!!) אז אתן יכולות להתחיל לעשות מדידות, השוואה והצעות לגבי הגבהים של האחרים.... חוץ מזה, בתוכניות שהורדתי בקאזה הם לא נראים כל כך נמוכים... באמת שלא! הם אולי לא מטר 80 אבל הם גם לא גמדים...

KaRiNushit

New member
אז לפי מה שאת אומרת דני מטר שמונים

שאלתי את ההורים שלי... או נייס... סוף סוף מישהו גבוה... רק חבל שהוא חמש שנים יותר גדול ממני... טוב אני אסתפק בדאגי גם הוא עובר את מטר שבעים אז זה מספיקקקקקק

חחחחחחחחחחח הצחקת אותי חחחחחחחחחחחח

6 פיט?!!?!? חחחחחחחחחחח גאד נראהההההההה לך שדני 1.83?! חחחחחחח 6 פיט זה יותר ממטר 80 5'11' זה 1.80- הגובה של מאטי. אם סתם חיפשת דני ג'ונס ומצאת את זה אז פשוט מאוד זה מישו אחר- כי אני יכולה למצוא לך מיליון דנ ג'ונסים ודאגי פוינטרים למינהם
דני יותר נמוך מג'יימס וזה ברור- וג'יימס 1.78 אם תסתכלי על תמונות עם V ובביצוע של צ'ילס אין דה אבנינג אז דני והארי וטום הם בגובה של ארון- וארון (הפיצי) הוא 1.73. אז זהו..:/ פייס איט גירלז- הם גמדים.

Hypnotise

New member
מה זאת אומרת...

סתם חיפשתי דני ג'ינס????? מצאתי באתר של דני ג'ונס ממקפליי (!!). תאמיני או לא. זה אתר שמוקדש רק לו... ואפילו מדברים שם על הקבוצה שהוא הכי אוהב בכדורגל, יש דף מיוחד על העיר שלו בולטון (שהוא לא מפסיק לדבר עליה) ודף נפרד ללהקה. חוץ מזה אף פעם לא אמרתי שזה מדוייק או בטוח. דוגרי אף אחת מאיתנו לא יכולה לדעת בדיוק מה הגובה שלהם... כי גם לא פגשנו אותם. אתם יודעים מה חשבתי? דמיינו לרגע את טום וצ'ארלי עומדים מול מאט וג'יימס ברגע של המיבחנים להתקבל לבאסטד... איזה מצחיק זה לדמיין אותם ככה, טום נראה בטח כמו ילד בן 6 ליד ענק כמו צ'ארלי... חחחחחחח...

חחחחחחח אמממ..

אז זו טעות שלהם וזה בטוח. דני הוא ל-אאאאאאאאא 1.83 ומה הקשר לפגשנו אותם?! אני יכולה להגיד לך בבטחון מוחלט שמאט הוא 1.80. נקודה. לא צריך לפגוש מישהו בכדי לדעת זאת. וזה לא שצ'ייס וטום נכנסים ביחד ועומדים אחד ליד השני..זה אודישנים נפרדים ככה ש..וצ'רלי גם ככה נראה גדול כי יש שם את ג'יימס שהוא לא גבוה במיוחד.. בצילומים הראשונים שלהם הוא התכופף כי הוא פחד שיעיפו אותו בגלל זה חחח נשמה.. ובקשר לאתר מה הקשר..למצוא פרטים על מקום או קבוצת כדורגל זה ממש לא בעיה גם אני יכולה להעתיק לך מגילות על קבוצות שאני לא מכירה בכלל רק תתני לי שם.. גובה זה משהו שצריך לשמוע מהפה שלו ושיהיה כרוך בהיגיון, ולדני בקושי יש 1.73 אז ה10 סמ' האלו שהם הוסיפו באתר זו הגזמה פראית.. או שזה מידות אחרות חח לא שידוע לי עליהן..:/ אניוואי..יום אחד נדע רק צריך איזו תמונה שלהם מול באסטד בשורה ישרה בלי נעליים חחח..פיס אוף קייק

Hypnotise

New member
חחחחחחחחח..

צודקת... לא אמרתי שהאתר מדוייק כי כתוב על הקבוצה שהוא הכי אוהב וזה... פשוט רציתי להראות לך שמדובר על דני ג'ונס הנכון...
ובקשר לתמונה... יש לי תמונה מתאימה.. בערך... רואים את צ'ארלי מאחורה מרים את הארי (ככה שזאת לא פונקציה) אבל מקדימה יש את מאט, טום ודאגי... הם אולי לא עומדים הכי ישר בעולם אבל אפשר לראות את הבדלי הגובה (שלפי מה שנראה לא ממש גדולים).דאגי גם מכופף את הגב שלי קדימה קצת.. ממה שאני רואה טום עומד הכי ישר אולי גם מאט... וכמובן שיש את דני בצד ימין בלי שום קשר מתכופף... חחח... מצחיק!! :)

חחחחחח כן בגלל זה

התמונה הזו לא משמשת מדד לכלום- דאגי נמוך זה ברור השאלה עד כמה? דני מתכופף, הארי מורם וטום ומאטי עומדים במן עקימות כזו- טום קרוב יותר. ואם תשפטי לפי התמונה הזו טום הוא 1.81 בערך וזה לא נראה ככה לי לפחות ככה שהתמונה הזו אממ..קישוטית בלבד:/ לעומת זאת ב-SH! של החודש יש תמונה של הארי מדבר עם ארון מV והוא גבוה ממנו בסמ' בערך כמו שאמרתי..אז יאללה בפעם המיליון לקבל ת'עובדה שהם קטנים...גם אותי זה מבאס בתור מישהי גבוהה אבל זה מה יש..לא נורא לפחות הם יותר מ1.70 חוץ מדאגי..ולו נשאר עוד זמן לגדול ובגילאים האלה גברים גדלים בדרך כלל אז יש תקווה:) נכון מקפליי נראים בגבהים נורמלים חשבתי תמיד..רק ששמים אותם ליד אנשים אחרים רואים שהם נמוכים תסתכלי על ההופעה עם וי בCDUK.. טו באד..:/

הנה בקשה- תמונה..

דני וארון על אותה במה וארון אפילו יותר גבוה- והוא ממש נאנו... חח איזה דיון
סורי אם יצא שנשמעתי קצת עצבנית! חח סתם מאכזב שהם אממ..מאותגרים אנכית

Hypnotise

New member
עובדות הן עובדות...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... וכן צריך להתמודד... נו אז מה.. תמיד אפשר לדמיין אותם גבוהים..
הצחיק אותי לאיזה ויכוח סוער נכנסו רק בגלל הגובה שלהם... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... למישהו יש רעיון לויכוח אחר?

Hypnotise

New member
לא יודעת בדיוק אבל לפי האתרים...

מאט - Height: 5' 11 צ'ארלי - Height: 6' 2" ג'יימס - Height: 5' 11" למרות שלא נראה לי הגיוני שג'יימס ומאט באותו הגובה... ג'יימס נראה (לפי דעתי) יותר נמוך..

fight star

New member
חחחח

טנקס... אני שמחה למלא את מקומי בתור ...אההה...לא משנה...חחחחח נראה לי אני צריכה לישון..

למעלה