כדי לסיים את כל הפיאסקו על המאטריקס

Uv Kruvi

New member
כדי לסיים את כל הפיאסקו על המאטריקס

אנשים... אני מקדיש את מה שאני מצרף פה ליותם, לאופיר, לדודי, לחולוני, ל.... לא יודע מי עוד... תקראו... דודי - תצחק יותם ואופיר - אני חושב שתבכו איתי :) בכל מקרה... לא משנה לי... תלכו לראות, אל תלכו לראות... תעשו מה שבא לכם...

NiGa

New member
חחח כבר ראיתי את זה מפורום מאטריקס

גרוע ביותר, אינדיד...

TrunKs 2003

New member
פורום מטריקס..?

אררררר...
יאללה יאללה אני פותח פורום הצלצול!!!

TrunKs 2003

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo123.gif

באמת שלא התכוונתי להיות מרושע.. אבל זה מראה לכם שאני צדקתי לאורך כל הדרך. מטריקס2 הושפל. וע"י ג'ים קרי. יש יותר השפלה מזה..? ואני משתתף בצערכם. לא קל. לא קל. תתנחמו בעובדה שמטריקס זיין את הצלצול...(לצערי כמובן)

Snooofkin

New member
מעניין מתי טורג'ה יראה מטריקס 2...

אחרי הכל - ייקח זמן עד שזה יגיע לטלויזיה...

TrunKs 2003

New member
כשזה יגיע לטלוויזיה

אני ישבור לו את האנטנה.. לחסןך ממנו את הסבל.. חחח סתם.. בצחוק!!

NiGa

New member
הוא גם יראה רק את ה10 דקות הראשונות

וקצת מהסוף, כי באמצע יש חוק וסדר...

jimmybob

New member
אני רואה החלטתם לחגוג על חשבוני

כשאני לא כאן אז כככה רן גם כשימגיע מטריקס 2 לטלויזיה אני ל אראה אותו למה במטריקס 1 כמעט נרדמתי באמצע ולפחות יש לי מה לראות בטלויזיה בקיץ כשאין ערוץ אנביאיי.....אהמ..אהמ בועז עזוב זה אחלה רטים ואם יש לך בעיה ראיתי גם סרטים בגרמנית צרפתית וספרדית לא חייבים לראות רק זבל הוליוודי (מטריקס) אפשר גם לראות קולנוע איכות. חוצמה ששתוק אתה מת לאכול אצלי עוד נקניקיות בבצק אתה חולה על זה.

Snooofkin

New member
שמע אתה צודק בדבר אחד...

...תמיד נבוא אליך לאכול משה בתיבה
אבל אל תשגע אותי עם הערוץ NBA...

טורג'ה,

אתה רומז שאני רואה רק זבל הולוודי?!?! מטריקס בכלל לא ראיתי, לא יודע אם יצא לי לראות (הראשון והשני), וכן, גם את הסרטים הדנים שלך לא ראיתי, אז מה!? תהרוג אותי?! אני פשוט אומר שראית אותם כבר מלא (לא?). ורן, אתה מפסיד מלא משחקים טובים, אבל לא נורא..הגמר בטח ישודר גם בחמש רגיל..אני מניח.. וכן, צודק, הנקניקיות בבצק שלך טובות לאללה,הם נותנות לי סיבה לבוא ללמוד אצלך לביוטכ'..(חחח סתם..).

למעלה