כדי לסיים את כל הפיאסקו על המאטריקס

NiGa

New member
סרטים דנים?

כאילו מדנמרק?! אויויוי טורג'ה מה נסגר איתך!? יורד על מאטריקס ורואה סרטים דנים? יש'ך מזל באמת על הנקניקיות בבצק!

יאפה

New member
בועז!

תרגיע פה! "נקניקיות בבצק " אה?? קדימה איתכם לא ידעתי שאתם רואים גם מוני nba ב3 טלוייזיות שונות-חלש שהלייקרס נחים השנה פחות מעניין-:)

יאפה

New member
בחיים לא פחות לא מעניין

וסקרמנטו בלי וובר - לא סקרמנטו אין לי כוח לסאן אנטניו עכשיו אני מקווה שדאלאס יעשו להם בית ספר ואז גמר מטורף!! דאלאס - ניו ג'רסי ריצותץ מטורפות מתפרצות מהירות יהיה גדול!! הלוואי הלוואי אם זה קורה יש מצב שאני אשכרה רואה את כל המשחקים...חבל שדאנקן המגודל הזה עושה בית ספר לליגה

קשה לי להאמין שדאלאס עוד תעלה

כמה שאני באמת רוצה לראות גמר בין שניים מהרכזין הטובים בליגה השנה (קיד ונאש) אני לא רואה את דאנקן מפספס את ההזדמנות לתת לרובינסון מתנת פרידה.

יאפה

New member
השמועות אומרות

שדאנקן קושר שרוכים כשרובינסון בסביבה...סתם..עכשיו ברצינות אין על מה לדבר מאמן גדול שפרש השנה פעם אמר :"אף פעם אל תזלזל בלב של אלוף"-וסאן אנוטוניו האלופים היחידים שעוד בתמונה-הם ווינריםפ והם הוכיחו את זה ב-99 - עם כל הבולשיט על העונה המקוצרת...דאנקן שחקן גדול ומסביבבו שחקנים טובים-מזכיר בדומיננטיות את שאק שהתחיל למסור... הם לא המשיכו עם המסורת בגלל שהללייקרס עלו עליהם בכמה מידות-כשהם לא זלזלו העונה הלייקרס זלזלו וחטפו-סאן אנטוניו התחזקה בפוקס בזכות סקאטרים אירופים מצויינים...והשתפרות יוצאת דופן של הרכז שלהם(פרקר-צמיד הם טובים:) ) הם ווינרים-ודאלאס לא-וניו ג'רזי בכלל לא... אבל אי אפשר לדעת - בקצב שהשחקנים המטורפים של דאלאס קולעים אי אפשר לדעת כלום...בגלל זה - זאת הליגה הטובה בעולם :)

האפשרות היחידה שדאלאס יעלו היא

אם במשחק הלילה (נדמה לי שזה הלילה) ואן-אקסל יכנס לטירוף (משו שקרה לו לא מעט העונה), יתן יותר מ30 נק' ויוביל את דאלאס לנצחון ואז במשחק האחרון נוביצקי יחזור.

24-0 רבע רביעי..

סאמק.. דאלאס יכלו לקחת.. טוב נו שיהיה, משחק ראשון יום רביעי (לא?), מקווה שיהיה שווה לקום בלילה..

Snooofkin

New member
מסכים בהחלט, רק עם וובר לא היה קורע

את הרצועה בברך... בעע :-O

Firz

New member
יובי!!!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

NiGa

New member
הנה מה שיש לי לומר על ההודעה הזו:

כמה ידיים!! היש מצב שיש פה.... מאה ידיים?

למעלה