וסקרמנטו בלי וובר - לא סקרמנטו אין לי כוח לסאן אנטניו עכשיו אני מקווה שדאלאס יעשו להם בית ספר ואז גמר מטורף!! דאלאס - ניו ג'רסי ריצותץ מטורפות מתפרצות מהירות יהיה גדול!! הלוואי הלוואי אם זה קורה יש מצב שאני אשכרה רואה את כל המשחקים...חבל שדאנקן המגודל הזה עושה בית ספר לליגה
שדאנקן קושר שרוכים כשרובינסון בסביבה...סתם..עכשיו ברצינות אין על מה לדבר מאמן גדול שפרש השנה פעם אמר :"אף פעם אל תזלזל בלב של אלוף"-וסאן אנוטוניו האלופים היחידים שעוד בתמונה-הם ווינריםפ והם הוכיחו את זה ב-99 - עם כל הבולשיט על העונה המקוצרת...דאנקן שחקן גדול ומסביבבו שחקנים טובים-מזכיר בדומיננטיות את שאק שהתחיל למסור... הם לא המשיכו עם המסורת בגלל שהללייקרס עלו עליהם בכמה מידות-כשהם לא זלזלו העונה הלייקרס זלזלו וחטפו-סאן אנטוניו התחזקה בפוקס בזכות סקאטרים אירופים מצויינים...והשתפרות יוצאת דופן של הרכז שלהם(פרקר-צמיד הם טובים ) הם ווינרים-ודאלאס לא-וניו ג'רזי בכלל לא... אבל אי אפשר לדעת - בקצב שהשחקנים המטורפים של דאלאס קולעים אי אפשר לדעת כלום...בגלל זה - זאת הליגה הטובה בעולם
אם במשחק הלילה (נדמה לי שזה הלילה) ואן-אקסל יכנס לטירוף (משו שקרה לו לא מעט העונה), יתן יותר מ30 נק' ויוביל את דאלאס לנצחון ואז במשחק האחרון נוביצקי יחזור.