כדי שכולנו נכיר יותר טוב...

כדי שכולנו נכיר יותר טוב...

טוב, אנשנושים, כדי שכולנו כאן נכיר יותר טוב את שאר חברי הפורום הזה אני אכתוב פה כמה שאלות ותענו עליהן, וכך נכיר יותר טוב 1. שם מלא: 2. תאריך לידה: 3. גיל&מין: 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה? 5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת? 6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?) 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט למירי מסיקה? 8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?) 9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?) 10. מה היא האהבה האפלטונית שלך? *למי שלא יודע/ת. אהבה אפלטונית זו אהבה ללא משיכה מינית. בהצלחה

אני אתחיל...

1. שם מלא: - ניצן כהן. 2. תאריך לידה: - 25.7.1986 3. גיל&מין: - בן 19 (מחר) 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה? - נולדתי בחולון, כיום אני גר בראשל"צ. 5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת? - למדתי בעמית-עמל שבראשל"צ, ואני ממשיך ללמוד י"ג וי"ד. 6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?) - כן, על גיטרה. 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט ליוסי אזולאי? - או אה הרבה... 8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?) - כן, כלבה ודגים. 9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?) כן, ארה"ב, הולנד, בלגיה ופאריס. 10. מה היא האהבה האפלטונית שלך? כמובן שמשפחה וחברים... ודברים נוספים אממ... מכבי חיפה... גיטרה...! ומוזיקה בכלל...

אופס

בטעות כתבתי בשאלה 7 מירי מסיקה, זה מכיוון שהעתקתי את זה מהפורום שלה... אז תתיחסו אל כאל יוסי אזולאי...
עמכם הסליחה

עונה../images/Emo9.gif

1. שם מלא: שני 2. תאריך לידה: 12.2.90 3. גיל&מין: נווו די ברור
4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה? נולדתי בת"א...ואני גרה בסביבה
5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת? למדתי בחטיבת "בן צבי" ואני עולה לתיכון שגם לו קוראים ככה
6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?) בעבר... 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט ליוסי אזולאי? לילה מלקוס
, פבלו רוזנברג, אריק אינשטיין, שרי, שלמה ארצי, משינה, עידן רייכל, רינת גבאי ועוד ועוד ועוד
8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?) לא.. 9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?) כן, הרבה ואין לי כוח לפרט
10. מה היא האהבה האפלטונית שלך? משפחה, חברים
...

שמולגה

New member
עונה..

1. שם מלא: נטלי מסובך...חחחח 2. תאריך לידה: 13/07/85 3. גיל&מין: נ- בת 20 לפני כשבוע 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה? ב7 וגרה בשדרות 5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת? אורט אהרונסון 6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?)לא לצערי... אבל אני שרה. 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט ליוסי אזולאי?יש הרבה אבל במיוחד- הראל סקעת!!! 8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?)לא, אני לא אוהבת.. 9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?)כ, בלגיה,שוויץ, הולנד, גרמניה, הונגריה, צכיה, יוון, תורכיה ועוד הרבה... 10. מה היא האהבה האפלטונית שלך? המשפחה שלי והשירה שזה בעצם החיים שלי!

orianush

New member
טוב אז אני שנייה...../images/Emo26.gif

1.שם מלא: אוריאן אדי 2.תאריך לידה: 21.10.1990 3.גיל&מין: בת 14.9 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את גרה? נולדתי בירושלים ואני גרה בירושלים 5. באיזה בית ספר את לומדת? גימנסיה 6. את מנגנת על כלי נגינה כל שהוא? לא 7. איזה עוד זמרים את אוהבת פרט ליוסי אזולאי? הרבה.. אבל הכי את הראל מויאל! 8. יש לך חיית מחמד בבית? לא.. היו פעם כלבים 9. ביקרת פעם בחו"ל? לצערי עוד לא 10. מה היא האהבה האפלטונית שלך? אממ.. משפחה.. מוזיק!.. ולא יודעת מה עוד כרגע

dror2009

New member
אז עשכיו תורי!

1. שם מלא:דרור דורון 2. תאריך לידה:4.587 3. גיל&מין:18 זכר 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה?עפולה עפולה (החור שבסוף הסרגל למיש מכיר את הבדיחה) 5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת? למדתי באורט ,השנה סיימתי. 6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?) התחלתי על גיטרה אבל לא משהו רציני. 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט למירי מסיקה?יסוי אזולאי כמובן, הדג נחש, ארדי דוכין, משינה, אביב גפן, עברי לידר, נינט, שירי מימון,ברי סחורף, שייגעצ,שוטי הנבואה, מיקה קרני, סער בדישי, דניאל סולומון, אוהד חיטמן, מוניקה סקס, מאיר בנאי, פיטר רוט,הראל סקעת, עידן רייכל,גידי גוב, כוורת, מומי לוי, שלום חנוך,לירז צר'כי, מוקי הדורבנים,אביתר בנאי,איריס פרחי, גלעד שגב, דנה ברגר, היהודים (אבל שירים ממש בודדים שלהם), להקהות צבאיות,יזהר אשדוד, מוש בן ארי, קאשי, רגב. 8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?)כן דגים חחחח 9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?)לא 10. מה היא האהבה האפלטונית שלך? מיקי חימוביץ חחחחחחח

אני........

שם מלא:קרין ונונו תאריך לידה:19.2.91 גיל ומין:14 נקבה.. באיזו עיר נולדתי,ואיזה עיר אני גרה:באשקלון עיר הפשע והרשע חחחח ואני גרה באשקלון... באיזה בצפר אני לומדת:אני לומדת בתיכון הנרי רונסון באשקלון.. האם אני מנגנת על איזה שהוא כלי:לא אני לא מנגנת על שום כליי... האם יש עוד זמרים שאני אוהבת:כן למשל:אייל גולן,רוני סופרסטאר,מלי לוי,בלינדה{זמרת מקסיקנית},קובי פרץ,.! האם יש לי חיית מחמד:כן כלב בשם..צי'פ.. האם ביקרתי בחו"ל:ברור מלא מלא פעמים במלא מלא ארצות.. מה היא אהבה אפלטונית בישבילי:כלפי יוסי האזולאיייייייי
מי לא אהה.?????????!!!!!!!!!

ניר86

New member
אני...

שם מלא:ניר בן ברוך 2. תאריך לידה:29-1-86 3. גיל&מין:19וחצי , זכר 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה?באר שבע עד גיל שנה ומשם עד היום גר ברחובות 5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת?דה שליט רחובות 6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?)לא 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט ליוסי אזולאי?שירי מימון,מירי מסיקה מאיה בוסקילה,עידן רייכל 8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?)היו לי כלבים 9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?)כן ארה"ב 10. מה היא האהבה האפלטונית שלך?חברים הכי הכי בשבילי ,משפחה וכדורגל-מכבי ת"א

עונה

1. שם מלא:ניקול..רק ניקול.. 2. תאריך לידה:17.11.91 3. גיל&מין:13 וחצי זכר..סתם..נקבה 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה?חולון 5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת?אממ מעדיפה לא להגיד 6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?)לא מנגנת 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט למירי מסיקה?פרט למירי מסיקה?נגיד במקום מירי היתכוונת ליוסי..אממ כל מיני..שלומי שבת אני מאוד אוהבת 8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?)אוגרת..בשם רוני סופרסטאר (לא רעיון שלי..אח שלי היתחרפן..) 9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?)כן..אמסטרדם,גרמניה 10. מה היא האהבה האפלטונית שלך?לא יודעת

עונה.

1. שם מלא: מיטל.
2. תאריך לידה: 14/11/87.
3. גיל&מין: תעשו חשבון, ותחשבו לבד.
4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה? אני גרה ברחובות. [נולדתי בירושלים.]
5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת? למדתי. לא חשוב.
6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?) לא.
7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט ליוסי אזולאי? ג'ניפר לופז, עברי לידר, רמי קלינשטיין, נינט טייב[?], שרית חדד.
8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?) -
9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?) לא.
10. מה היא האהבה האפלטונית שלך? מממ...
o_O.

אורטל 31

New member
טוב אז זאת אני........

שם מלא:אורטל אצלן תאריך לידה:12.3.90. גיל מין:בת 15 וחצי... איפה נולדת:אור יהודה באיזו עיר את גרה:אור יהודה...חח בית ספר שאתץ לומדת אוו למדת..:עכשו ססימתי כיתה ט' בית ספר ארזים...ועכשו אני עולה לי' בית ספר חדש:) מנגנת בכלי:לא מנגננת...אבל אני שרה ויש לי דיסק עם שיר..:) זמרים:וואוו מלא... יש לך חיית מחמד בבית:חחחח יש לי חווה בבית...!עם כול החיות שלא תרצו..! ביקרת בחו"ל:כן מקסיקו.. אהבה אפלטונית :יש חבר ברוך השם... אמממ..וזהו..:) +*אורטלו'ששש+*

אורטל 31

New member
תיקון...

לא הבנתי מה זה אהבה אפלונטית...רשמתי ברוך השם יש חבר..וחחח וזה מה זה לא קשור..אז לא משנה חפיף...

moranush86

New member
.................................

מורן גולן 22.3.1986 נקבה דההה נולדתי בירושלים וגרה בגבעת זאב זה 15 שנה מזה בית ספר תזכירו לי?!... יש לי כלבה , הייתי בחו"ל בקרואטיה, לונדון ופריס האהבה האפלטונית שלי... נושא כאוב

flori1

New member
הנה שלי

שם:ורד תאריך לידה:7.11.90 גיל&מין:14 וחצי,נקבה באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה?שניהם פ"ת באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת?למדתי בחטיבת בן צבי ועכשיו אני אהיה בתיכון בן גוריון את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?)ביסודי לימדו אותנו לנגן על מנדולינה אבל כבר שכחתי איך מנגנים על זה חח איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט למירי מסיקה?מי אוהב את מירי מסיקה חח יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?)היה לי דגים אבל הם מתו חח ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?)כן הייתי פעמיים בטורקיה ובאוגוסט תהיה הפעם השלישית חח מה היא האהבה האפלטונית שלך?לא הבנתי את השאלה

למעלה