כדי שכולנו נכיר יותר טוב...

שלי!

שם:אריאלוש תאריך לידה:28/5/84 גיל:21 באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה? ירושלים רבתי באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת?למדתי רנה קסין כרגע בצבא את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? קלידים קצת פסנתר איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט יוסי אזולאי וויטני יוסטון, לארה פאביאן, סלין דיון,מייק בראנט, שירי מימון,מירי מסיקה,עמיר בניון,זוהר עטר (עוד תשמעו עליה!!!) יש לך חיית מחמד בבית? היה פקינז מדהים ביופיו... :( ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?)פעמיים בפולין, פעם בפראג מה היא האהבה האפלטונית שלך? שוקולד, גלידות, אוכל איטלקי והמון, ספורט ימי, סלסה, ואת כולכם. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוגרת בשם רוני...יש לה את זה לחולונית הערסית שלנו... חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח FLORI!!! חחחחחח

לא הבנתי את השאלה... זה מזכיר לי את ההיא מ"הדוגמניות" ששאלה "אבל מה זה אותנטי??!?!?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

flori1

New member
חחחחחחח לאאא אני לא כזאתי!!!

באמת שלא..חח פשוט לא היה לי זמן לקרוא את מה שהאחרים כתבו וגם כשהוא רשם הסבר לזה אז פשוט לא הבנתי גם כשקראתי את ההסבר..חח מה לעשות אני קשת קליטה חחחח

אני :)

. שם מלא:אביה נרקיס 2. תאריך לידה:13.3.89 3. גיל&מין: נ 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה? חולון 5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת? גולדה עכשו עברתי להרצוג 6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?)לא.. 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט למירי מסיקה? ליאור נרקיס 8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?) היה כלב נידרס... 9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?) צרפת אנגליה איטליה

מזה?חולונית ערסית??חוצפן...

תסלח לי אבל לא אני קניתי תאוגרת,לא אני הבאתי לה את השם אח שלי אשם בהכל!!! לא הצעתי תשם הזה אפילו
וחכה חכה..אתה עוד לא ראית כמה ערסית אני
(סתם סתם..)

אממ...

ורד, אם תקראי את ההודעה הראשונה והשלישית תדעי שני דברים: א. שכתבתי "מירי מסיקה" בטעות... כי העתקתי את זה מהפורום שלה... ב. שאהבה אפלטונית זו אהבה ללא משיכה מינית... אז אני מקווה שעזרתי קצת

flori1

New member
אה סורי פשוט לא קראתי את התגובות

של האחרים אז לא חשבתי שזו טעות

עונה../images/Emo70.gif

שם מלא:עדי תאריך לידה:19.6.91 גיל&מין:אני בת 14 באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה?נולדתי בחיפה ואני עדיין בחיפה
באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת?למדתי בבית יהושוע ולומדת בחטיבת נשר את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?)לא. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט ליוסי אזולאי*: שירי מימון
,מירי מסיקה,שלומי שבת ועוד הרבה
יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?)יש לי כלב הכי חתיך
פוש
ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?)כן ביקרתי בשוויץ ובטורקיה מה היא האהבה האפלטונית שלך? או... כדור עף
שוקולד הכלב שלי , המשפוחה... זהו, היה נחמד

אז ככה...

קוראים לי חן בוסקילה ...אזולאי בשבילכם חחח תאריך לידה:16.2.1988 נולדתי בחדרה ואני גרה בחדרה. אני עכשיו עולה לכיתה י"ב אני לא מנגנת על שום כלי... אני אוהבת את תמיר גל..שלומי שבת...אוי נו ...יש הרבההה יש לי כלבלב מאמיייי קוראים לו טוליפ והוא פשוט דוגמןןן הייתי ביוון לפני אממ שנתיים בערךך...

עכשיו תורי..

1. שם מלא: שיר ביטון(אין קשר לשיר מכוכב נולד חחחח) 2. תאריך לידה:1/11/85 3. גיל&מין:נקבה.. 19 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה?תל אביב שניהם.. 5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת? תיכון חדש 6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?)לא 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט ליוסי אזולאי? אני אוהבת את הראל סקעת, רמי קליינשטיין, שירי מימון ועוד רבים 8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?)לא 9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?)כן ביוון וטורקיה 10. מה היא האהבה האפלטונית שלך?1- משפחה 2- אהובי!!!

teila0

New member
ועכשיו גם תורי הגיע חחחחח../images/Emo6.gif

1. שם מלא:תהילה 2. תאריך לידה:11.7.1990 3. גיל&מין:15, נקבה 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה?כמובן בירושלים נולדתי ובירושלים אני גרה... 5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת?תיכון המסורתי (שבהרמון הנציב...) 6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?)ממש לא 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט ליוסי אזולאי?טוב תנחשו.... חחחחח סתם כמובן שהראל מויאל אלה מה... 8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?)ממש לא 9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?)ברור, בטורקיה (פעמיים), צרפת, בלגיה, הולנד.... וכו' 10. מה היא האהבה האפלטונית שלך?משפחה...

Giiinger

New member
טוב אני חדשה פה, תהיו נחמדים!(=

1. שם מלא:אורנה יניב 2. תאריך לידה:24.6.87 3. גיל&מין:18, נקבה. 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה?נולדתי בראשון, העברתי את הזמן בראשון, אני עדיין גרה בראשון.. 5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת?גמנסיה ריאלית!!! מעודדות או לא להיות.. 6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?)וואלה לא.. 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט למירי מסיקה?מי אמר שאני אוהבת את מירי מסיקה? o_O למרות שהשיר "לשם" חדר עמוק לתודעה.. בכל מקרה! מוזיקה ישראלית מה שנשמע לי נחמד אני שומעת, אני לא ממש עוקבת.. 8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?)כרגע אין לי, אבל היו לי שתי שרקניות כוסיות ואוגר ג'ינג'י.. 9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?)מממ בבת מצווה בפריז-בריסל-אמסטרדם כל המסלול המוכר והמייגע הזה, שנה שעברה באיביזה, ברצלונה, ועוד שבועיים איביזה שוב. 10.מה היא האהבה האפלטונית שלך?חברה שלי/אישתי שנטשה אותי לפני שעה וטסה לשלושה שבועות, למרות שאני חושבת שהיא מדהימה חח אבל זה עדיין אפלטוני לגמרי.. חג שמח..

מאי 406

New member
עונה גם../images/Emo26.gif

1. שם מלא: מאי (מספיק מלא
) 2. תאריך לידה: 15.5 3. גיל&מין: 18, נקבה 4. באיזו עיר נולדת, ובאיזו עיר את/ה גר/ה? ירושלים!
5. באיזה בית-ספר את/ה לומד/ת או למדת? עזבו אותי באמאשלכ'ם... 6. את/ה מנגן/ת על כלי נגינה כל שהוא? (אם כן, איזה?) לא.. ניגנתי פעם על כינור 7. איזה עוד זמרים/ות את/ה אוהב/ת, פרט למירי מסיקה? הראל מויאל!
8. יש לך חיית מחמד בבית? (אם כן, איזו?) דגים, צבים ותוכים
9. ביקרת פעם בחו"ל? (אם כן, איפה?) תורכיה, יוון, קפריסין, פאריז, לונדון, אמסטרדם ובלגיה. 10. מה היא האהבה האפלטונית שלך? יש הרבה...

למעלה