מרהיב!!! מאד אהבתי. את מוכשרת בצורה מעוררת הערצה. כיף לראות את עבודותיך.
S Saraswaty New member 15/2/06 #35 מרהיב!!! מאד אהבתי. את מוכשרת בצורה מעוררת הערצה. כיף לראות את עבודותיך.
H hanit3 New member 15/2/06 #7 טוב מה אגיד את יותר זריזה ממני הגליל שלי חיכה לראות מה תעוללי איתו ועכשיו הוא מקנא ורוצה להצטרף לחברו. הכד מדהים מדהים אני ראיתי את ההתחלה אבל הסיום אין מילים. מחכה למפגש נוסף. אגב בנות לרוני 3 ילדים קטנים ולי...נכדים והמון זמן ותראו את ההספק שלה
טוב מה אגיד את יותר זריזה ממני הגליל שלי חיכה לראות מה תעוללי איתו ועכשיו הוא מקנא ורוצה להצטרף לחברו. הכד מדהים מדהים אני ראיתי את ההתחלה אבל הסיום אין מילים. מחכה למפגש נוסף. אגב בנות לרוני 3 ילדים קטנים ולי...נכדים והמון זמן ותראו את ההספק שלה
ר רוני גור New member 15/2/06 #11 תודה גם כאן... ושוב אומר שהיה פשוט כיף ובהחלט יש לחזור על הענין ויפה שעה אחת קודם...
א אופל כחול New member 15/2/06 #1 ../images/Emo140.gif רוני וחנית נפלא. . .יפהפה . . .שילוב צבעים נפלא . . .ויצירה נהדרת. . .
מ מוניק מוניק New member 15/2/06 #16 ../images/Emo106.gif הכד מ ד ה י ם ../images/Emo70.gif יצירה מופלאה, מקסימה.
י יהודית ה New member 15/2/06 #30 איזה כד יפיפה, מי מכן זכתה לשמור אותו אצלה? אני לא הייתי מוותרת עליו...
ר רוני גור New member 15/2/06 #33 תודה חמודה! הכד עצמו הוכן ברעננה כך שחנית אפילו עדיין לא ראתה אותו במציאות. מה שהוכן ביחד הוא הגליל של הפרח הסגול יותר ועכשיו יש לצפות לתוצרים של חנית ממנו, שיהיו מקסימים בטוח!!!!
תודה חמודה! הכד עצמו הוכן ברעננה כך שחנית אפילו עדיין לא ראתה אותו במציאות. מה שהוכן ביחד הוא הגליל של הפרח הסגול יותר ועכשיו יש לצפות לתוצרים של חנית ממנו, שיהיו מקסימים בטוח!!!!
נ נעמה זמיר New member 15/2/06 #31 וואו זה ממש מרהיב הוספתן איזה דבק בין החימר לכלי כדי שלא ייפול אחר כך? מרהיב ביופיו
ר רוני גור New member 15/2/06 #34 תודה נעמה! לא הוספתי דבק. אני פשוט עושה לו מבחן עמידות ומה שיורד אני שמה דבק מהיר ומחזירה בעדינות בחזרה - זה עובד...
תודה נעמה! לא הוספתי דבק. אני פשוט עושה לו מבחן עמידות ומה שיורד אני שמה דבק מהיר ומחזירה בעדינות בחזרה - זה עובד...