כהמשך לכמה מילים שכתבתי כאן

tomeran10

New member
כהמשך לכמה מילים שכתבתי כאן

אני בעצם מתעניין בעבמים ובכל נושא החיים "במקומות אחרים" הרבה שנים באופן חובבני לחלוטין, וסתם רציתי לכתוב עוד הגיג שעלה במוחי הקודח. קראתי כאן בפורום שהתוודעתי אליו רק לאחרונה הרבה כתבות, החכמתי מעט ידעתי הרוב ו ......רשמתי כמה דברים שאמורים היו להיות חצי מבדחים חצי הגיגי לב. בעצם, מכוון שיש הרבה זייפני "עבמים" בעולם ובטח מתוך 50 מליון 49 מליון עדויות שקריות - לא מתייחסים לנושא ברצינות הראויה. אבל .... יש בזה משהו. משהו ענה לי שיש את מועצת ה 54 - נו באמת ?!!! הרי אנחנו כ"כ קטנים לעומת צויליציות ששרדו מי יודע כמה שנים - הם כאן ואנחנו לא יודעים, לא רואים - יש כ"כ אנשים שחושבים שהם יודעים משהו שזה ממש בדיחה. אולי פה ושם יש להם גם טעויות, ראו ערך רזוול וכיוצ"ב - אבל כ"כ שטויות מסביב. אנחנו מתעסקים בתעופה נאמר 100 שנים, מי אנחנו לעומת צויליזציה שעושה זאת נאמר 30,000 שנים !!! שהייתי ילד היה לי מעיין מעבדה שקופה של נמלים, ראיתי אותם אוכלים, בונים, הורסים, מחרבנים ומה לא !!! - ואנחנו מה ? נמלים קטנות במשחק "האלוהים". אולי גם לנמלים יש מחשבות, רעיונות והם לא מונעים בלבד בגלל האוכל ? ואם לא אז מה ? אנחנו כלום בריבוע. בסרט של גברים בשחור שהשחקן ,ברח לי השם שלו, פותח את הארון ואנחנו נראים תא קטן במשהו אסטרונומי תרתי משמע - מכירים ? סתם הגיגי סיגריה - חייב להפסיק לעשן (אני כמו ההוא מתיקים באפלה), חבר'ה - תחיו טוב כמה שניתן, שבוע טוב ושקט, תומר רן

Gilliana

New member
נו, אז אפשר לקרוא להודעה שלך...

The musings of a cigarette smoking man...

Gilliana

New member
אגב תומר...

אתה מוזמן לפורום מס' 742 שם תמצא אותי ועוד כמה אקס פייליסטים בדם ובנשמה.

scriewy

New member
אני יכול לתת לך איזור מדוייק לאן

שאתה יכול ללכת להכנס למנהרה ולפגוש את גורלך שם ? רוצה ? ואז הרבה דברים יתבהרו לך

tomeran10

New member
מאיפה המידע המדויק הזה scriewy ?

מאיפה המידע המדויק הזה scriewy על מועצת 54 ? היית נוכח ? היית כתבנית ? - עזוב אותך משטויות - לך תאכל גלידה במונטנה ילד
שבוע טוב ומלא חיוכים, תומר רן

tomeran10

New member
וכן ... תן לי כתובת לאיפה שאמצא

את גורלי ..... מקום שאף גוף עוד לא היה שם, כזה שרק אתה יודע ואל תשלח אותי לבוגרשוב 12 למקום שכתוב עליו דנה בדלת הצדדית כי זה לא נחמד שם .....או אולי דווקא נחמד שם מאוד .........

scriewy

New member
יש לך תקציב לבקר שם ?

http://www.anomalies-unlimited.com/OddPics/Shasta.html וזו לא הכניסה היחידה לשם, יש כמה כניסות ! ואם אתה אומר האם היתי נוכח כדי להיות בטוח שיש מועצת 54, אז שכח מכל מה שאי פעם ראיתה בטלויזיה ושמעת מחברך, רק הרחובות שבהם הסתובבת ובנינים שראיתה במו עינך קיימים עלי האדמות, כל השאר לא לא קיים ולא נברא שכח מזה ! הבנת ! ככה נלך ע'פ ההגיון החכם שלך ! שמעת פעם על העיר ערד ? אז שכח ממנה גם זו סתם שמועה כי לא היתה שם שום כתבנית ואתה לא נוכחת שם, ואם נוכחת שם אז אני לא ואני לא מאמין לך שקיימת עיר כזאת, אז במקום שתלך לאכול גלידה במונטנה צא מהסרט שלך לעולם האמיתי ותפסיק להרגיעה ולהשלות תצמך פסיכולוגית שזה לא קיים וזה סתם שמועה וזה סתם עדים ואלה סתם ממצאים ארכיולוגים וזה סתם צילומי וידאו וזה סתם תמונות.

Majestic12

New member
אכן תומר

אנו עומדים בפני פאזל ענקי שמתקבל חלקים חלקים. חלקם טובים, חלקם מזוייפים, וחלקם חסר בסיס עובדתי. עלינו לנסות להרכיב את הפאזל האמיתי, תוך ניפוי כל החלקים שאינם שייכים לו. זו עבודה מאד מורכבת ובעייתית, והקושי הבסיסי - לנסות ולהפעיל כלים מדעיים מדוייקים במחקר, ובו בזמן להיות פתוחים לכל מיני רעיונות וכיוונים שונים ובלתי צפויים.

tomeran10

New member
מצ"ב כמה מילים מעניינות לכולם .....

היה יכול להיות הרבה יותר טוב ויעיל אם נושא הזיופים לא היה קיים. מכוון שיש המון זיופים אזי הממשלות יכולות לא להתייחס ברצינות לנושא ולהתחמק מלענות על ידיעות אמיתיות בטענה שהכל אחיזת עייניים. כן, מצב בעייתי. אבל ככה זה - הזייפנים, "היוצרים" למינהם מקלקלים לנו לגלות את האמת ואולי טוב שכך. אולי לא כדי לנו לדעת מהי האמת כי לא נאכל "לסחוב" אותה ? אולי עדיף להיות בור מאשר חכם ולהשתגע שהסוף כ"כ קרב ? שאנחנו כלום ? שבעצם אנחנו זה לא המרכז אלא אנחנו מאוד שוליים ובעצם "אלוהים", הפתרון הנהדר הזה הוא שונה ממה שחשבנו - ושנקבל את האמת בפנים ....... בום !!! אנדרלמוסיה טוטלית וחורבן אמיתי כמו שקרא על "הכדור" מספר לא מבוטל של פעמים ??? מה דעתכם על זה ? אנחנו מתעסקים בפרנסה כמו מטורפים, קונים רכב חדש, אוכלים במסעדות, מזיינים וחושבים שאלו החיים. אבל החיים שלנו כ"כ פשוטים לעומת מה שבאמת קורה ביקום !!! היקום כ"כ מורכב ומסובך ואנו, בני האנוש, מבחינה נפשית לא נחזיק מעמד שנדע מה קורה בחוץ. העולם ישתגע, אנשים ישתגעו, יהיה גל התאבדויות מטורף, אנשים יעשו דברים מטורפים כי אולי זה הסוף..... מצב זה עלול להיות, לא ? עדיף להיות טיפש, קל להיות טיפש ופשוט, נחשוב שאנחנו מיוחדים, לבד, שמחים בחרא של עצמנו, במלחמה על הבית, העבודה, האישה והילדים (למי שיש). מה רע לנו ? יתכן שיהיה הרבה יותר רע !!! ...........................רגע .................................................................................................................................................................... רגע ............................................................. רגע ................................................................................................................ ואולי יהיה טוב ? אולי יהיה סוף למלחמות, סוף למחלות, הפיתוח של המח (8% אמרו בשימוש) יהפוך להיות 28%, אולי הכל יהיה שונה , לא יהיה עוני בעולם, לא מלחמות, רוגע, נהפוך להיות לציביליזציה אחרת ? חכמה ? חושבת ? לא נזדקק לממשלות כאלה ? קצב לא יאלץ לדחוף ידים לגברת כי יהיה חלופות ממחושבות כמו בפרק שמר וולף נכנס למחשב ונילחם בו לאחר שהוא תכנן כל מיני דמויות, כל אחד יעשה כל מה שהוא רוצה, לא יהיה רצח, אונס כי כל אחד יבוא על סיפוקו, "תאילנד" תהיה כאן ונסע לטייל שם אחת לשבוע למשך יומיים שלושה, נסע על אופנועים מהירים מאוד, נשחק כדורגל עם רונלדיניו, נטוס ולגלה עולמות אחרים, נאכל ונשתה מבלי לדאוג לדיאטה (מי שצריך) מה יהיה הסוף ? כל אחד והגיגי ליבו אולי אני אפסיק לעשן, אוכל לקרוא כל היום, לעשות ספורט, לאכול סטייק טוב ולהתעסק בפילוסופיה כל אימת שארצה, אולי אשב תחת התאנה, אשוחח עם אבי על עניינים מגוחחים, על מה היה "פעם", אספר לחברתי היקרה שוב את סיפורי פעם על הצבא, אולי יהיה לי כבר ילד בעולם ההוא ? כמה מחשבות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כ"כ מעניין !!! שבוע טוב לכולם בעולם הזה, מחר - עבודה (אם לא תהיה הלילה התגלות מיוחדת, מה שסביר להניח שלא יקרה) שוב למלחמת הקיום, ביינתים, צ'או אנשים טובים, שלכם בחוצניות, תומר רן (כינוי כמובן)

scriewy

New member
הרוב פה אני מתאר לעצמי עירערו כבר

באותם שאלות, וכבר עברו תשלב הזה, אחרת לא היו פה נירא לי, אם אתה עדיין בשלב של כן או לא כדאי ומה טוב, אז כנירא שלא ראיתה מספיק. אני מזמן החלטתי שחייבים להמשיך לחפש תשובות כמו הרוב פה אני מתאר לעצמי. כל חודש בא איזה אדם בדיוק עם אותן שאלות, נתלה פה לאיזה שבוע ואז נעלם כמו ילד מעפן, ונשאר אותו טמבל כמו שנכנס לפה. מעניין לכמה זמן עכשיו אתה והאוהד האדום ישארו פה

Majestic12

New member
רק אחת קטנה לסיום תומר (שם בדוי)

הממשלות לא מתייחסות לנושא בפומבי לא בגלל הזיופים - כאלו ישנם בכל תחום במדע (רק לפני שנה פורסם מחקר שגילה שכ- 30% מכלל הפרסומים המדעיים הרפואיים בארה"ב מכילים זיופים), אלא בגלל שמדובר בנושא בטחוני ממדרגה ראשונה. מי שמפיץ את הזיופים והטיוחים הגדולים באמת אלו הממשלות עצמן ולא זייפנים שמשעמם להם בחיים (ואותם גם חושפים בקלות)...

Gilliana

New member
האם צריך לגלות את האמת?

שאלה שהעליתי כבר מזמן ולמען האמת - ככל שהזמן חולף, אני חושבת יותר ויותר שעדיף לא לגלות את האמת, משום שההשלכות עלולות (וכנראה תהיינה) קשות. די לראות מה שקרה ב-1938 כתוצאה מתסכית אותו אנשים טעו לחשוב לאירוע אמיתי על מנת להבין איזה אסון עולמי עשוי להתרחש ברגע שהאמת תצא לאור.

tomeran10

New member
ל scriewy - מה עובר עליך בן אדם

מה רע במונטנה בן אדם ? תאכל גלידה טובה, תחזור הביתה, תיקח איזה קלונקס קטן, שב רגוע, אמא תחבק אותך. סתם, צוחקים איתך. תהיה רציני - האם אתה מאמין שיש מקום כזה כמו שאתה מתאר. מקום סודי כזה ששם הכל קורה ואף אחד לא יודע ממנו, לא חקר אותו, מעיין מפקדה של חוצונים נחמדים כאלה או לא לי מה שאתה אומר : "... תפגוש את גורלך .... " מדוע מיליארד לא הגעו לשם ? כלום כולם מפחדים ? אם האמת היתה שם ..... אם לא הייתי חושב שאתה איזה ילד הזוי, זב חוטם, עם אקנה על הפנים, מתוסכל - הייתי בודק מה זה המקום ומה זה שרשום שם ..... פשוט האנגלית, אומנם אינה שפה קשה שאתה בניו יורק ורוצה להזמין קפה ולשוחח אם איזה מקומי על אה ודע אבל לקרוא מאמר או מה שזה ולהבין מה קורה שם ואת הדיקדוק המסויים הזה ... אודה למי שיפענח מה הילד רוצה ממני

scriewy

New member
להכנס לבסיס תת קרקעי סודי אתה רוצה

סתם ככה ? אתה בסדר אחי ? אתה מסוגל להכנס לאיזור 51 ? אתה מסוגל להכנס לשדה תעופה דנבר בארה'ב לתעלות ומנהרות תת קרקעיות שם ? אתה לא מסוגל להכנס אפילו למפעל כימיקלים בארץ, אתה מקשקש איתי להכנס לשם. אתה תכנס לשם ולא תצא משם. איזה מיליונים. זאת הבעיה כל האנשים פגע כמו זומבים לא רואים מה קורה. נירא לי אין אפילו מיליון אנשים רציניים שמוכנים הלקריב את חייהם למאן האמת, אתה יודע שאם תלך לאיזור 51 עם מיליון אנשים בלי צוותי חדשות בכוונה להכנס סתם ככה, אז יש סיכוי שיחסלו את כולם על המקום במדבר ואף אחד לא ידע מה קרה, חשבתי פעם אם לאסוף 5 מיליון אנשים רציניים באפודי מגן לאגוף את איזור 51 כדי שלא יוכלו לפגוע בהם בצורה מרוכזת ואז עוד יש סיכוי שלא יחסלו את כולם וישארו הרבה גופות לא שרופות שיצתרכו לפנות אחרי ואז אולי יראו מה קרה שם. לאסוף 5 מיליון עם עשרות צוותי חדשות להכנס וזהו. כי בתאכלס אין שום דבר סודי שקשור לעולמינו אין מלחמה קרה אין אמצעי ריגול מתוחכמים אין צורך בכלום כבר, הכל סתם בילבולי שכל לחשאיות, הממשלות כבר מזמן עובדים על פרויקטים מאוחדים למטרה אחת שלהם. כן כן לך להר ההוא וכנס למנהרה אם אתה כזה גבר גבר, ביקשת מקום נתתי לך, אם היה לי כסף היתי מביא לך שתסע לשם כי אני עוד לא מוכן לעולם הבא. רוצה עוד מקום חם, סע ל golf breez florida אתה הבנת בכלל מה אתה רואה בתמונה ? בתוך המנהרה להר ?

למעלה