כהמשך לכמה מילים שכתבתי כאן

scriewy

New member
לא הבנתי, אתה מתקשה באנגלית ?

לא אמרתי מונטנה לא טעימה. ואתה שואל אותן שאלות כמו הרבה אנשים רגילים שלא מבינים איך הפוליטיקה ושאר הירקות מתנהלים ומה עושים החדשות, ומה תירא ומה בחיים לא תירא בחדשות ובעיתונים. "מקום סודי כזה ששם הכל קורה ואף אחד לא יודע ממנו, לא חקר אותו, מעיין מפקדה של חוצונים נחמדים כאלה" "מדוע מיליארד לא הגעו לשם ? כלום כולם מפחדים ?" מה זה השאלות האלה אחי, מה אתה בגנון ? לא הבנת עדיין שאם תשאל ותסתקרן יותר מדי אתה תעלם ? אתה יודע למה אתה חי, כי אה מסתובב בתחום איזורים בטוחים, אתה מתהלך על מדרכות וכבישים ובאיזורים מאוכלסים בתחום שיפוט עירוני, כשאתה יוצא לחו'ל אתה נוחת בשדה תעופה שזה גם תחום בטחה, אתה מסתובב בעיר בחו'ל עוד פעם איזור בטוח, אתה לא יוצא משביל הבטחה, לכן נירא לך שהכל כמו שנירא לך. רק תצא ותסתובב איפה שאתה לא אמור להסתובב ותגיד בי בי קנזס סיטי. אגב רציתי לשאול פה תפורום, אי אפשר לעשות בפורום הזה נושא סטיקי=דביק כזה, או שבשירשורים זה בלתי אפשרי, ובו לרשום את כל התוכניות ומאמרים שחייבים לראות לפני שמתחילים להתווכח איתנו.

tomeran10

New member
ל scriewy ההזוי

אני מניח שאם אתקרב לבסיס חיל האויר האמריקאי ינסו לירות בי, גם אם תנסה להיכנס לבסיס צה"ל ללא רשות - "בי בי קנזס סיטי" מה הקשר למה שרשמתי. נראה לי שאתה מחרחר מלחמה בפורום. לא נראה לך מה שאני כותב. אל תגיב. עכשיו, מה אתה רוצה יא הזוי. אתה נראה לי קצת טרלללה. מה קרה ? המוח קיבל מכה מהדופן של החללית ? הפורום נועד לדבר, לשאול, להתדיין, למי שאין ידע ורוצה לשאול, ואילו אתה הצעת ואני מצטט: " ... ובו לרשום את כל התוכניות ומאמרים שחייבים לראות לפני שמתחילים להתווכח איתנו. " - אז אני אומר, ראשית נחמד שבגלל שאתה פסיכי רשמת "איתנו" - דבר בשם עצמך נקניק סלמי, על תכליל כאן אנשים ביחד איתך, אני אקרא מה שמתחשק לי, אכתוב מה שבה לי, כל מה שעולה בראשי הקודח - ואתה תסתום את הפה, תקח כדור הרגעה ותלך לטייל. לך למונטנה פריק !

scriewy

New member
והנקודה שלך ?

לא רואה פה ממש טיעון, ביקשת מיקום מאורעות קיבלת, מה אתה רוצה ? אמרת להביא לך מיקום ותלך לשם, יאאלה לך תבדוק מגוף ראשון, לא ראיתה מספיק ראיות מסוג אחר אז לך תבדוק. למה ביקשת אם אתה לא יכול ללכת לשם ? אין שום דבר סודי שם במובן שאתה מכיר, הסודיות זו ההסוואה בעצמה לדברים אחרים לגמרי שלא קשורים לשום דבר סודי נגד מדינות אחרות. ואיזה חלק בדיוק נירא לך הזוי ? ועל תוכניות ומאמרים שצריך לקרוא לפני, רשמתי בלי קשר לזה שראיתי עוד אדם נורמלי ולא מעודכן כמוך, זה לטובת אנשים כמוך ולא נגד, על מה אתה קופץ פה. נירא לי לא הבנת כלום, טוב, אולי תבין אחרי חודש כשתגיעה לכל השאלות בעצמך שאליהם מגיעים כל המבקרים החדשים בסופו של דבר כל חודש מחדש. ואתה לא ממש עונה לי על שאלות, אין לך שום עיקביות. ואתה נורמלי !

scriewy

New member
הא ושכחתי אם אתה חושב שאני הזוי

אז אתה ההוזה בעצם.

scriewy

New member
הא, ושכחתי לתת לפורום מי שלא שמע

הכי טוב קודם לראות את כולם בלי לקרוא דבר, ורק אז לקרוא הכל חי חי חי הינה www.australianufowave.com

tomeran10

אתה בן 10? תפסיק לנבל תפה, ותרשום מה שאתה רוצה להגיד כבנאדם. אפעם אל תגיב ככה, אני מאוד מבקש ממך. הפורום הזה מתנהל בצורה מכובדת וראויה, ואני מבקש ממך להשאיר את טיבו כך. אם אתה לא רואה איזה שהיא סיבה להיות פה, אפאחד לא מנסה לרדת להשאיר אותך בכוח.

למעלה