אני מבטיח עשרה מיליארד עם צביקה ורשביאק מתפטר מחר!
G guinnart New member 9/8/12 #20 ב2008 סיימו בוסקילה וקורניצקי במקום רביעי ב-2000 קדמי ופבריקנט היו במקום חמישי. כבר שתי אולימפיאדות עם הישג בצמרת.
ב2008 סיימו בוסקילה וקורניצקי במקום רביעי ב-2000 קדמי ופבריקנט היו במקום חמישי. כבר שתי אולימפיאדות עם הישג בצמרת.
J JonJon9 New member 9/8/12 #21 לדעתי הן היו בשנת 2000 במקום הרביעי גם כן וממה ששמעתי הצמד שלנו היה שלישי בשיוט המדליות, עד שצמד אמריקאי עקף אותן במצוף האחרון וכך הפסדנו מדליה.
לדעתי הן היו בשנת 2000 במקום הרביעי גם כן וממה ששמעתי הצמד שלנו היה שלישי בשיוט המדליות, עד שצמד אמריקאי עקף אותן במצוף האחרון וכך הפסדנו מדליה.
trilliane Well-known member מנהל 9/8/12 #26 אני זוכרת אותן יושבות על המפרשית וממררות בבכי המקום הרביעי ברגע האחרון הרס אותן לגמרי, זה היה קורע לב. סידני זכורה לי בתור אולימפיאדת המקום הרביעי... קלגנוב זכה בארד בשנייה האחרונה רגע לפני טקס הסיום. ומה ששמעת אינו שמועה אלא מה שקרה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-141369,00.html
אני זוכרת אותן יושבות על המפרשית וממררות בבכי המקום הרביעי ברגע האחרון הרס אותן לגמרי, זה היה קורע לב. סידני זכורה לי בתור אולימפיאדת המקום הרביעי... קלגנוב זכה בארד בשנייה האחרונה רגע לפני טקס הסיום. ומה ששמעת אינו שמועה אלא מה שקרה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-141369,00.html