כואבת ומתוסכלת

מיקהפ

New member
גם אם כבר נאמר, להזהר ולהשמר מהריון.

להפסיק כל טיפולי פוריות וגם אם במקרה יהיה סקס, לדאוג מראש לגלולות,
ללכת לרופא פרטי ולדאוג לגלולות, בשום אופן לא לסמוך על המזל או קונדום.
יפתר יפה? יופי, אבל במצב הנוכחי אתם לא צריכים ילדים, ילדים אף פעם לא פתרו בעיות בזוגיות, גם לעולם לא ישפרו חיי נישואים כמו שאת מתארת,
המילים הטובות שלך עליו מוזרות לי, אולי זה הפחד להשאר רווקה,
קחי את עצמך בידיים, את נשמעת בסדר, פנית לכאן לעזרה, זה המון.
מה עוד מפחיד אותי? מה שכתבת בהמשך בעניין הפוריות, הוא מבין שאם תשארו ביחד, "טיפול" פוריות יהיה בעצם ערבוב של הזרע שלו עם אחר? והסיכוי הוא ש"ינצח" האחר?
תוכלי לחיות עם זה? עם ההערות שלו, והוא יעיר, כתבת אדיש ולועג לזוגיות, יתכן שהתסכול שלו גדול מהנושא והוא מוציא את זה עליך, זה לא יגמר, ההפך.

אמ...

בתחילת הקשר היו בעיות ופתרנו אותן עם יועצת
בעקבות גילוי הבעיה בזרע קשיים חדשים
הן מצדי הרצון להיות אם והן מבחינתו התסכול הוא ממש אוהב ילדים
בכל זאת בעיה כזו פוגעת בתחושת הגבריןת של הגבר והבטחון שלו מעורער
כשהיו טענות מצידו על בעיית סדר וניקיון או ויכוח אחר שלפתי את הבעיה כנגדן
ועשיתי לו עוול כלומר לא הבנתי איך מזלזל בהשארות שלי איתו
בעלי הוא איש מאוד מכבד ללא הערות ואם כן אז באשר לסדר
הבעיה שהוא לא מדבר אן פןרק אם כבר...
בעיית זרע זה אומר שהוא צריך לעשות ניתןח באשך ולשאוב ישירות ממנו את הזרע.
הוא לא מוציא עלי...הוא בקושי מדבר ןממש אדיש .

אלב86

New member
למה למה למה

את אומרת שבא לך לישון ולהתעורר רווקה, אבל יותר נשמע שבא לך לישון ולהתעורר נשואה עם משפחה ולדים. התחתנת עם מישהו שלא מתאים לך, לא עובד, לא הולך. שנתיים של נישואים את רוצה להתגרש, אומרים דברים קשי, הולכים למטפלים, אתם בגל אחר, המצב מדורדר. ואתם בטיפולי פוריות כדי לעשות ילדים???? את רוצה לקשור אותו אלייך עוד יותר? מה קורה איתך.
מרוב שאת רוצה ילדים שכחת לבחור מישהו שמתאים לך ועכשיו אתם מנסים להתאים בכח מה שלא מתאים. חשבת על הרגע אחרי שיהיה לך ילד איתו? אני לא מבינה מה עובר לך בראש.
בסדר את דתייה, אז יש לחץ. אז תהיי בלחץ, אז מה? עדיף להיות רווקה/גרושה לחוצה, מאשר לחית בכאילו בלי אהבה ובלי התאמה רק כדי לסמן וי על חתונה ולעבור למטרה הבאה (ילדים) בלי לראות בעיניים.
בלי משפחה תומכת זה נורא נורא נורא קשה, אבל הפיתרון שמצאת - להקים לך משפחה חדשה שלא תומכת בך - זה הכי גרוע. עכשיו אין לך תמיכה, מה תעשי כשתהיי עם ילד ולא תהיה לך תמיכה? שלושה ילדים בלי תמיכה - זה יותר קל? לא, זה יותר קשה. אם עכשיו את מפחדת להתגרש, אז עם ילדים לא תפחדי להתגרש? זה יהיה לך עוד יותר מפחיד ועוד יותר תתקעי בלי תמיכה ובלי אף אחד ובלי אהבה. אז למה את עושה את זה לעצמך? תצאי משם מהר מהר זאת העצה שלי.

שלום
אולי תנסו לעבוד על החברות ולבדוק אם תשתפר לאט, ואם לא תצליחו בשום אופן תתגרשו ואולי תשמרו על ידידות רחוקה וזמנית שתיחלש גם היא בהדרגה אם האהבה תיעלם.
&nbsp

למעלה