כוויות כתוצאה מטיפול לייזר

kashti1

New member
כוויות כתוצאה מטיפול לייזר

אני עוברת סידרה של טיפולי לייזר להסרת שיער ממספר מקומות בגוף.
לאחר מספר טיפולים התלוננתי בפני המטפלת שהשיער צומח באותה תדירות וכמות כמו לפני הטיפולים מה שלא אמור להיות.
אחרי שהתלוננתי המטפלת החליטה להגביר את עוצמת הלייזר ובאמת הרגשתי שהטיפול כואב לי מאוד.

עבר כבר מעל חודש מאותו הטיפול וכל האיזור המטופל מכוסה בכוויות מכוערות מאוד.
שניגשתי למכון שעושה לי את הטיפולים הם אמרו שזה יעבור אבל לי זה ניראה כמו צלקות שיישארו לתמיד.

מה לעשות? לתבוע אותם? בנתיים אני לא מתכוונת לחזור לשם לעוד טיפולים

כוויות כתוצאה מטיפול לייזר להסרת שיער

ניתן להגיש תביעה נזיקית כאשר מוכיחים כי לניזוק נותר נזק כתוצאה מרשלנות המטפל.
במידה והכוויות שנותרו בגופך הינן כוויות חמורות אשר ישאירו על גופך צלקות לעתיד, תוכלי להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית.

אני ממליץ לך לגשת לרופא עור אשר יבדוק את מצבך ואת עוצמת הפגיעה.
במידה והרופא ימצא כי הנזק שנותר לך הינו תמידי, גשי עם החומר הרפואי לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית.

litko

New member
הישארות נזק

מתגובות שלך פה בפורום אני הבנתי שאם לא נשאר נזק, על אף הטיפול הרשלני, לא ניתן להגיש תביעה ברשלנות רפואית.
אבל מה לגבי עוגמת נפש?
אם הטיפול היה ארוך וכואב אבל בסוף לא הותיר נזק אז זה בסדר?

הגת תביעה ברשלנות רפואית

על מנת ולהגיש תביעה נגד רופא/ מוסד רפואי בגין רשלנות רפואית יש צורך להוכיח כי לתובע נגרם נזק כתוצאה מהרשלנות הרפואית.
כמו כן, גם במקרים בהם נגרם נזק לא תמיד וקיימת כדאיות להדשת תביעה וזאת מבדיקת והפיצוי שיתקבל לעומת העלויות ומשך זמן התביעה.
בנוסף, קיימים מקרים רפואיים והסתבכויות של טיפולים רפואיים שהם סיבוכים ידועים של הטיפול והתרחשותם איננה נחשבת להתרשלות כלל.

יש לבדוק כל מקרה לגופו ולכן מומלץ לאסוף את כל החומר הרפואי ולגשת לעו"ד אשר ייבדוק את המקרה וימליץ על ההמשך.

litko

New member
האם זו רשלנות

אני אספר לך פה מקרה שקרה לבעלי ותאמר לי האם מדובר ברשלנות רפואית או לא.
בעלי עברטיפול אורטודנטי ליישור שיניים.
הטיפול כולו יהי סה"כ 3 שנים שבמהלכן היו ביקורות אחת לתקופה. כל ביקורת האורטודנט ציין כי הטיפול מוצלח וכי יש התקדמות כמצופה.
לאחר 3 שנים פלוס לאחר הורדת חוט הברזל נאמר לבעלי שכתוצאנ מספיגת שורשים יש לעקור שיניים עליונות ותחתונות.
האם זו רשלנות רפואית? הרי יש נזק והרופאים היו יכולים לחזות קודם את הבעיה.

תשובה

נוכח המידע שמסרת והפגיעה ממנה בעלך סובל, נראה לי כי אכן ראוי לבדוק את המקרה ולברר האם הטיפול היה נאות או רשלני.
על מנת לבדוק את הנושא בצורה רצינית יש לתחקר אותו היטב אודות הטיפולים שקיבל ולהעביר את מלוא התיעוד הרפואי שייאסף מהרופאים שטיפלו בו למומחה בתחום האורתודנטיה כדי שיחווה את דעתו המקצועית.

המומחה יצטרך לחוות דעתו, בין היתר, ביחס לשאלה האם רופא סביר יכול היה וצריך היה לאבחן ו/או למנוע את ספיגת השורשים, תוך כדי הטיפול האורטודנטי, וכך למנוע ו/או להקטין את הנזק.

דנהלפיד

New member
נשמע כמו התרשלות.

אני ממליצה לך לגשת לרופא אשר יבחן את הכוויות ויוכל לאמת שהן נוצרו בעקבות טיפולי הלייזר ולאחר מכן גשי לעו"ד שידע לומר לך כיצד להמשיך מכאן.

למעלה