כוכב נולד

Gilliana

New member
אוי ויי זמיר מאיר ../images/Emo122.gif

מכל הידיעות שהתפרסמו היום ואתמול באינטרנט בנושא, בחרת דווקא את הידיעה העקומה הזו בבלוג של הסלפן הגדול ביותר באתר "תפוז"???

Ice Age

New member
לא אומרים לי לשאול אותו בתור התחלה

ומשתמשים פחות בדמגוגיה.

Gilliana

New member
פשששש מאיר...

בתור מומחה לדמגוגיה לשמוע ממך דבר כזה? האם חונה בחוץ חמור לבן ולא ראיתי?

Ice Age

New member
התבלבלת - את הציניות תשאירי לי

ואת הדמגוגיה אני משאיר לך.

G i l l i a n

New member
בדקתי ברשם הפטנטים

ולא ראיתי שרשמת בעלות על הציניות. לעומת זאת, נראה שאתה תובע בעלות עכשיו גם על דמגוגיה, מה יהיה? לא תשאיר גם לנו משהו?

גם אני מצטרפת לשאלה

אני אמנם מעולם לא קראתי מהבלוג שלו אבל בזה שמאיר הביא הוא רשם את מה שהיה רשום בכל כתבה אינטרנטית חדשותית אחרת שאני לפחות ראיתי ואחר כך הוסיף את דעתו, שהיא כמובן לגיטימית כיוון שזאת דעתו וזכותו להחזיק בה. אז למה סלפן?

Gilliana

New member
אה, אולי לא הבהרתי את עצמי

בנושא הספציפי הזה הוא לא סילף - סתם העתיק. לא עדיף ללכת למקור? לטעמי התשובה היא תמיד חיובית.

בגדול כן

תמיד עדיף ללכת למקור, אבל לא הלכנו למקור ואותו אחד העתיק מהמקור ולא סילף כלום. אז למה לקרא לו סלפן? ובואי נגיד שהוא כזה , במקרה הזה הוא לא עשה כלום לא תקין אז למה להאשים? הכתבה הזאת טובה כמו כל כתבה אחרת בנושא במקרה מאיר נתקל דווקא בזאת ובחר להביא אותה. לא רואה בכך פגם.

Gilliana

New member
זהו, שלא סביר שלמקריות היה יד בדבר

מכיוון שמדובר בבלוג פרטי לעומת עשרות כתבות שהופיעו בכל פורטלי העיתונות הגדולים - מוזר לי, זה הכל. אני הבעתי את דעתי על האיש באופן כללי, לא האשמתי אף אחד בכלום ובכנות עינת, לא מבינה מה העליהום הזה שלך עלי לפתע פתאום - קצת לא נעים לי למען האמת. אולי אני טועה, אבל זו התחושה שיש לי כרגע.

Gilliana

New member
לקרוא אתה קורא נכון, לעומת זאת...

... לפרש, אתה לא מפרש נכון. אני טוענת שהבחור סלפן באופן כללי - זו אינה האשמה, זו טענה, בדיוק כפי ש אתה טוען למשל שאני דמגוגית, אין בכך כל האשמה.

שום עליהום

מצטערת אם ככה את מרגישה אבל זה פשוט עניין שהאשמת אדם שלא נמצא כאן בפורום "להגן" על עצמו וזה קצת מפריע לי, בעיקר כי הוא לא עשה שום דבר רע ככל הידוע לי ובטח לא במקרה הזה ספציפית. זאת פעם שניה שזה קורה בזמן האחרון ועם כל הכבוד למה שאת מרגישה וחושבת לגבי כותבים כלשהם מאתרים כלשהם קצת צורם לי שאת תוקפת אותם כשהם לא כאן להסביר את עצמם. אני לא תוקפת אותך ולא עושה שום עליהום חס וחלילה אלא רק מנסה להבין את מה שקורה.

Gilliana

New member
פעם שניה? מעניין, מתי היתה הפעם הראשונה?

וכדי להבין מה קורה, את מוזמנת לגלוש בפורום "עב"מים וחייזרים" ולעיין בהודעותיו ותגובותיו של הנ"ל במשך השנה האחרונה - בטוחה שהעניין יתבהר.

למעלה