|כוכב|סקר קטנצ'יק|כוכב|

מחול מד"ח

מחול:קלאסי,מודרני,כריאוגרפיה,אנטומיה,מוזיקה למחול,תולדות המחול מד"ח:פסיכולוגיה וסוציולוגיה אני די נהנת להיות בהן
אבל העומס
הו העומס

Stinki Winki

New member
כימיה ביולוגיה ביוטכנולוגיה

נשמע מגעיל הא. מכימיה אני הכי מרוצה (בזכות המורֶה), מביולוגיה פחות (יש מורה אדישה כמו לוידעת מה...), ובביוט' יש אחלה מורה וזה מחוץ לביצפר.

פיזיקה ומוזיקה

כן, חביב ביותר. בעיקרון רציתי ערבית, אבל עקב חוסר בתלמידים סגרו את המקצוע אז עברתי למוזיקה.

Stinki Winki

New member
וואי יש לכם מוזיקה

אוף רק אצלנו אין שום דבר יצירתי
הכי יצירתי זה קולנוע||:

האמת שהמגמה היא לא ברמה גבוהה,

אבל זו דרך נחמדה לנגן עם אנשים נוספים:) אם היה לנו אמנות הייתי מאושרת

patito ƒeo

New member
אני..../images/Emo107.gif

בבצפר שלי אין כל כך מגמות, אז נאלצתי לבחור במגמות שלא מעניינות אותי כל כך.. אמנות וקולנוע [בקולנוע פרשתי מהמעשי, אני רק בעיוני]. הדבר היחידי שמעודד אותי זה שיש רק עוד שנתיים לסבול אותן :)

../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif

אני במגמת תקשורת-שמחה להיות שם חוץ מזה שצריך לקרוע את הצורה ולהישאר על מאוחר!! אגב...אחלה פורום!! אני הילה ממודיעין..יש פה מישו שאני מכירה?

vered151

New member
עיצוב גרפי...

מאוווד שמחה להיות חלק ממנה... משהו לפנים תבינו..חח מתוך 10 שעות שבועיות 6 שעות הן מעשיות..מחשבים, אומנות וכאלה.. :)

d i i

New member
גם אני במגמת גראפיקה(+כימיה וצרפתית

יש לנו 15 שעות שבועיות בגראפיקה...

אניי../images/Emo183.gif

במגמת מחשבים מוגברת של 11 יחידות אצלנו יש מגמה אחת בגלל שיש לנו את התוספת חובה של תושב"ע 5 יחידות.. ביצפר דתי

Blue Aura

New member
גם את אוהבת אוונסנס. ../images/Emo99.gif ../images/Emo189.gif

בחורה לטעמי.

Black Balloon

New member
אומנות ../images/Emo99.gif

וברור שאני שמחה להיות בה
(למרות שהמורה קצת פסיכית
)

מגמת תאטרון + הגברת ביולוגיה

בתאטרון אני הכי נהנית בעולם - זו ההגברה שלקחתי בשביל המקצוע שאני אוהבת, בביולוגיה לא כ"כ
זה המקצוע שלקחתי כי... צריך.

סוציו-פסיכו

השנה אני לומדת רק סוציולוגיה, וזה חרא ולא ברור ומשעמם בטירוף. ככה ש....אני שמחה כי יש פסיכולוגיה בסיפור,אבל בנתיים זה לא מגניב בכלל

למעלה